“Scania Latvia” noslēdz vienu no lielākajiem darījumiem uzņēmuma vēsturē – piegādātas 80 kravas automašīnas

 

Foto: Publicitātes foto

Scania Latvia | 9.oktobris 2024 10:23

“Scania Latvia” ir veiksmīgi noslēgusi vienu no lielākajiem darījumiem uzņēmuma vēsturē, piegādājot starptautiskajam multimodālās loģistikas uzņēmumam “Samskip” 80 jaunas kravas automašīnas.

Savukārt, lai jauno automašīnu vadītājiem nodrošinātu nepieciešamās zināšanas, uz Nīderlandi kopā ar jaunajām kravas automašīnām dosies “Scania Latvia” autovadītāju apmācību meistars Gints Vārtukapteinis. Darījums iezīmē būtisku soli abu uzņēmumu sadarbībā, stiprinot “Scania Latvia” pozīciju Eiropas tirgū.

"Pēdējo desmit gadu laikā esam rūpīgi strādājuši pie attiecību stiprināšanas ar starptautisko multimodālās loģistikas uzņēmumu “Samskip”, un tagad esam veiksmīgi īstenojuši vienu no nozīmīgākajiem projektiem uzņēmuma vēsturē. Šis darījums ir apliecinājums mūsu ilgtermiņa pieejai un spējai pielāgoties izaicinājumiem, lai nodrošinātu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus," komentē Aigars Pušinskis, “Scania Latvia” valdes loceklis.

Jaunās kravas automašīnas, ko “Scania Latvia” piegādā loģistikas uzņēmumam “Samskip”, ietver trīs dažādus modeļus: 4x2 standarta vilcējus, 4x2 tilpumkravu vilcējus jeb "mega", kā arī 6x4 vilcējus, kas ir paredzēti smagākām kravām un konteineriem. Papildu automašīnām “Scania Latvia ” nodrošina arī pilnu tehnisko atbalstu, kas ietver papildu aprīkojumu (instrumentu kastes, ugunsdzēšamās kastes utt.), dokumentāciju un sertifikāciju, kā arī autovadītāju apmācības, kas tiks veiktas gan Nīderlandē, gan Latvijā.

Apmācības Nīderlandē vadīs “Scania Latvia” autovadītāju apmācību meistars Gints Vārtukapteinis, kas nodrošinās, ka autovadītāji ir pilnībā sagatavoti darbam ar jaunajām kravas automašīnām. Papildu visi vilcēji ir aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām, nodrošinot augstu drošības līmeni un komfortu autovadītājiem.

"Mūsu mērķis ir ne tikai piedāvāt augstākās kvalitātes transportlīdzekļus, bet arī pilnu servisa un atbalsta nodrošinājumu, lai mūsu klienti varētu pilnībā fokusēties uz savu uzņēmējdarbību," komentē Aigars Pušinskis, “Scania Latvia” valdes loceklis.

Savukārt “Samskip” mērķis ir autoparka atjaunošana Vācijas un Benilukss reģionā, kur vēl nesen darbojās tikai puse no pasūtītā apjoma. Tādā veidā uzņēmums ir nodrošinājis gan jaunas darba vietas, gan, pateicoties šim darījumam, jaunus transportlīdzekļus ar modernākajiem braukšanas un drošības funkciju tehnoloģijām.

“Galvenais fokuss šobrīd ir autoparka atjaunošana Vācijas un Benilukss reģionā. Pārstrukturizējot Eiropas reģionu darbību, esam panākuši mūsu autoparka paplašinājumu, kopumā sasniedzot nepilnas 200 kravas automašīnu vienības, un ar jauno sadarbību spējam arī nodrošināt autoparka nepieciešamo atjaunošanu. Ņemot vērā iespēju gūt pilna servisa pakalpojumu, ievērojamos „Scania“ rādītājus degvielas efektivitātē un cik ļoti šīs automašīnas ir iecienītas autovadītāju vidū, sadarbība ar „Scania Latvia“ bija loģisks solis. Esam pārliecināti, ka tas palīdzēs ne tikai īstenot mūsu attīstības plānus, bet arī nostiprināt mūsu pozīcijas Eiropas tirgū,” komentē Kaspars Rimša, “Samskip“ Latvijas pamatdarbības struktūrvienības vadītājs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Zīmols Esprit bankrotē – autoparku izpārdod par “sviestmaizi” 1

Modes apģērbu un aksesuāru ražotājs Esprit likvidē 56 filiāles Vācijā, atlaiž 1300 darbiniekus un līdz ar citu īpašumu izpārdod arī savu autoparku. Lasīt vairāk

 

No oktobra Latvijā aizliegts lietot vissezonas riepas ziemā: eksperts skaidro riepu izvēles nozīmi 7

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas “M+S” riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar “kalns un sniegpārsliņa” simbolu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Nissan Qashqai (+ VIDEO)

Trešās paaudzes Nissan Qashqai "feislits" debitēja šī gada pavasarī. To raksturo krietni progresīvāka gaismas tehnika priekšā un aizmugurē, jaunas virsbūves krāsas un citādi disku dizaini. Lasīt vairāk

 

“Rīgas meži” uzsāk informatīvu kampaņu un aicina: “Negāz mežā, gāz trasē!” 11

Dodoties adrenalīna meklējumos, motociklu, auto un kvadriciklu vadītāji mēdz nelikumīgi izbraukāt mežus vietās, kur tas nav atļauts, bojājot zemsedzi un radot nopietnu kaitējumu dabai. Šī situācija ir kļuvusi par ievērojamu problēmu Rīgā un Pierīgā, kur, saskaņā ar SIA “Rīgas meži” datiem, motorizēto transportlīdzekļu noslodze ir īpaši augsta. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti