500 000 dolāru par traktoru - pārdošanā izlikts Lamborghini Centenario Trattore (+ FOTO) 8

 

Foto: Ekrānbilde no cartech.ch

iAuto | 10.marts 2023 13:36

Lamborghini Centenario Trattore izgatavots par godu markas dibinātāja Feručo Lamborgini 100.gadu jubilejai. Pavisam izgatavoti vien pieci Centenario Trattore eksemplāri.

Šveices portāls cartech.ch autotechnik ag izlicis pārdošanā vienu no tikai pieciem saražotajiem Lamborghini Centenario Trattore, prasot par to pusmiljonu dolāru. Eksemplārs Nr`4, tāpat kā pārējie jubilejas traktori, tika izstrādāts dizainera Adlera Kapelli vadībā.

Traktora uzdevums bija atgādināt par markas pirmssākumiem, kad Lamborghini mašīnu un traktoru ražošanas uzņēmumi vēl nebija atdalīti. Centenario Trattore izgatavots 60.gadu modeļu stilā, ir aprīkots ar nekrāsota metāla motora pārsegu un 2,2 litru trīscilindru dīzeļdzinēju, kas attīsta 36,5 zirgspēku jaudu. Atgādinājumi par 100.gadu jubileju redzami vairākās vietās, piemēram, uz riteņu diskiem un neizpaliek arī paša Feručo Lamborgini paraksti.

Jubilejai par godu tika izlaisti arī 40 Lamborghini Centenario automobiļi: 20 kupejas un 20 rodsteri. Zināms, ka toreiz viena eksemplāra cena bija 1,75 miljoni eiro.

 

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Un 10.marts 2023 14:32
6 4 Atbildēt

Un, kā tad ar Putina draudiem NATO izvākties ārpus 1997.gada robežām?, tavuprāt, tas kā notiek šī plāna realizācija Ukrainā ir pieņemami?, bet Krievijas TV propagandistu mīlestības pilnie vēstījumi Baltijai "visu nodedzināt līdz pamatiem" - tu to gaidi?, jeb ceri, ka neesi ieskaitīts fašistu sarakstā? - krievu pasaulei tu esi fašists un paliksi tāds, kaut vai tādēļ, ka dzīvo Baltijā.

Qwerty 10.marts 2023 20:56
6 1 Atbildēt

Te vieni deģenerāti momentus raksta? Jeb moderni kož un tī#ām tautu tracina?

Ahtung 10.marts 2023 14:15
4 6 Atbildēt

Itālijas agresija - vai ir tā vērts?

18 bērnu dārzi, 69 skolas, 19 slimnīcas, 20 poliklīnikas, 176 kultūras pieminekļi pašā Eiropas centrā - tie bija itāļu piloti mērķi no Itālijas lidlaukiem. Bumbvedēji uz Serbiju pacēļās gaisā bez jebkādas kara pasludināšanas vai mandāta no Itālijas parlamenta un ANO Drošības Padomes, izmantojot gan aizliegtās urāna raķetes, gan grafīta bumbas. Pirmoreiz vēsturē noticis uzbrukums neatkarīgai valstij pretēji visiem starptautiskajiem nolīgumiem. Divu mēnešu laikā 2 milj. cilvēku palika bez mājokļa, pusmiljons kļuvis par bezdarbniekiem. Kā jau ierasts Rietumos, bombardēšanas laikā militāro objektu bojājumi bija minimāli. Turklāt, šajos uzbrukumos proporcija starp agresoru un upuri bija vilsielāka cilvēces vēsturē.

Šajos uzbrukumos cietuši arī Itālijas piloti - no urāna raķešu starojuma. Daudzi no viņiem saslima ar leikemiju, limfmezglu slimībām, mira no audzējiem. Varas iestādes joprojām apgalvo, ka pilotu nāves un slimības nav saistīti ar bombardēšanu. Itālijas pilsoņi tika sūtīti uz kauna pilno, viņiem svešo karu bez aizsardzības līdzekļiem, kā lielgabala gaļa...

Savukārt, Lībijas bombardēšanas laikā, Roma atkal izmantoja savus lidlaukus, lidmašīnas un pilotus. Šoreiz gan “cope” izskatās veiksmīgāka - jau vairākus gadus Itālijas kontrabandisti izved un tirgo naftu no iznīcinātās valsts, maksājot vietējiem teroristiem, tādējādi, uzturot haosu Lībijā. (Starp citu, Sīrijas ziņu aģentūra apgalvo, ka naftas kontrabandas zaudējumi valstij ir sasnieguši 109 miljardus dolāru.)

Saskaņā ar aptaujām, vairākums itāļu ir pret sankcijām, ieroču eksportu un tranzītu, kā arī pret valsts dalību NATO “misijās”. Vai Romas valdība darbojās tautas vārdā vai kādas citas valsts labumam?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti