Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

sama Reģ.: 10.03.2003
0 0 Atbildēt

bomžus paaicina uz tēju, gan jau tiem arī ir savas darīšanas, ne jau visu laiku sargā auto [addsig]

primo Reģ.: 22.07.2002
0 0 Atbildēt

manas dzīvesvietas apkārtnē bomži ilgstoši nemēdz uzkavēties.

operatīvi noinspicē konteinerus un - prrrrom dzīvē.

izgāšziem viens bomzis pāris naktis nogulēja kāpņu telpā, bet kaut kā neiedzīvojās. vai nu uz āderes bija iznācis gulēt vai nu represīvie orgāni traucēja jau tā trauslo bomža miegu. nu, nezinu.

bet mašinu vislabāk sargā dievvārdi, apslacīšana ar baznīcā svētītu ūdentiņu un citas līdzīgas lietas. piem. bardačokā uzglabāta svētītas rupjmaizītes garoziņa aizvieto imobilaizeru, rūpnīcas signāleni, pitonu salonā, pedāļu saslēdzamo kluci un citus automīļiem zināmos moku rīkus. protams, ir arī citi paņēmieni.

sensenos laikos, kad man bija dāča meža malā, asi pacēlās jautājums par sviedriem slacīto kartupeļu nosargāšanu no meža cūkām. gudri cilvēki ieteica iezīmēt sargājamo teritoriju ar tīģera sū... sorrrī, mēsliem. man nav divreiz jāsaka. rīgas zoo apmeklējums, nodrošinoties ar labu plastmasas maisu, īsa saruna ar kopēju, neliela veicināšanas prēmija un klūvu par laimīgo tīģera sū... sorrrrrī mēslu owneri.

cūkas kā ar roku noņēma. kartupeļus arī. bija kolorado vabuļu gads...

kāda morāle no tā visa. a vot tāda, ka viens spaiņa smēliens no sausās tualetes un turēts pa nakti mašiņā, domājams, lieliski tiktu galā ar auto aizsardzību pret aizdzīšanu. vai...

vienkārši kļūstiet par 900 īpašniekiem un guliet mierīgi.

speciāli saab diskusijām

lietpratējs autodrošības jautājumos

lāga zēns - primo*

* - gandrīz skaidrā.

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

labs!

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

negribu 900! Tagad gribu lielu smuku melnu 9k ar xenoniem un automaatu!

0 0 Atbildēt

a ķiplokus pie loga nevajag karināt ??? vai kastaņus bardačokā turēt ?[addsig]

0 0 Atbildēt

nez

labi, un nevarēsi pa naktīm mierīgi gulēt. miega bads, kāzināms, dikti pazemina dzīves kvalitāti. pirmkārt jau vissmagāk cieš libido. un tad jau panesās problēmu lavīna.

un tas viss kaut kādu kaprīžu dēļ.

sama

atbildu: ķiplokus nevajag, jo "tie" jau lido. da ķiplokus nemaz nevar dabūt jo tos jau visus apēd alus dārzos konvertētus izstrādājumā, kas saucas "kepta duona su česnaku"

0 0 Atbildēt

kaprīze ir 900 OG convertible! tur aizietu visa skaistumkopšanas un libidokopšanas nauda!

Bet melns 9k ir auto!

0 0 Atbildēt

kā tu kop libido, es gribētu uzzināt detalizētāk.

0 0 Atbildēt

uz intīmiem jautājumiem atbildu vai neatbildu tikai privāti

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

rit atkal uz slepem pec nelielas paslimoshanas.

varbut vel kads rit bus Zviedru cepure?

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

kaa jums patiik reklaamas rulliitis ar ziemu, sarkanu SAAB un LUKOIL?????[addsig]

0 0 Atbildēt

laba reklāma tikai tādēļ ka ar SAAB..[addsig]

0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

vispār ir tā:

zeme un jumti balti, koki zaļi-dzelteni-sarkani, nagi zili, deguns arī.

ziema.

autiņam durvis aizsalušas, logi arī.

Gugi Reģ.: 11.04.2003
0 0 Atbildēt

Šorīt nevarēju dabūt vaļā durvis a pēc tam aiztaisīt, laikam prasās silikons

0 0 Atbildēt

vot es shito nesaprotu, nevienu gadu neesmu silikoneejis neko, probzas ja bijushas, tad tikai ( nu labi varbuut nedauc paarspiileeju, neatceros) ar logu atveershanu vai arii peec moikas, bet laikus izkustinot sleedzenes viss ir biji shtokos.

a kaa naak ziema, taa katru gadu gugi, yukki un kas veel staasta par probzaam, pat ar visu silikonu, nu kas tas ir???

0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja:vot es shito nesaprotu, nevienu gadu neesmu silikoneejis neko, probzas ja bijushas, tad tikai ( nu labi varbuut nedauc paarspiileeju, neatceros) ar logu atveershanu vai arii peec moikas, bet laikus izkustinot sleedzenes viss ir biji shtokos.

a kaa naak ziema, taa katru gadu gugi, yukki un kas veel staasta par probzaam, pat ar visu silikonu, nu kas tas ir???

nu jaa, peec shitaada teksta man shogad ir viss jaaapstraadaa, jo pulkvedis merfijs negulj

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Ja nevar aiztaisīt ar silokonu vien būs par maz, vēl arī slēdzenes mehānisms jāeļļo.

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

bizenaj, katram savs. Ja kas, es vakar dabūju lietu, tā kā no rīta logs tikai ar trešo reizi atnāca vaļā. Jā un sniega tīrāmo arī esmu izkrēmējis ārā, nācās divas minūtes gaidīt, līdz iesilst dzinējs.

0 0 Atbildēt

problēmas rada atkušņi, ierastie ziemas lieti, mazgāšana - visas slapjās lietas.

ja oktobrī piesaltu un martā tik atlaistos, tad varētu dzīvot bez bēdu un nezināt kas ir aizsalušas durvis.

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Shoriit a bij piesalushas gumijas durveem. Mashiinaa aukstums bija lielaaks kaa aaraa, ierubiiju pechku uz pillu katushku un pats staaveeju aaraa, kameer uzsilst salons

Labucis Reģ.: 17.04.2002
0 0 Atbildēt

Vot vajag ar' uzrakt divus gadus vecu topic'u...

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Vot vajag ar' uzrakt divus gadus vecu topic'u...

bet problēmas jau tās pašas...

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

a pagājušo gad ziemas nebij..???

ir dažādi viedokļi, bet tomēr.... vaio drīkst liet karstu (siltu) ūdeni, lai atkausētu rītā logus pēc salnas...??

cap Reģ.: 23.03.2004
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:a pagājušo gad ziemas nebij..???

ir dažādi viedokļi, bet tomēr.... vaio drīkst liet karstu (siltu) ūdeni, lai atkausētu rītā logus pēc salnas...??

Drīks uzčurāt virsū. Kaimiņa mašīnai.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti