VW Multivan T7 kļūst par lādējamu hibrīdu, dīzeli sola vēlāk (+VIDEO) 27

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 17.novembris 2021 8:04

Kopš Eiropas autobūvē iestājušies nemierīgi laiki, mēs nevaram būt droši ne par ko, arī par to, vai rīt vēl varēs nopirkt gadu desmitiem ražotas automašīnas, piemēram, Volkswagen Multivan.

Ja Volkswagen T5, T6 un T6.1 paaudzes skaitā kopā, tad iznāk, ka Eiropas iekārotākais buss noturējies ražošanā garus 18 gadus. Kad mūs sasniedza ziņas par pavisam jaunu Multivan, tām pa priekšu joņoja satrauktas vēstis par to, ka tas būs pavisam citāds auto un no klasiskā Multivana nebūs palicis gandrīz nekā. Tā nu nācās aizbraukt uz Vāciju un iepazīties ar jauno Volkswagen busu pašiem. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 

 
27 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Diemžēl 17.novembris 2021 10:35
9 1 Atbildēt

Te no multivāna palicis tikai nosaukums, auto ir pavisam citā klasē un konkurē ar Renault Espace4, Toyota Sienna u.t.t. sanācis tāds paliels Sharans par kosmisku cenu

GTD2 17.novembris 2021 10:49
4 1 Atbildēt

man grūti saprotams,kapēc šo salīdzina ar Multivanu, kam kopējs ir tikai nosaukums. protams nosaukuma maiņa noteikti tikai mārketinga triks. Cik saprotu pašlaik paralēli tiek ražots arī vecais multivan . Un kāds nosaukums būs jaunajam to rādīs laiks. Varbūt samainīs nosaukumus ar vietām un tas sauksies sharan. Nezinu kapēc viņu apskatā sauc par bussu ,tam ar busu bez nosaukuma nav nekā kopiga, tas ir minivens, žēl ka apskatā neparādīja cik ērti aizmugurējā rindā, bet pielauju ka tomēr diezgan saspiesti, kā arī būtiski,ka nav bagāžnieks , tā kā viņš tomēr pārsvarā sanāk piecvietīgs ar normālu bagāžnieku.

nomiks 17.novembris 2021 10:29
3 0 Atbildēt

Manuprāt, šim ir daudz mīnusu, salīdzinot to ar iepriekšējiem (uzskaitījums subjektīvs, vadoties no paša ieradumiem un vajadzībām):

1) zemāka sēdpozīcija;

2) īsāks, attiecīgi arī mazākas ietilpības bagažnieks, jo īpaši Long versijā;

3) mazs motors. Esmu daudz video apskatījis YouTube, tur vairākums atzīst, ka jauda būtiski pietrūkst.

Es droši vien raudītos kādu alternatīvu, ja būtu aktuāli. Piemēram, jaunais Hyundai Staria. Jā, kosmisks dizains (na ļjubitjeļa, tā teikt), bet aprīkojums, izpildījums un attiecība pret cenu ir ievērojami labāka.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti