Latvija degvielas rezerves turpmāk uzturēs pati (+ VIDEO) 6

 
LTV Ziņu dienests | 9.janvāris 2024 20:10

Latvija pakāpeniski vairāku gadu laikā apņēmusies mainīt sistēmu, kā tiek glabātas valsts naftas rezerves, ko izmantot ārkārtas situāciju laikā. Līdz šim paļāvāmies, ka rezervēto degvielu atvedīs no ārzemēm, bet tagad to glabās tepat Latvijā.

Šo rezervju uzglabāšana un iegāde, gan neatkarīgi no tā, vai tās glabās Latvijā vai ārvalstīs, jāapmaksā būs degvielas pircējiem. Šogad tie varētu būt divi papildu centi par katru degvielas litru pie pieciem, ko maksājām jau iepriekš. Nākotnē, kad degvielas krājumi būs izveidoti, maksa mazināšoties, sola atbildīgie.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 10.janvāris 2024 8:42
10 1 Atbildēt

Jūs gribat teikt, ka līdz šim mums tikai stāstīja par krājumiem, bet patiesībā tie bija virtuāli un uz papīra? Varbūt vēl tie krājumi Krievijā glabājās, nopietni? Par ko tad to piķi maksājām, ja tie krājumi bija virtuāli un robežu slēgšanas gadījumā neviens tos krājumus nevarētu atvest?

Un kas ar citiem krājumiem? Vai mums ir pārtikas krājumi? Vai mums ir zāļu krājumi, jeb aizverot robežu pēc nedēļas vairs nebūs jēga braukt uz  veikalu vai slimnīcu?

darklight 10.janvāris 2024 9:24
6 1 Atbildēt

Jā, precīzi tā arī bija. Ārvalstu uzņēmumi, kuriem tika maksāts par to, ka viņi (it kā) glabā mūsu krājumus un ir apņēmušies vajadzības gadījumā tos piegādāt. Vobšem pilnīgs sviests.

Glabāšana 10.janvāris 2024 11:38
4 1 Atbildēt

Kara gadījumā nav jēgas neko nekur glabāt. 1 veiksmīgs raķetes trāpījums un nav vairs nekā. Jums karina makaronus. Lohi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ziemeļkorejas elektroauto ar sniedzamību līdz 720 km 13

Runājot par autobūves nozari, parasti domā Dienvidkoreju vai Koreju un visiem ir skaidrs par ko ir runa. Tomēr arī Ziemeļkorejas ielās ir automobiļi, daļa cilvēku ar kaut ko pārvietojas un tie nav koka velosipēdi. Lasīt vairāk

 

Elektromobiļu piedāvājums Latvijā aug, cenas krīt (+ VIDEO) 4

Pirms desmit gadiem Latvijā bija arī tikai divas ātrās uzlādes stacijas. Tagad ir ap 600 uzlādes punktu, tāpēc, lai paliktu šodien ceļā ar tukšu bateriju, vēl ir jāpacenšas. Mobilitāti sekmē arī jauno elektromobiļu pieaugusī sniedzamība ar vienu uzlādi. Lasīt vairāk

 

Uz Liepājas šosejas sešas nāves divās dienās; ceļu auditēs (+ VIDEO) 68

Liepājas šoseja pie Blīdenes nesusi nāvi sešiem autobraucējiem. Vakar avārijās gāja bojā četri cilvēki, šodien, frontāli saduroties ar smago auto, dzīvību zaudēja divi vieglā auto braucēji – šoferis un pasažiere. Valsts policijā par galveno avāriju iemeslu min pārgalvīgu, nedrošu apdzīšanu, kas beigusies letāli. Lasīt vairāk

 

Smagās avārijas liek aizdomāties: Liepājas šosejas posmam veiks ārkārtas drošības auditu 39

Ņemot vērā smagos ceļu satiksmes negadījumus (CSNg), kas notika uz Liepājas šosejas (A9) šodien un vakar, VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC) pasūtīs ārkārtas drošības auditu Liepājs šosejas posmam. Smagie CSNg notika autoceļa A9 80., 90. un 105. kilometrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti