Dorisa rakstīja: Zoo, tavai mistikai ir tehnisks nosaukums - termostata maiņa.
p.s. dīzelis gan silst lēnāk nekā bendzīnnieks, bet darba temp. tāda pat.
Labi, bet ko tas nedara kaa naakas![]()
Dorisa rakstīja: Zoo, tavai mistikai ir tehnisks nosaukums - termostata maiņa.
p.s. dīzelis gan silst lēnāk nekā bendzīnnieks, bet darba temp. tāda pat.
Labi, bet ko tas nedara kaa naakas![]()
Jāmaina.
![]()
Rādīja temp. kaut kur starp 70 un 90. Ziemā pie -24 sāka samazināties vējstikla caurredzamība.
Ieliku Wāleri, tagad konstanti 95.
Dorisa rakstīja: Par ātru atveras. Tātad - aiz vecuma sagurusi atspere kas viņu tur ciet.
Jāmaina.
logjisks izskaidrojums
tagad ir motiivs...
ok!
ja termostats buutu kkur noklemmeejis pa lielo, tad es siltumu dabuutu gaidiit un arii nesagaidiitu
ja pa mazo, tad atkal gan jau ka kaadaa sastreegumaa buutu uzvaarijies...
nav tur nekadas mistikas. tev tachu nav zhigulis. normalai mashinai ari ar beigtu termostatu nak silts salonaa. man b4 ari it ka labi sildija bet kad samainiju termostatu tad naca tik karts uz MAX ka rokas dega. tur ari taa starpiiba.
p.s. mūsu forumi nerulē
. Kā tie krievu forumi dalās ar infu mums tik augt un augt
mdude rakstīja: pie tiem +30C stabili staveeja uz 90C? arii uz trases? visticamak bus pie vainas tavs termostats. arii mans b4 turejas uz 80C kad bija beigts (tas vasaraa). gaisa temperaturai samazinoties ari kritaas radiijums panelii. ziema nokrita lidz 60-70C. pasties ka tev bus pie +5C. tad ari bus skaidrs. lieku 90% uz termi.
Ar ko tad B4 bīdeļi tik ļoti atšķiras no mucas?
Pieņemot, ka tas nav normāli, ka pie -15 bez kartona gabala, pa šoseju rullējot [uz 90] siltumu var sagaidīt tikai pēc 20 km, termostats laikam ir beigts. Tajā pašā laikā vasarā [un ne tikai] viss ir baigi smuki, uzsilst pēc pāris kilometriem, vienmēr [izņemot nakti] skaisti un ātri sasniedz 90c [naktī pa kādem 5 c mazāk]. Ko nu? Mainīt termostatu vai nemainīt?
Ja nemainīt, likt radiatoram moskviča žalūziju?
![]()