"Apollo Tyres" ienāk Eiropas tirgū ar jaunām A klases kravas auto piekabju riepām "EnduMile LHT" 1

 
Apollo Tyres | 26.oktobris 2022 11:37

Apollo Tyres piedāvā tālsatiksmes piekabju riepas, ieviešot jaunu A kategorijas “EnduMile LHT” produktu.

Uzņēmums Apollo Tyres ienāk Eiropas ļoti pieprasītajā Long-Haul Trailer (LHT) riepu tirgū, izlaižot savu pilnīgi jauno modeli EnduMile LHT. Jaunajai riepai ir A kategorijas rites pretestība, tā būs visizturīgākā un visefektīvākā kravas automašīnu sektora riepa, ko jebkad ražojis Apollo Tyres, un tā īpaši izstrādāta, lai pārspētu labākos no LHT segmenta produktiem.

EnduMile LHT ir plašs un stabils kontakta laukums, kas optimizē spiediena sadalījumu, bet pilnīgi jauns polimēru un pildvielu maisījums samazina rites pretestību, vienlaikus nodrošinot nemainīgu saķeri uz slapjas virsmas. Tā novatoriskais savienojums arī palīdz izturēt temperatūras izmaiņas ilgstošas ​​lietošanas laikā, lai saglabātu izcilās veiktspējas īpašības un veicinātu izturību.

Apollo Tyres Eiropas pētniecības un attīstības komanda, kas atrodas Nīderlandē, aizvadīja 24 mēnešu projektēšanas, izstrādes un testēšanas programmu, kas ir viena no visplašākajām jebkad ieviestajām Apollo zīmola produktam. Līdzās plašai datorizētai simulācijai stingrs reālās pasaules testu grafiks ir palīdzējis apstiprināt riepas dinamiskās spējas un izturību dažādos klimatiskajos apstākļos un dažādos ceļa apstākļos visā kontinentā.

Šī ir pirmā reize, kad Apollo kravas automašīnu riepa ir saņēmusi A kategorijas rites pretestību; citiem uzņēmuma kravas automašīnu segmenta produktiem ir piešķirts maksimālais veiktspējas novērtējums citiem kritērijiem, tostarp saķerei ar slapju ceļu un troksni.

“Tas ir nozīmīgs solis uz priekšu mūsu zīmolam kravas automašīnu tirgū,” komentē Džons Nikhils Džojs, Apollo Tyres kravas automašīnu un autobusu riepu klastera direktors Eiropā. “Tāpat kā mūs ieved svarīgajā tālsatiksmes segmentā, EnduMile LHT nosaka jaunus rites pretestības, veiktspējas un izturības standartus, ļaujot mums konkurēt ar vadošajiem produktiem tirgū un nodrošināt operatoriem rentablu, augstākās kvalitātes pakalpojumu.

Jaunais EnduMile LHT, ko ražos Apollo Tyres modernajā ražotnē Ungārijā, kļūs pieejams klientiem visā Eiropā no 2023. gada sākuma.

Foto: Apollo Tyres

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Slinkais 26.oktobris 2022 12:36
1 0 Atbildēt

Vienīgais apollo kas mani priecē, ir apollo 440

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti