Gunars_V rakstīja: Es, protams, spēju saprast klienta dusmas šādā situācijā, bet nu ir jābūt godīgi pret meistariem - diagnostika nespēj atklāt, piemēram, caurulīti vai iztvaikotāju, kuri pagaidām ir normāli, bet faktiski vecuma dēļ var atdot galus jau pēc dažām dienām.
Ja remontējot kondicionieri, gribi drošu garantiju, tad pēc idejas vajadzētu nomainīt visas caurulītes, abus radiatorus un vēl visus iespējamos blīvslēgus. A pretējā gadījumā ... man domāt kaut ko garantēt ir nereāli.
ursis rakstīja: a vot par shiem ! - censored- !!! pirms Vilnis !!!ide.oti !!!!
paarbauda-nopluudes neesot ! uzpilda ! klients laimiigs aizbrauc ! peec gada...aukstuma ta NAV !!!
KA VINJUS !!! DAUN.JI !
NEMUL.DI ja nezini KUR bija PROBZA !!!
un tie zagliigie "meistari " !!! noskruuvee ventilja miciites un sev kabataa !!! tanii pasjaa dienaa ATGRIEZOS - remonteet (pildiit) !!! shie saka miciites cena 1 ls !!! ES SAKU ATDO TAAS KO IEBAAZI KABATAA !!! KOMENTAARUS???? kaadus veel komentaarus!!!
vainiigs bija iztvaices radiators,un ka nav kaartiiba TIKA teikts !!!!!
ka aukstums nopeerkot bija un naakosjaa sezonaa NAV.TAATAD DEFEKTS IR !!!
nez kaapeec pie Vilnja MARINJAAS viss notika un defekts TIKA atrasts???
P.S. nu gan jau kaadam sataisa ar....
shis ir tikai mans un vieniigi ! mans gadiijums !
Kondicionieru rem. un diagnost
Šo pavasari saskāros ar kondicioniera darbības problēmām. Sāku interesēties un visi iesaka "Gvido". Daudz nedomādams braucu turp ,saskāros ar lietām kuras otreiz negribu baudīt:
1. Jāgaida dzīvā rindā
2.Attieksme pret klientu tāda , ka tev no viņiem vajag ,tad gaidi un neprēgā
3. Rindu jāmeklē pašam , jo reakcija no servisa puses vienkārši nav.
Braucu projām , atradu vienu amatnieku Imantā , par daļēju uzpildīšanu ar luminiscējošo krāsvielu izmaksāja 10 Ls. Pec pāris dienām jābrauc uz apskati un diagnozes izteikšanu, to savukārt veiks Slokas 52 servisā.
Vasaras periodā ar augstminētām iekārtām mēdz būt problēmas , padalaties ar informāciju :kur un kā optimāli tās novērst!