Kādam nav aizķēries vai arī 100% zināma vieta ur būtu el.logu pacēlājpogas ar 12 vadu vietām šofera pusē un 6 - blakussēdētājpusē?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kādam nav aizķēries vai arī 100% zināma vieta ur būtu el.logu pacēlājpogas ar 12 vadu vietām šofera pusē un 6 - blakussēdētājpusē?
andeleeju visadus sikumus no golf 3 un golf 2 karba, hidroliskaa reika ar visu suukni slaukaam uut., kondicioniera suukni radiaatorus. sis tas no motoriem galvas virzuli bloki. ,provodka no golf 2 gti visa baroshanas sisteema utt. gatrixx@inbox.lv
Cikicaki rakstīja: Kādam nav aizķēries vai arī 100% zināma vieta ur būtu el.logu pacēlājpogas ar 12 vadu vietām šofera pusē un 6 - blakussēdētājpusē?
kādai mašīnai ?
Ir vēlme iegūt īpašumā dīzeļdegvielas sukni VW Passat 2.5 TDI.
Vel var noderēt kāds info par to kur var viņus remontēt vai atjaunot ? Dīzeļcentrs tikai ap maija vidu. Lūdzu jūsu varianti.
Nu tak neslēpiet kur jūs tos dīzeļsūkņus tirgojat vai labojat.
1,9 TD , dzineeja kooc AAZ laikam bija , dzineeja galva un turbiina -no autosa ' toka chto iz gjermaniji' ,meetaajaas pa kaajaam izmest zjeel mosh kaadam wajaga - galva nau caura turbiina ar 'lufti' bet bija weel laba diezgan
Smagajai tehnikai suuknjus remontee Jelgavaa Visvaldis. Labi. 29143955 Mosh vieglajai arii njems.
nopirkšu vw sharan 2.0 benzīns kreiso pusasi, mehāniskajai kārbai paredzēto,ja ir ko piedāvāt tad rakstīt uz heinrx1@inbox.lv
Dērku turbo dīzeļa izpludes kolektoru var ar visu turbinu un izputēja pirmo posmu
Mezhax rakstīja: Dērku turbo dīzeļa izpludes kolektoru var ar visu turbinu un izputēja pirmo posmu
Pērku
Noteikti 3.5 TD izplūdnieku meklē - man ir 273.47,- ...
Labi - 1.6TD kolektors man ir - 20,- gribu ...
wvfans rakstīja: Labi - 1.6TD kolektors man ir - 20,- gribu ...
tev ir tikai kolektors? vai ari izpītīja pirmais gabals kas skrūvējas pie turbo?
Tikai kolektors - pārējo izmetu ..
wvfans rakstīja: Tikai kolektors - pārējo izmetu ..
Vajag komplektu
Ta kas teu grūti no metāla kvadrātainu flanci uztaisīt ... ????
Jebšu teu tas skavainais s ū - ts .. ?? ...
wvfans rakstīja: Ta kas teu grūti no metāla kvadrātainu flanci uztaisīt ... ????
Man vēl nekāds es priekš benzina meklēju domāju no dīzeļa piemeklēt
Aaaaa .. man ar reiz bija doma uzturbinizēt 1.8 ...
Nopirkšu dzelziniekus R15 vai R16 uz boru/MK4
Mezhax rakstīja:
wvfans rakstīja: Ta kas teu grūti no metāla kvadrātainu flanci uztaisīt ... ????
Ideja kā māja - kas tādam motoram degvielas padevi regulēs?
Tirgoju sīkumus no jetta1, kas atlikuši pēc nodošanas Tolmetā - 4 pakāpju ātrumkārba, stūres reika, priekšējie un aizmugurējie lukturi, visi stikli, starteris, durvju un spārnu moldingi, spoguļi, šādas tādas plastmasas no salona
Tirgoju sīkumus no jetta1, kas atlikuši pēc nodošanas Tolmetā - 4 pakāpju ātrumkārba, stūres reika, priekšējie un aizmugurējie lukturi, visi stikli, starteris, durvju un spārnu moldingi, spoguļi, šādas tādas plastmasas no salona
msh rakstīja:
Mezhax rakstīja:
Ideja kā māja - kas tādam motoram degvielas padevi regulēs?
ar mehanisko šprici
Ja kādam kaut kas vajadzīgs priekš Passata B3, tad man ir viens sists no priekšas. VW Passat B3 (1992.g) 1.8 GT. Labāk rakstiet uz epastu xpehbcem@inbox.lv .
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]