Domenikss autosalonā unikāla iespēja vērot zvaigznes (+ video) 1

 

Mercedes-Benz Foto: iAuto.lv

Domenikss | 5.februāris 2016 16:56

Šā gada 5. un 6.februāra vakarā Domenikss autosalonā ikviens interesents aicināts uz zvaigžņu vērošanu. Autosalons šajās dienās būs atvērts līdz plkst. 22.00, piedāvājot iespēju iepazīt ne tikai debesu spīdekļus, bet arī autobūves zvaigznes – Mercedes-Benz – vēsturi, kā arī iegādāties savu sapņu auto par īpaši izdevīgu cenu.

“Zvaigznēm vienmēr bijusi īpaša loma zīmola attīstībā, jo ikvienu tā auto rotā trīsstaru zvaigzne, kas simbolizē panākumus uz sauszemes, ūdenī un gaisā. Aicinām ikvienu interesentu apmeklēt Domenikss salonu, lai pieredzējušu astronomu vadībā atklātu zvaigžņu noslēpumus,” stāsta Domenikss pārdošanas direktors Agris Amoliņš.

Abas dienas salona apmeklētājus gaidīs stāsts par Mercedes-Benz vēsturi, iespēja piedalīties balvu izlozē un citi pārsteigumi, kā arī pārdomātas aktivitātes bērniem. Savukārt zvaigžņu noslēpumu atklāšana norisināsies vakaros no plkst.17.00 līdz 21.30. Ieeja abas dienas bez maksas, bez iepriekšējas pieteikšanās.

Mercedes-Benz Foto: iAuto.lv

Apmeklējot Domenikss salonu, ar Latvijā jaudīgāko optisko teleskopu varēs pētīt Visuma plašumu, saskatīt Mēness krāterus, meklēt noslēpumainās zvaigznes un krāšņākos zvaigznājus. Tāpat būs iespēja rokās turēt īstu zvaigzni – meteorīta gabalu. Zvaigžņu noslēpumos dalīsies astronomi no Mobilās observatorijas komandas.

Nelabvēlīgi laikapstākļi var apgrūtināt zvaigžņu vērošanu, taču pieredzējuši astronomi piedāvās arī vērot un līdzdarboties eksperimentos, kas saistīti ar astronomiskām un Zemes atmosfēras parādībām, uzzināt Saules patieso krāsu un citus interesantus faktus.

Tāpat šajās dienās būs pieejami 48 īpaši izdevīgi piedāvājumi 48 Mercedes-Benz automašīnām. Apskatīties piedāvājumus, pieteikties testa braucieniem un rezervēt automašīnas iespējams mājaslapā www.48stundas.lv.

Domeniksa salona video:

Mercedes-Benz ir Vācijas autobūves lepnums ar vairāk nekā gadsimtu senu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām, ikkatrā automobilī tiecoties pēc izcilības. Zīmola kodolu veido vēlme radīt pasaulē labākās automašīnas, kas pārliecina prātu un iepriecina sirdi. Mercedes-Benz, tāpat kā Domenikss vadmotīvs ir izcilība it visā, tāpēc tā automobiļi iemieso augstāko kvalitātes, drošības, ilgtspējas un komforta latiņu, kas iet roku rokā ar izcilu dizainu, inovācijām un klientu apmierinātību.

Mercedes-Benz Foto: iAuto.lv

Par Domenikss:

Domenikss grupā ietilpst: SIA Domenikss - Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, autobusu un kravas automobiļu tirdzniecību. Domenikss ir arī autorizēts Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu Fuso Canter tirdzniecību, kā arī oriģinālo Mercedes-Benz, Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu. SIA Domenikss filiāles: Servisa centrs Daugavpilī un SIA Baltijas Auto Centrs, kas nodarbojas ar mazlietotu auto tirdzniecību.

Domenikss salonā ir atrodams Mercedes-AMG GT S, kura cena ir 183 000 EUR

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dArtanjans 9.februāris 2016 16:01
1 0 Atbildēt

Bija tāds brīdis manā dzīvē,kad strādāju servisā.Trāpija nagos mersis pēc Domeniksa apmeklējuma.Uzslava meistariem!Zem uzgriežņiem ne viena šeibe,2 pat bija ar pusautomātu pieķerti.Tas aizmugurējam stabilizātora stienim.Vēl bija prikols ar pilošo stūres pastiprinitāju(silikona izskatā).Tik pat mīļus vārdus varu teikt par Renault servisu Liepājā,ceru,ka bijušo!Tie dīleru kantori ir pēdējais sūds(jo tie ir dīleru) salīdzinot ar atsevišķiem krūmuvečiem!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti