Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

bubliks Reģ.: 19.03.2003
0 0 Atbildēt

Man Saabiņam vienīgais, kas pagaidām netiek galā ar mīnusiem, ir antenīte elektriskā - ņem un nelien ārā! Bet es izdomāju, ka to novērst bez visām smērēšanām - augšiņā pie paša gala bumbulīša piesiešu rozā (vai kādas citas krāsas) lentīti, un kad vajadzēs, biku piepalīdzēšu elektromotorītim ar ārājās vilkmes spēku. Nu vai es nav geniāls![addsig]

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Flint, nekaitini, man toties sēdekļa apsilde strādā!

Mart, tā nav apsildāma atslēga, bet atslēgas apgaismošana, es gan nepaspēju iebraukt kā tā strādāja, jo man jaucoties pa durvīm, izkrita tā diodīte un pazuda... ja es šo fīču nejaucu ar iepriekšējo mazdu, kurai arī durvis mēdza brīžiem neatvērties ar centrālo atslēgu

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

bublik, nezinu vai ģeniāls drīzāk unikāls [addsig]

bubliks Reģ.: 19.03.2003
0 0 Atbildēt

GR nu dzēlīgs, dzēlīgs....

Bet sistēmai vajadzētu strādāt, vai ne?[addsig]

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Ar antenas ārā līšanu problēmas nav, reizēm kādi 5cm neliek iekšā, piemēram vakar vakarā, bet šoziem vēl nav arī smērēta. Vispār to antenu ir lietderīgi izjaukt, iztīrīt un sasmērēt reizi pa reizei, jo tad tās darbība ievērojami uzlabojas. Daudz dažadu netīrumu viņa sarauj iekšā.[addsig]

0 0 Atbildēt

gr, nē-a, es nu nebūšu tas, kas no jaunāka bračkas pārsēdīsies uz vecāku! Šaubos, vai man kāddien radīsies sapnis par pagalma apzaļumošanu ar veciem neejošiem saabiem, drīzāk, es vēlētos sasniegt pilnību ar 5 dažādiem jauniem auto

Es zinu, - pašreiz mans auto atrodas vienā no zemākajiem "sinusoīdas" punktiem un pieprasa lai to nedaudz apčubina. Zinot, ka var būt sūdi arī lielāki, es ticu, ka to sakārtošu un tad tas man pateiksies ar siltu salonu un vadāmām sānslīdēm

P.s.Un lampu ščotkas, lai gan 1x2 gados sakrīt uz nerva, pārējā laikā sagādā tikai gaišus brīžus uz ceļa, neticu tai kompresormoikai, kas tagad nāk jaunajos auto - diezvai lampu apslacīšana spēj nostumt malā lielo dubli!

Nu, Bublik, lentīte antennas galā izskatīsies vienkārši Xmasiski! Labāk, gan to būs notīrīt un nedaudz iesmērēt ar kādu eļļiņu.

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

gribu uz kalna, bet leedija "straadaa"

Zhagarkalnaa izskataas neviens nesleepo - 10cm laikam par maz. Bailjos arii tikai 10 cm bet ni feelings taads, ka maajaas nevar iztureet - sniegs, saule..

zvz Reģ.: 12.08.2003
0 0 Atbildēt

neziniite:

bailjos viss ir ok - tur tiem cm nevienaa no saitiem nevar ticeet, laikam piemirstas regulaari atjaunot. es bailjiem dotu 25cm uz snovborda kalna. zhagaraa pret vakaru arii buushot labs.

0 0 Atbildēt

Aizklīdu uz Tērveti pēc eglītes. Jo tālāk no Rīgas, jo māzāk sniega, jo labāki ceļi. Tērvetē vispār zaļa zāle. Bet ap Jelgavu gan jau balta noskaņa - kā pieklājas!

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Talsi balti.

Raimyx Reģ.: 22.11.2003
0 0 Atbildēt

Beidzot īstena ziema, sniegs uz ceļiem, var ķert kaifu!

0 0 Atbildēt

Pareizi - šodien ķēru kaifu Galvaspilsētas ielās - uz kurpēm balts uz loga balts un pat paklājiņi balti... ar sāli ar brūnumiņu

raic Reģ.: 09.02.2003
0 0 Atbildēt

ideaals laiks - auksts, bet ne paaraak, patikami luukoties pa logu - viss balts, rada iisto noskanju.. braucot auto - atminjaa peld miglainas ainas no pagaatnes ziemaam - visadi tuurisma/sleeposhanas braucieni, kuri bijushi piedziivojumiem bagaati, patiikama njudonja veederaa katyru reizi kad autinju sanes. braucu ar logu valjaa, osnjaaju dzestro gaisu - sajutas neaprakstaamas. deelj taaam dienaam kaa shii es miilu ziemu [addsig]

raic Reģ.: 09.02.2003
0 0 Atbildēt

protams, jobanie taukupakaljas, kuri ir atbildiigi par celju noklaashanu ar saali, droshi vien buutu kastreejami - lai vismaz musu beerni nedabo dziivot ar taada tipa cilveekiem kopaa [addsig]

0 0 Atbildēt

Ja pagajusho svetdien braucot uz Rigu Talsu rajona sniegs uz celjiem braukt viegli bet jo tuvak Rigai jo vairak sals mazak sniega vairak putras un braukt sudigak

Iebraucot Riga vispar sniega nav.

primo Reģ.: 22.07.2002
0 0 Atbildēt

valmierai uzgāzies nenormālais skaistums apmēram 10 cm biezumā. varbūt vēl vairāk.

pagāja krietns laiciņš kamēr nošķūrēju sniegu no autiņa. ārprātīgi prieka viļņi nešūpoja mani savās skavās ilgi, jo ātri vien vien sāka salt neapautās rokas, un kust, kurpēs iebirušais, sniegs.

bija doma šodien nomazgāt vakardien rīgā savākto sāli, bet pašreizējā situācijā tas nebūtu prātīgi darīts.

pover Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

biju no riita zagarkalnaa.kalns bija perfekts,laiks ideaals,tikai zagaram ar tiem paceelaajiem probleemas.straadaaja tikai viens,kameer nebija cilveeku viss bija ok bet veelaak

0 0 Atbildēt

shodien izbaudiijaam peedeejo Valmieras sniegu. Ticiet vai neticiet - lietus tur nelija. sliideeja labi, rindu nebija.. vaardu sakot - izdevaas nozagt gabalinju no ziemas!

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

kaada tur ziema, cesvainee liist lietus, un vbisi riigas cp paasrtaavji njem priekshaa madonas rajinu....

bet ledus sliid uij u labi-P[addsig]

PIG Reģ.: 26.12.2003
0 0 Atbildēt

nav tik traki.. sniega nav Riga.. izbrauc talak- arpus.. tur ir!

0 0 Atbildēt

skaists SAAB kalendars kompja desktopam

http://www.gmcanada.com/ssi/english/vehicles/saab/entertainment/

slepotajiem jo seviski

Bad_MF Reģ.: 03.07.2002
0 0 Atbildēt

skaisti ir tas, kaa shodien sniegs saaka snigt [addsig]

barbele Reģ.: 24.09.2003
0 0 Atbildēt

Par sniegu runaajot- vislielaakais sniegs ir Latgalee aiz Ludzas. Nedeeljas nogalee, kad tur viesojos ar savu SAAB 9K`95, sniegs bija paari mashiinas jumtam!!! Mans auto izdziivojaas pa sniegu taa, ka kaadam laikam pietiks Beigaas pat ziemelju auto tika vilkts ar traktoru laukaa, jo cits transporta liidzeklis pa taadu sniega daudzumu nemaz nevar paarvietoties[addsig]

0 0 Atbildēt

Vot neticu!

0 0 Atbildēt

Paldies snow!

Tagad man vienā darbā ir dzeltens convertible, bet otrā - Janvāris ar sudraba convertible.

Ah!!!!!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti