Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas krītas 3

 

Foto: iAutolv

Nozare.lv | 29.oktobris 2023 12:36

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas kritās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Pašlaik augstākās benzīna cenas ir Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela pašlaik visdārgākā ir Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena, salīdzinot ar iepriekšējo piektdienu, kritās par 1,8% - līdz 1,684 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,1% - 1,724 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena kritās par 2,2% - līdz 1,559 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena saruka par 1,9% - līdz 1,584 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kritās par 3,4%, un šīs darba nedēļas beigās maksāja 1,719 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,8% - līdz 1,619 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nemainījās tikai Tallinā, kur cena saglabājās 0,68 eiro par litru. Rīgā autogāzes cena auga par 2,8% un maksāja 0,735 eiro, bet Viļņā kāpa par 4,7% - līdz 0,662 eiro.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 29.oktobris 2023 18:17
2 0 Atbildēt

Cenas ceļas, cenas krīt

Degvielu es liešu rīt

Pirmdiena ir laba diena

Nedzer kafeju bez piena.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Traģisks negadījums rallija ātrumposmā Lietuvā - Latvijas rallija ekipāža iebrauc skatītājos 8

Lietuvas pilsētā Utenā piektdienas vakarā latviešu rallija ekipāžai iebraucot skatītāju pūlī, gājis bojā viens cilvēks un 14 ievainoti. Lasīt vairāk

 

Kad zīmes neredzam (+ FOTO) 13

Neredzam, nesaprotam vai ignorējam - iauto.lv lasītājs iesūtījis attēlus, kas uzņemti pie bērnu slimnīcas Rīgā. Lasīt vairāk

 

iAuto piedalās 24 stundu izturības sacensībās. Kā mums gāja? (+ foto) 5

20. un 21. septembrī Lietuvā, Panevežā tika aizvadītas “Enefit” 24 stundu auto sacīkstes elektriskajiem automobiļiem. Tajās piedalījās arī Latvijas auto žurnālistu komanda. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas turpina kristies, Staujupīte dīzelis 1.354, bet Neste 1.397 (+ VIDEO) 14

iAutolv nobrauc gar vairākām degvielas uzpildes stacijām, sākot ar Straujupīti un beidzot ar Neste, parādot video cenas, kādas tās ir 22. septembrī. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti