“Kurbads un Ko” atklāj Kurbads kravas auto servisu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Kurbads | 25.augusts 2022 9:40

Automašīnu transporta un loģistikas uzņēmums “Kurbads un Ko” ir sasniedzis nozīmīgu attīstības mērķi – uzņēmuma grupai pievienots “Daugavas Biznesa Centrs”, kas turpmāk strādās kā KURBADS KRAVAS AUTO SERVISS, nodrošinot augstākās kvalitātes servisa pakalpojumus privātpersonām un biznesa klientiem. Jaunā servisa izveidē investēti 1 400 000 eiro.

Apvienošanās ietvaros “Kurbads” teritorijā Rīgā, Mazjumpravas ielā 24, uzbūvēts jauns servisa angārs un birojs 1866 kvadrātmetru kopapjomā. KURBADS KRAVAS AUTO SERVISS nodrošinās gan uzņēmumu, gan privātpersonu komerctransporta, kravas auto, piekabju un citas spectehnikas tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu, agregātu maiņu un krāsošanu. Servisā ir septiņas darba līnijas ar ērtu piekļuvi kravas tehnikai.

Andis Pikāns, “Kurbads un Ko” valdes priekšsēdētājs: ““Daugavas Biznesa Centrs” 18 gadus atradās tieši blakus “Kurbads” automašīnu transportēšanas un loģistikas centram. Lēmums par apvienošanos ir loģisks uzņēmumu grupas biznesa attīstības solis. Mūsu mērķis ir jaunajā servisā ienest “Kurbada” enerģiju un vērtības, kopīgi attīstīties, kā arī sniegt jaunas iespējas.”

Jaunatklātā servisa centra komandā ir 25 speciālisti, kas strādā septiņas dienas nedēļā. “Pievienošanās KURBADS KRAVAS AUTO SERVISA saimei dod iespēju mūsu uzņēmumam palielināt pakalpojumu klāstu un darba jaudu. Plānots, ka gada laikā apkalposim par 30 % vairāk klientu privātpersonu sektorā un būtiski audzēsim mūsu klientu loku uzņēmumu vidū,” norāda Rihards Mesijs, KURBADS KRAVAS AUTO SERVISA vadītājs.

KURBADS KRAVAS AUTO SERVISA ēkas arhitekts ir Vents Grietēns un “Projektu birojs Grietēns & Ragainis”, mēbeļu sagādi nodrošināja Juris Przjalgovskis un “GSR GROUP”, būvdarbu veicējs ir Anatolijs Melnis un SIA “ARNIKS”, teritorijas labiekārtošanas darbus veica  Mareks Emzis un kompānija “VMR Ceļi”, vārtus uzstādīja uzņēmums “Sajoss & Portress”. Jaunā servisa fasādi rotā mākslinieka Alfrēda Paulauska vizualizācijas ar latvju rakstu zīmēm.

SIA “Kurbads un Ko” reģistrēta 1995. gadā, un tās pamatkapitāls ir 152 224 eiro. Uzņēmums pieder Andim Pikānam. Kompānija piedāvā automašīnu piegādi no izgatavotāja līdz pasūtītājam, ieskaitot transporta pakalpojumus un pirmspārdošanas sagatavošanu. “Kurbads un Ko” galvenais darbības virziens kopš reģistrēšanas ir palicis nemainīgs – vieglo automašīnu transportēšana Eiropā, Skandināvijā, Baltijas un NVS valstīs. Kompānija nodrošina automašīnu transportēšanu gan privātpersonām un nelieliem dīleriem, gan arī lieliem koncerniem.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti