Dacia īpašais modelis Extreme (+ FOTO) 3

 

Foto: Dacia

iAuto | 20.decembris 2021 5:12

Rumānijas autoražotājs Dacia laiž klajā Duster īpašo versiju Extreme, kas atšķirsies ar dažām vizuālām niansēm un uzlabotu aprīkojumu.

Dacia Duster Extreme aprīkojumā iekļautas tādas ekstras kā apsildāmi priekšējie sēdekļi, Multiview apkārtskata kameras un Media Nav multimediju iekārta.

Šīfera pelēkā virsbūves krāsa ir rezervēta tikai šim modelim līdz pat nākamajai vasarai. Tā kontrastē ar oranžas krāsas elementiem uz ārējiem spoguļiem un radiatora režģa, kā arī sudrabkrāsas jumta reliņiem un virsbūves apakšas aizsargiem. Alternatīvi ir pieejamas perlamutra melnas, arktiski baltas, Arizonas oranžas un dzelzs zilas apdares, arī kopā ar oranžiem akcentiem. Kā alternatīva pelēkajai virsbūves krāsai pieejami arī Perlmutt melns, Arktis balts, Arizona oranžs un Iron zils tonis.   

Citas Duster Extreme iezīmes ir melni 17 collu vieglmetāla diski, informācijas un izklaides sistēma ar astoņu collu skārienekrānu un viedtālruņa integrāciju, seši skaļruņi, automātiskā klimata kontrole, paaugstinātā viduskonsole ar uzglabāšanas nodalījumu un elektriskie logi priekšā un aizmugurē. Aprīkojumā iekļauta arī kruīza kontrole un aklās zonas brīdinājums. Interjeru raksturo auduma/tekstilādas apdare ar oranžas krāsas kontrastējošo nošuvumu, kā arī durvju, ventilācijas pievadu un viduskonsoles noformējums ar jau pieminētās oranžās krāsas elementiem.

Vācijā Dacia Duster ExtremeTCe 100 Eco-G LPG ar benzīna/gāzes degvielas dzinēju maksās vismaz 17 950 eiro.

 
Visi komentāri
 
Tālavietis 20.decembris 2021 7:52
3 1 Atbildēt

Tas viss? Un motors, piedziņa, utt?

Malēnietis 20.decembris 2021 8:28
1 2 Atbildēt

pēdējo rindkopu neizlasīji, jeb cerēji 800 Zs Duster ieraudzīt?

Tālavietis 20.decembris 2021 16:37
0 0 Atbildēt

Mazāk ar maisu gaismu nes istabā! Runa ir par motora tilpumu, ZS!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti