PAPILDINĀTS 16:00 Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: 14.diena 09.03 (+ VIDEO) 7

 
Nozare.lv | 9.marts 2022 11:30

ASV izlūkdienesti prognozē drūmas turpmākās nedēļas Ukrainā, jo Krievijas militārās neveiksmes Ukrainā un smagās ekonomiskās sankcijas, visticamāk, pamudinās Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu pastiprināt uzbrukumu Ukrainai. Pārskatā arī diennakts svarīgākie notikumi.

krievu okupantu armija Ukrainā nogalina vieglā automobiļa vadītāju. Vairāk @iAutolv Telegram kanālā, šeit https://t.me/iAutolv 

PAPILDINĀTS plkst.1:41 Zelenskis: Krievija katru centu pārvērš lodēs un šāviņos, kas lido uz citām valstīm

LETA--UNIAN. Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis otrdien savā videouzrunā paziņoja, ka Krievija katru tai samaksāto centu pārvērš lodēs un šāviņos, kas lido uz citām suverēnām valstīm.

Viņš uzsvēra, ka ASV lēmums aizliegt Krievijas naftas, gāzes un ogļu importu jūtami vājinās okupantus, piespiedīs tos samaksāt par agresiju un atbildēt par izdarīto ļaunumu.

Zelenskis atgādināja, ka ASV arī aizliedz saviem pilsoņiem veikt jebkādas investīcijas Krievijas degvielas un enerģētikas kompleksā. 

Viņš pateicās ASV un personīgi prezidentam Džo Baidenam par šo lēmumu un "maksimāli varenu signālu visai pasaulei". 

"Tas ir ļoti vienkārši - katru centu, kas samaksāts Krievijai, tā pārvērš lodēs un šāviņos, kas lido uz citām suverēnām valstīm," uzsvēra Zelenskis.

Prezidents arī uzsvēra, ka Krievija vai nu cienīs starptautiskās tiesības, vai arī tai nebūs naudas, lai sāktu karu.

"Atradīs citu uzpildes staciju (..) Bet ASV noteiktais naftas importa aizliegums valsti - teroristu vājinās ekonomiski, politiski un ideoloģiski, jo tas ir par brīvību, par nākotni un par to, kurp virzīsies visa pasaule," sacīja Zelenskis.

Viņš atgādināja, ka Krievijas naftas un naftas produktu importa aizliegumu ievieš arī Lielbritānija, un pateicās premjerminstram Borisam Džonsonam par šo soli.  

PAPILDINĀTS plkst.02:44 Pentagons: Polijas piedāvājums par savu "MiG-29" nodošanu nav "saprātīgs"

LETA--AFP. ASV uzskata, ka Polijas piedāvājums nogādāt savus iznīcinātājus "MIG-29" uz Ramšteinas ASV Gaisa spēku bāzi Vācijā un nodot tos ASV valdības rīcībā to tālākai nodošanai Ukrainai nav "saprātīgs", otrdien paziņoja Pentagons.

"Mēs turpināsim konsultēties ar Poliju un citām NATO valstīm par šo jautājumu un par grūtajiem loģistikas izaicinājumiem, ko tas rada, bet mēs neuzskatām, ka Polijas priekšlikums ir saprātīgs," paziņoja Pentagona preses sekretārs Džons Kērbijs.

Izredzes, ka šie ASV rīcībā nodotie iznīcinātāji no kādas ASV vai NATO bāzes ielidotu gaisa telpā, kur jau darbojas Krievija, "rada nopietnas bažas visai NATO aliansei", sacīja Kērbijs. 

ASV valsts sekretāra vietniece politiskajos jautājumos Viktorija Nulanda atzina, ka šis Polijas piedāvājums nebija iepriekš saskaņots ar ASV un bija negaidīts Vašingtonai. 

PAPILDINĀTS plkst.05:43 Ukrainas Ģenerālštābs: Krievija palēninājusi uzbrukuma operācijas tempu

LETA--UNIAN. Krievijas armija Ukrainā ir palēninājusi uzbrukuma operācijas tempu un pārsvarā īsteno raķešu un bumbu triecienus civilajai infrastruktūrai, pavēstīja Ukrainas Bruņoto spēku Ģenerālštābs ziņojumā par Krievijas iebrukumu.

"Ienaidnieks turpina koncentrēt galvenās pūles uz Kijevas, Sumu, Harkivas, Mariupoles, Mikolajivas, Čerņihivas aplenkšanu un sagrābšanu; sauszemes koridora izveidošanu starp Krimu un Krievijas Federācijas kontinentālo daļu; Luhanskas un Doneckas apgabalu administratīvo robežu sasniegšanu," teikts ziņojumā.

Krievija arī izskata jautājumu par to, kā organizēt sava karaspēka efektīvu apgādi ar degvielu, izmantojot esošo degvielas uzpildes staciju un naftas produktu glabātavu stacionāro tīklu.

Ienaidnieks arī plāno izveidot lauka cauruļvadu tīklu pagaidām okupētajā Ukrainas teritorijā ar iespēju tos pieslēgt centrālajam naftas produktu vadam un īstenot degvielas pārsūknēšanu no Baltkrievijas teritorijas.

Ziņojumā arī atzīmēts, ka karadarbībā Ukrainā Krievijas spēki turpina ciest ievērojamus zaudējumus.

PAPILDINĀTS plkst.06:43 Ukrainas armija satriekusi divas krievu bataljonu taktiskās grupas

LETA--UKRAINSKA PRAVDA. Ukrainas armija satriekusi divas krievu bataljonu taktiskās grupas, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Habarovskā parasti dislocētā 14.atsevišķā brigāde zaudējusi vairāk nekā 400 cilvēku.

Savukārt 25. atsevišķās motorizēto kājnieku brigādes bataljona taktiskā grupa, kas uz Ukrainu bija pārsviesta no Lugas, atvilkta uz Krievijas teritoriju, jo zaudējusi kaujas spējas.

PAPILDINĀTS plkst.09:52 Ukraina: Krievijas dzīvā spēka zaudējumi pārsnieguši 12 000

 LETA--UKRAINSKA PRAVDA. Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā pārsnieguši 12 000 karavīru, trešdien paziņojis Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Kopš iebrukuma sākuma līdz trešdienas rītam krievi zaudējuši 49 lidmašīnas, 81 helikopteru, 317 tankus, 1070 bruņutransportierus, 120 lielgabalus, vienu zenītraķešu iekārtu BUK, 56 daudzstobru reaktīvos mīnmetējus, 28 zenītartilērijas iekārtas, 482 automobiļus, 60 autocisternas, septiņus bezpilota lidaparātus, vienu kuģi un divas ātrlaivas.

Krievu zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē intensīvā karadarbība.

PAPILDINĀTS plkst.10:29 Severodoneckas bombardēšanā desmit nogalinātie

 LETA--UNN. Pagājušajā diennaktī Krievijas karaspēks trīs reizes apšaudīja Severodonecku Luhanskas apgabalā, kā rezultātā nogalināti desmit cilvēki un vēl deviņi ievainoti, paziņojis Luhanskas apgabala militārās administrācijas vadītājs Serhijs Haidajs.

"Krievijas armija turpina apšaudīt mūsu pilsētu dzīvojamo māju rajonus," viņš teicis, informējot, ka Severodoneckā vien pēdējo 24 stundu laikā bijušas trīs spēcīgas apšaudes - ap plkst.4 vakar un šodien, kā arī vakar plkst.12.50.

Haidaja rīcībā esošā informācija liecina, ka diennakts laikā apgabalā sabojātas vai pilnībā iznīcinātas 63 mājas, kā arī atrastas desmit bojāgājušo mirstīgās atliekas un vēl deviņi cilvēki ievainoti.

"Vienu sievieti krievi nogalināja Starptautiskajā sieviešu dienā Severodoneckā 8.marta ielā," viņš paziņoja.

Luhanskas apgabala militārās administrācijas vadītājs norādījis, ka Krievijas karaspēks nespēj sagraut Ukrainas pretestību frontē, tādēļ cenšas sēt bailes civiliedzīvotājos un sagraut viņu mājas.

PAPILDINĀTS plkst.11:24 ASV izlūkdienesti prognozē drūmas turpmākās nedēļas Ukrainā

LETA--VOA. Krievijas militārās neveiksmes Ukrainā un smagās ekonomiskās sankcijas, visticamāk, pamudinās Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu pastiprināt uzbrukumu Ukrainai, uzskata ASV izlūkdienesti.

ASV izlūkdienestu vadītāji otrdien Kongresā nāca klajā ar drūmām prognozē par situāciju Ukrainā, ziņo raidorganizācija "Voice of America" (VOA).

Kijevā jau pēc desmit dienām var izbeigties pārtika un ūdens, brīdina amatpersonas.

Visticamākais scenārijs ir, ka Krievijas karaspēks vēl aktīvāk uzbruks civiliedzīvotājiem un civilajiem mērķiem, prognozē ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) direktors Viljamss Bērnss.

Putins jau daudzus gadus krājis aizvainojumus un ambīcijas, uzskata Bērnss, piebilstot, ka Putinam Ukraina ir dziļi personīgs jautājums.

"Putins ir apņēmies dominēt un kontrolēt Ukrainu," norādīja CIP direktors.

ASV izlūkdienestu amatpersonas, līdzīgi kā to kolēģi Pentagonā, uzskata, ka Krievijas armijā pieaug neapmierinātība, kas sniedzas līdz pat Putinam, kurš cerēja, ka Kijeva kritīs dienas vai divu laikā.

Tā vietā Krievijas karaspēks saskaņā ar ASV izlūkdienestu aplēsēm zaudējis jau 2000 līdz 4000 karavīru un saskāries ar ievērojami lielāku pretestību, nekā bija gaidījis.

Tomēr nekas neliecina, ka Putins būtu gatavs atkāpties.

Putins uztver šo karu kā tādu, kuru nevar atļauties zaudēt, norādīja ASV Nacionālās izlūkošanas direktore Avrila Heinsa.

"Tas, kas šobrīd nav skaidrs, ir, vai Krievija turpinās īstenot maksimālistiskus plānus visas Ukrainas vai tās lielākās daļas ieņemšanai, kas, mūsuprāt, prasītu vairāk resursu," sacīja Heinsa.

Viņa brīdina, ka nav arī skaidrs, vai lielāku resursu ieguldīšana sniegs Putinam vēlamo rezultātu, jo pat gadījumā, ja Krievijai izdosies gāzt Ukrainas valdību, Krievijas karaspēks, visticamāk, turpinās saskarties ar spēcīgu pretestību.

Tomēr ASV izlūkdienestu amatpersonas brīdina, ka būtu kļūda norakstīt Putinu kā jukušu.

Pēc Bērnsa domām Putins ir nocietinājis savus uzskatus gadu gaitā, norobežojies no citiem viedokļiem un viņu ietver šaurs cilvēku loks.

"Kad viņš ko saka, mums vajadzētu klausīties ļoti, ļoti uzmanīgi," atzina ASV Aizsardzības izlūkošanas aģentūras (DIA) ģenerālleitnants Skots Beriers. Viņaprāt, Putins ir pārliecināts, ka viņam varētu būt asimetrisks pārākums pār ASV un NATO, jo Krievija centusies modernizēt un palielināt savus ieroču krājumus, tostarp kodolarsenālu.

Komentējot Putina pavēli armijas vadībai izsludināt trauksmes režīmu Krievijas kodolspēkos, ASV izlūkdienestu amatpersonas to raksturo kā ļoti neparastu, bet piebilda, ka ASV vēl nav novērojušas nekādas Krievijas karaspēku kustības, kas liecinātu par nostājas maiņu.

"Viņš faktiski signalizē, ka mēģina atturēt" ASV un Rietumus no lielāka atbalsta sniegšanai Ukrainai, sacīja Heinsa.

PAPILDINĀTS plkst.11:54 Ukraina un Krievija vienojušās par civiliedzīvotāju evakuāciju pa sešiem humānajiem koridoriem

LETA--UKRAINSKA PRAVDA. Ukraina un Krievija vienojušās par civiliedzīvotāju evakuāciju pa sešiem humānajiem koridoriem no plkst.9 līdz plkst.21, paziņojusi Ukrainas vicepremjere un ministre uz laiku okupēto teritoriju reintegrācijas jautājumos Irina Vereščuka.

"Puspiecos no rīta saņēmām paziņojumu no Krievijas Federācijas par mūsu iepriekš piedāvāto maršrutu apstiprināšanu, kā arī vēstules nosūtīšanu Sarkanajam Krustam ar šādu apstiprinājumu," paziņoja Sarkanais Krusts.

Atvērti sekojoši humānie koridori:

Enerhodara - Zaporižja;

Sumi - Poltavas virziens;

Mariupole - Zaporižja;

Volnovaha - Pokrovska;

Izjuma - Lozova;

Kijevas apgabalā: no Bučas, Vorzeļas, Irpiņas. Borodjankas, Hostomeļas uz Kijevu caur Stojanku, Belgorodu.

Vereščuka atsevišķi komentēja situāciju Vorzeļā, kur bērnu namā atrodas 50 bērni un 26 darbinieki. Tā būs atsevišķa operācija.

Vereščuka aicināja Krievijas karaspēku ievērot savas saistības.

PAPILDINĀTS plkst.13:53  Stāvoklis Ukrainas frontē

LETA--UNIAN/UKRAINSKA PRAVDA/UNN/UKRINFORM. Sākoties kara 14.diennaktij, Ukrainas armija turpina aizsardzības kaujas pret krievu iebrucējiem, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Saskaņā ar stāvokli uz trešdienu plkst.6:00 ziemeļu un ziemeļrietumu virzienā turpinās kaujas darbības Poļesjes un Volīnijas operatīvajos rajonos, kā arī gar Ukrainas robežas posmu Ņižinas, Ivaņicjas un Torstjaņecas rajonos. Turpinās Čerņihivas aizstāvēšana.

Ukrainas armija turpina aizstāvēt Kijevu, nodarot pretiniekam vērā ņemamus zaudējumus.

Dienvidu virzienā aizsardzības spēki sedz Ukrainas robežu un jūras piekrasti, kā arī turpina aizstāvēt lidlaukus un citus svarīgākos infrastruktūras objektus.

Ukrainas gaisa spēki turpina atvairīt krievu gaisa uzlidojumus un raķešu triecienus.

Lielo dzīvā spēka zaudējumu dēļ Krievija turpina veikt slēpto mobilizāciju okupētajā Krimas pussalā, tās kontrolē esošajās Luhanskas un Doneckas apgabalu teritorijās, kā arī Krievijas Krasnodaras novadā.

Novērots, ka no Krievijas augstskolām tiek atskaitīti iesaukuma vecumā esošie jaunieši.

Netiek izslēgta iespēja, ka karadarbībā var tikt iesaistīti karavīri no Krievijas kontrolētās Piedņestras.

Okupētajās Čerņihivas apgabala apdzīvotajās vietās iebrucēji, pārkāpjot starptautiskās tiesības, turpina izvietot militāro tehniku starp dzīvojamajām mājām.

Hersonas apgabalā krievi, pārģērbušies civilajā, mēģinājuši virzīties uz Mikolajivu.

Ukrainas armijas preses dienests vēlāk trešdien norādījis, ka pretinieks galvenos pūliņus pieliek Kijevas ielenkšanai, kā arī Sumu, Harkivas, Mariupoles un Mikolajivas ieņemšanai. Krievi nav arī atteikušies no mēwrķa sasniegt Luhanskas un Doneckas apgabalu administratīvās robežas, kā arī nodrošināt sauszemes koridoru, kas savienotu okupēto Krimas pussalu ar Krievijas teritoriju.

Lai gan pretinieks ievērojami samazinājis pārvietošanās tempu, tas nav atteicies no uzbrukuma operāciju īstenošanas, norāda Ukrainas armija.

Ir informācija, ka Krievijas karaspēkā milzīgo zaudējumu dēļ izplatās paniski noskaņojumi.

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi pārsnieguši 12 000 karavīru, trešdien paziņojis Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Kopš iebrukuma sākuma līdz trešdienas rītam krievi zaudējuši 49 lidmašīnas, 81 helikopteru, 317 tankus, 1070 bruņutransportierus, 120 lielgabalus, vienu zenītraķešu iekārtu BUK, 56 daudzstobru reaktīvos mīnmetējus, 28 zenītartilērijas iekārtas, 482 automobiļus, 60 autocisternas, septiņus bezpilota lidaparātus, vienu kuģi un divas ātrlaivas.

PAPILDINĀTS plkst.13:57 Čerņihivas bombardēšanā nogalināti 60 cilvēki un 400 ievainoto

LETA--UKRAINSKA PRAVDA. Krievijas apšaudēs divas trešdaļas Čerņihivas palikušas bez apkures un karstā ūdens, nogalināto skaitu sasniedzis jau 60 cilvēkus, bet vēl 400 ir ievainoti, trešdien televīzijā paziņoja pilsētas galva Vladislavs Atrošenko.

Taču viņš uzsvēra, ka pilsēta ir dzīva un darbojas.

"Divās trešdaļās pilsētas nav karstā ūdens padeves. Tagad esam pieslēgti pie autonomas elektroapgādes, kas ir atslēgta no kopējā Ukrainas tīkla. Apmēram divās trešdaļās pilsētas nav siltuma. Atsevišķos rajonos nav aukstā ūdens. TEC siltumtīkliem tika dots tiešs trieciens," paziņoja Atrošenko.

Viņš atzina, ka situācija ir ļoti smaga, bet norādīja, ka cilvēki strādā visu diennakti un "visa viņa komanda, visi vadītāji ir palikuši Čerņihivā, viņi strādā, neviens nav aizbēdzis".

"Mums ir aptuveni 400 ievainoto. Apmēram 60 mirušo," atklāja mērs.

"Ir gadījums, kad cilvēks atradās aviācijas bumbas trieciena epicentrā, viņš nav ne starp dzīvajiem, ne starp mirušajiem. Viņš sadega, izzuda," sacīja Atrošenko.

PAPILDINĀTS plkst.14:40 Zelenskis pārdzīvojis jau vairāk nekā desmit slepkavības mēģinājumus

LETA--UKRINFORM. Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis pārdzīvojis jau vairāk nekā desmit slepkavības mēģinājumus, trešdien paziņojis prezidenta kancelejas vadītāja padomnieks Mihailo Podoļaks.

"Mūsu ārzemju partneri runā par diviem vai trim mēģinājumiem. Es uzskatu, ka šādu mēģinājumu bijis vairāk nekā desmit. Jo mēs pastāvīgi saņemam operatīvo informāciju, ka ir kaut kādas diversantu grupas, kas vēlas iekļūt valdības kvartālā un tā tālāk. Mums ir ļoti spēcīgs izlūkošanas un pretizlūkošanas tīkls - viņi to visu izseko, un visas šīs grupas pa ceļam tiek likvidētas," paziņoja Podoļaks.

"No drošības viedokļa es nevaru runāt par dažām lietām. Tie riski nekur nav pazuduši. Rietumu izlūkdienestiem ir taisnība, sakot, ka Putina galvenais mērķis bija Zelenska kungs," viņš piebilda.

krievijas federācijas TV kanālā pirmo reizi var dzirdēt nedaudz patiesu informāciju (šajā video redzamās bildes gan nerādīja, redzams bija pats runātājs solovjova raidījumā):

PAPILDINĀTS plkst.15:31 Okupētajā Hersonā ievesta Krievijas Nacionālā gvarde

LETA--UNIAN. Uz Krievijas karaspēka ieņemto Hersonu, Ukrainas dienvidos, iedzīvotāju protestu dēļ okupanti pārsvieduši Krievijas Nacionālās gvardes vienības, trešdien pavēstīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas preses dienests.

Krievija, šādi rīkojoties, cenšas ieviest administratīvi policejisku režīmu.

Krievu okupanti nelikumīgi aizturējuši vairāk nekā 400 Ukrainas pilsoņu.

4.martā Krievijas spēki noraidīja aicinājumu izveidot "zaļo koridoru", lai Ukraina varētu nodot iedzīvotājiem humāno palīdzību.

Toties Hersonā ieradušies vairāki okupantu kravas auto ar produktiem, kas apstājušies pilsētas centrā.

Hersonas iedzīvotāji attiekušies pieņemt Krievijas humāno palīdzību.

Pateicoties hersoniešu pūliņiem, izgāzusies Krievijas propagandas operācija, lai pasludinātu Hersonas "tautas republiku".

Okupanti atslēguši mobilos sakarus, internets darbojas ar pārtraukumiem.

Krievijas karaspēks ieņēma Hersonu 2.martā pēc sīvām kaujām ar Ukrainas Bruņotajiem spēkiem.

 

Lasi iAuto par krievijas iebrukumu un karu pret neatkarīgo Ukrainu:

Atbilde: Kāpēc auto & tehnoloģiju portālā mēs publicējam par Krievijas okupantu noziegumiem Ukrainā? (+ VIDEO)

  1. Krievijas karaspēks sācis aktīvu uzbrukumu Ukrainai (+ VIDEO) 1.diena 24.02
  2. Ukraina turpina aizstāvēties pret Krievijas uzbrukumu (+ VIDEO) 2.diena 25.02
  3. Ukraina aizstāvās pret Krievijas iebrukumu (+ VIDEO) 3.diena 26.02
  4. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai (+ VIDEO) 4.diena 27.02
  5. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai, sākās pārrunas starp Ukrainu un agresoru Krieviju (+ VIDEO) 5.diena 28.02
  6. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai; stāvoklis frontē (+ VIDEO) 6.diena 01.03
  7. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai; ASV prezidenta uzruna (+ VIDEO) 7.diena 02.03
  8. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai; kritusi Hersona (+ VIDEO) 8.diena 03.03
  9. Uz kurieni virzās tanki pie Pleskavas? (+ VIDEO) 9.diena 04.03
  10. Krievijas iebrukums Ukrainā; Krievija izsludinājusi "klusuma režīmu", bet neievēro (+ VIDEO) 10.diena 05.03
  11. Krievijas iebrukums Ukrainā; (+ VIDEO) 11.diena 06.03
  12. Krievijas iebrukums Ukrainā; Krievija iesūtījusi Ukrainā 95% sakoncentrēto spēku (+ VIDEO) 12.diena 07.03
  13. Karš Ukrainā - Situācija Ukrainas frontē (+ VIDEO) 13.diena 08.03

JAUNĀKIE VIDEO NO UKRAINAS mūsu Telegram kanālā šeit >>> seko https://t.me/iAutolv un raksta apakšā.


 


 


 


 


 

 

 


 

 


 

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tja 9.marts 2022 13:40
1 0 Atbildēt

Viņi neticēs - viņu prezidents saka, ka Ukrainas pilsētas bombardē ukraiņi paši. To arī domā, bet vispār visa zavaruha esot pindosu (amerikāņu) dēļ

imzz 9.marts 2022 14:56
1 0 Atbildēt

Poļi sirds nomierināšanai saņems no ASV 2 Patriot baterijas. Jādomā, uztraucas, ka esošo vai gaidāmo izdarību ar lidmašīnām sakarā var saņemt kādu sveicienu no Krievijas militāristiem spārnotas vai ballistiskas raķetes veidā, piemēram, pa kādu Ukrainas robežai tuvāku militāru aerodromu.

zz-top 9.marts 2022 15:04
1 0 Atbildēt

es brīnos kādā "mucā" tu dzīvo - tu tiešām to bēdīgi slaveno putina runu nedzirdēji, nelasīji vai nepamanīju komentus par tēmu? Atgādināšu - NATO jāsavāc šmotkas un jāizvācas ārpus 1997.gada robežām, ja nē, Krievija veic "militāri tehniskos" pasākumus pret jaunajām valstīm kuras pievienojās pēc 1997.gada...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti