to Saix
Nezinu, pat ja arii zinaatu - nav jau par ko dzert;(
[addsig]
to Saix
Nezinu, pat ja arii zinaatu - nav jau par ko dzert;(
[addsig]
Kādam nav leduskapis no VW T4 Multivan?
SaiX
Vai tev vajag pashus vadus, vai tikai uzgaljus no tiem? Ja vadi veseli, tad pa laikam 2,50 gab. var iepirkt atseviskji jaunus uzgaljus (orgjinaalos).
Autoservisaa Iglit, Raamulju ielaa 3[addsig]
Priekš gti 16vārstinieka svečvadu komplekts veikalā maksā ne vairāk ne mazāk kā ~ 100 LVL.
Tie ir vieni no dārgākajiem svečvadiem.
to robchix
Grūti iedomāties ka kāds tirgo atsevišķi tādus uzgaļus un vēl pa 2.50. Tam golfam uzgaļi, kas nāk uz pašām svecēm ir aptuveni 25cm gari.
to saix
Chau vecais! Kaa iet? Klau, kad es vareetu Tev atdot shprici? Man nekas peec visa nonjemshanas un uzlikshanas nekas neizmainiijaas;(
[addsig]
Lauris_GTM esmu bez mashiinas taa kaa kad gribi tad atdod - paprasi marcham
maybe vinjam ir DOHC svechvadi aizkjeerushies .. [addsig]
robchix klausies a no parastajiem svechvadiem un tiem uzgaljiem nevar sakombineet prieksh docha ????????? Tu mani iepriecinaaji !!!![addsig]
Sorry, varbuut tie 16 vaarstiniekam ir savaadaaki uzgalji nekaa parastajiem Golfiem vai Passatiem.
Tie pa 2.50 ir no parastajiem vadiem.[addsig]
TO SAIX Svečvadus dohc golfam es pirku TEKON Biķernieku 121 ...... es tur dabūju kompl. ar visiem gariem uzgaļiem pa 20,5ls. Uatiņš atdzīvojās,neraustās.... te būs tā veik tel. 7703095
LEDURGSAULE PALDIES !!!![addsig]
LEDURGSAULE piezvaniiju bija peedeejais komplekts rezerveeju prieksh sevis paldies tev liels esmu tev alinju paraadaa kad vien gribi vari jamo dabuut ... citaadi nevareeju es svechvadus atrasti [addsig]
To SAIX nav par ko,bet par aliņu paldies.......
Bieži meklēju pats sev visādus loriņus... zinu kā tas ir ja nevar atrast. To veikalu pamaniju nejauši, iebraucu nomazgāt auto,iegāju veikalā un atradu svečvadus.
LEDURGSAULE hmz kaa tu sev tos vadus uzmauci ... man vini ir par iisu!!!! tagad uz pirmo ceturto stobru staav vecie a uz 2,3 staav jaunie PP [addsig]
To SAIX.. tie vadi der ,tikai neliec tajos plastmasas renēs,tad būs ok.
neliku jau arii bet taapat bija pa iisu nez kko sadomaashu bet paldies[addsig]
to Saix
Chau vvecais! Klau, kur tu savu rulzu vedi uz diagnostiku(tur veel tev kompi paarbaudiija)? Man taa kaa gribeetos ari saveejo uz turieni aizraut
Lauriz_GTM
Skatos puishi te baigi njemas
Ew, kursh dod 20Ls par sporta stuuriiti ar visu paareju. Vieniigaa kaite - jaapaarvelk. 9944443[addsig]
Lauris_GTM tur jaameegjina sarunaat ... btw vaagjis nokaavas salaboju un tagad izpuuteejaa caurums kaa nez kur... a naudas ar vairs nau ... jauki .. ja maybe zini kaadu kam kko vajag tad dod zinju
Marchs_GTM man vajadzeetu bet pikja nau [addsig]
Lauris_GTM ir vienc kewnwood aparaats baigi ok 100Ls es tikai to vinja seeriju
aizmirsu bet nu mp3 visas shtellas kkaac tur uuberkrutais[addsig]
Saix, es tagad arii bez naudas;( Bet par to diagnostiku kaut ko vajadzeetu sadomaat[addsig]
centiisimies ... kur mana shprice ?[addsig]
Saix:
Pie manis mashiinaa varu shodien pat atdot
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]