Sretsked rakstīja:
brmbrmm rakstīja:
Sretsked rakstīja: Kāds tur sakars ar Krieviju,ja tas ir vācu auto ? Krieviem ir lada kaļina utt.
Pacenties izlasīt to rakstu.
Varu tev pastāstīt noslēpumu- nepietiek tikai lasīt, vajag saprast
'Автомобиль, разработанный немецкими инженерами, "
'был представлен абсолютно новый автомобиль немецкого концерна'
Ja kādam ir grūti saprotams, tad VW ir vācu koncerns un tas,ka tā mašīna ir radīta Krievijas tirgum, nekādi nenozīmē,ka tas ir krievu veidojums.
Lai skaļi paziņotu,ka tas ir krievu auto, tam jābūt pašu radītam ,pašiem piederošā rūpnīcā ražotam un ar lieliem panākumiem,peļņu nesošam. Kāda ir pašu krievu auto rūpniecība, m;es redzam. Nebūtu reno,VW, ševroleta un kā vēl tur, nekas vairāk viņiem par Lada Niva, bobiku un gaz 66 nebūtu. Ā, protams, nokopēts hummer,kuru pasniedz kā savu razrabotku
Tikai nevajag tagad taisnoties, labi?
"автомобиль немецкого концерна, который как ни странно является чисто российским. "
"она будет производиться и продаваться исключительно на территории нашей страны."
"Автомобиль, ... , будет на 50% состоять из российских комплектующих, поставляемых с 29 предприятий страны."
Runa ir par to, ka krieviem būs pašu ražots (saskrūvēts) labas kvalitātes auto par pieņemamu cenu. Turklāt vēl 50% sava ražojuma detaļu. Auto, kas izkonkurēs Ladu un arī Loganu.
"представители концерна VW гарантируют, что будет обеспечено высочайшее качество сборки и деталей. Даже выше чем в Германии."
"Базовая версия будет продаваться всего за 399 тысяч рублей."
"цена базовой «Приоры» составляет 349 000 рубчиков, а еще одного конкурента Renault Logan – 376 000 рублей."
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs