Elektriskais Dacia Spring tagad par 13 000 eiro 24

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 10.janvāris 2024 5:00

Par šādu un pat mazāku cenu Dacia Spring šobrīd nopērkams Vācijā.

Vācijas pircējus šobrīd var apskaust – ja nu ir vēlme tikt pie lēta elektriskā transportlīdzekļa, tad tagad tāda iespēja radusies, pateicoties 10 000 eiro lielai atlaidei, ko Dacia piešķīrusi iesaistītajiem dīleriem līdz 31.martam.

Tādejādi 3,73 m garais četrvietīgais Dacia Spring bāzes versijā Essential 45 nopērkams par 12 750 eiro agrāko 22 750 eiro vietā, savukārt Spring 65 Extreme maksā 14 550 eiro.

Statistika liecina, ka līdz šim Vācijā pārdoti vairāk nekā 30 000 Dacia Spring. Tas arī agrāk bija lētākais elektroautomobilis Eiropas tirgū, taču šobrīd to var iegādāties par īpaši izdevīgu cenu.

Ar savu 26,8 kWh akumulatoru automašīna nodrošina aptuveni 230 kilometru sniedzamību pēc WLTP, bet pilsētā ir iespējams nobraukums līdz 305 kilometriem.

Dacia Spring ieradās 2021.gadā, zināms, ka drīzumā to gaida paaudžu maiņa.  

 
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 10.janvāris 2024 15:37
14 1 Atbildēt

Ļoti laba pieeja vispassaules Dabas resursu un dažādu visādu Oglekļa Pēdu menedžēšanai.Tērēt resursus un ražot nonstopā visādus hlamus, pēc tam īsti nezinot kur kādā dsā kam tos iebāzt.Ražotājam derētu uzlikt progressīvo dabas resursu nodokli un visus tos lieki saražotos suudus piespiedu kārtā uttilizēt.

Cik tūkstošu miljoni šādu visādu līdzīgu dzelzsgabalu jau iepriekš nemētājās pa visu pasauli pamestos aerodromos un ostu palīgteritorijās.Viena vienīga bezgalīgi nekaunīga krāpšana,manipulēšana un demagoģija.

0pis 10.janvāris 2024 9:25
12 1 Atbildēt

Sasildās, kamēr izrok auto no sniega kupenas. Sastrēgumos izslēdz auto un reizi 5 minūtēs pastumj auto ar kreiso kāju - krosoveriem augstā sēdēšana tam ir dikten piemērota.

Tikmēr 10.janvāris 2024 9:40
11 3 Atbildēt

pie mums, par tādu pašu cenu,  dīleri mēģina iesmērēt 5 un vairāk gadīgus krosoverus , ar tuvu 200t km nobraukumu 

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

iAuto testē jauno Dacia Duster 3‐šo paaudzi; dīzeļa vairs nav (+ VIDEO) 19

Dacia Duster ir viens no pieprasītākajiem Dacia modeļiem Latvijā un Eiropā. Lasīt vairāk

 

Ceļus nav iespējams pārbūvēt bez satiksmes ierobežojumiem (+ VIDEO) 3

Daudzviet uz Latvijas autoceļiem ir atsākušies būvdarbi. Nereti šādos remontdarbu posmos ir izvietoti pagaidu luksofori, lai regulētu autobraucēju plūsmu. Lasīt vairāk

 

Sabiedriskā transporta joslas rada neskaidrības katram otrajam autovadītājam 16

Vairāk nekā puse jeb 54% autovadītāju apliecina, ka ikdienā, pārvietojoties ar automašīnu, viņu maršrutā ir sabiedriskā transporta joslas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Braucam ar Honda CR-V lādējamo hibrīdu (+VIDEO) 1

Pretēji 100 % elektrīskajiem SUV arvien lielāku interesi gan privāto, gan korporatīvo klientu vidū izraisa lādējamie hibrīdi. Pārvietošanās brīvība, mikroskopiski CO2 izmeši un ekonomiska braukšana. Tieši tāds ir Honda CR-V e:PHEV. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti