TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Škoda Fabia izaug līdz golf klasei (+VIDEO) 20

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 10.februāris 2022 9:50

Auto klases iedala pēc izmēriem un apzīmē ar burtiem. Lielākos segmentus nosauc par godu populārākajiem modeļiem. Tāpēc kompaktklase ir golf klase. Mazo klasi drīz varēs saukt par Fabia klasi, jo pirmo reizi modeļa vēsturē Fabia hečbeka garums pārsniedzis 4 metru robežu.


Jaunā Fabia tik ļoti pāraugusi savus priekštečus, ka nav pat vērts tos salīdzināt. Jaunā Fabia ir tik gara un ar tikpat garu riteņu bāzi cik savulaik bija Golf 4, bet platumā jaunā Fabia ir tikpat plata kā Golf 6. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 10.februāris 2022 11:53
7 0 Atbildēt

nu kāda kompaktklase?, kāds golfa izmērs, žurnālistiņš laikam nepamanīja golfam ir jau astotā paaudze ,ar kuru būtu jasalīdzina, pats iekāpa aizmugurē un uzskatāmi parādīja ,ka vietu tur nav arī bagāžnieks ,kā mazās klases auto. Runāja par visādām lūkām un citām šāda tipa auto nenozīmīgām fīčām,bet nepastāstīja, ka tomēr piedāvājumā ir arī vismaz viens normāls dzinējs 1.5. Braucot pats uzskatāmi parādīja,ka motors skaļš un nīkulīgs, kas robežosies ar lielu dgvielas patēriņu un dzinēja resursu. žēl,ka šis auto vienkāršākajā versijā nav piedāvāts ar 1.5 dzinēju. ar šādu dzinēju fabija maksā ap 22 tukst. kas ir stipri par daudz priekš mazauto.

msh 11.februāris 2022 1:51
2 0 Atbildēt

Kur tu šito izmurgoji? Pats ādolfs bija stāvā sajūsmā par čehu Tatrām...

msh 11.februāris 2022 2:05
2 0 Atbildēt

Tu vispār sajēdz ko nozīmē termins "vietas aizmugurē nav"? Liekas ka nē. Kā jau var tajā viģikā redzēt, vietas tur ir adekvāti. Tas kas vietas ziņā ir mīnuss - uz aci neizskatās ka tur būtu vairāk vietas kā otrās paaudzes fābijā, tas nekas ka tiek uzsvērts ka tā mašīna ir uzblīdusi līdz kaut kāda golfa izmēriem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 2

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti