Labi var ietaupīt, taisot naglas no koka. Koks ir daudz lētāks par metālu un to var atrast mežā. praktiski.blogspot.com/...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Labi var ietaupīt, taisot naglas no koka. Koks ir daudz lētāks par metālu un to var atrast mežā. praktiski.blogspot.com/...
Bet ja negribas tērēties veļas pulverim, šalli var iztīrīt ar miltiem. praktiski.blogspot.com/...
Ja nesanāk, jātīra vēlreiz.
Īsto topiku piemeklēji!
P.S. Ko ta baron.lv aizvēri?
odnako putaju pedaļi- Master_D bija tas Smecernieka blogs...
Spameri... Te par Meriva jārunā.
recluse rakstīja: VWfan, iesaki ko baudāmu, kas atbilst dažiem sīkumiem: aizmugures piedziņa, 2+2 vietas, 2+ L turbobenzīns, manuālā kārba (ar trīs funkcionējošiem pedāļiem bez pārslēģšanas pie stūres), ādas salons, apsildāmi sēdekļi, dalītais klimats, elektriskie logi un spoguļi. Vēlams, lai cena nepārsniedz 1.5 merivas un ne vācu vai aziātu ražojums.
Honda s2000
Hyundai Genesis
Master_D rakstīja:
recluse rakstīja: VWfan, iesaki ko baudāmu, kas atbilst dažiem sīkumiem: aizmugures piedziņa, 2+2 vietas, 2+ L turbobenzīns, manuālā kārba (ar trīs funkcionējošiem pedāļiem bez pārslēģšanas pie stūres), ādas salons, apsildāmi sēdekļi, dalītais klimats, elektriskie logi un spoguļi. Vēlams, lai cena nepārsniedz 1.5 merivas un ne vācu vai aziātu ražojums.
Honda s2000
Hyundai Genesis
abi ir aziātu ražojumi
s2000, ja nemaldos, ir 2 vietas
Meriva tagad ir iespējams pasūtīt ar jauno, jaudīgo un vēl ekonomiskāko 1,4 litru LPG Turbo ecoFLEX dzinēju.
Interesants saturs Merivas "Ziemas paketei".. kā tās lietas Merivām ar ziemu saistītas (izņemot pēdējās 2)?
Ziemas pakete
Radio tālvadība no stūres, Pastāvīga ātruma uzturēšanas sistēma, 3 spieķu stūre ar ādas
apdari, Apsildāma stūre, Apsildāmi priekšējie sēdekļi
tfu, tizla tā opel (amserv) lapa, nevar atrast, ko nozīmē "LPG provision" un "LPG conversion" dzinēji, ar ko tie atšķiras? Cenā starpība ~1,5kLs.
M77 rakstīja: Interesants saturs Merivas "Ziemas paketei".. kā tās lietas Merivām ar ziemu saistītas (izņemot pēdējās 2)?
Ziemas pakete
Radio tālvadība no stūres, Pastāvīga ātruma uzturēšanas sistēma, 3 spieķu stūre ar ādas
apdari, [b]Apsildāma stūre[/b], Apsildāmi priekšējie sēdekļi
Taisni vai jāsāk domāt par Merivas iegādi. Vienmēr esmu sūdzējies par to, ka ekstru licēji spēj izdomāt dajebko, bet rokas salst...
Apsildāma stūre un pat ātrumkloķis ir jau agrāk manīti, tiesa ne širpotrebam.
Šim galvenais ir - Dizains, kas izstrādāts, domājot par atkārtotu pārstrādi
Izskatās, ka Opel meriva ir ļoti slikta noturība pat pie maziem sitieniem pa auto sānu.
Šī ir jau otra avārija, kad redzu, ka mazs uzsitiens pa meriva sāniem liek tam auto apgāzties.
pirmā avārija bija pirms kāda mēneša Braslas un Vietalvas krustojuma (pretim KONO). Tur avārijā kaut kāds pavecs korejiešu mazauto ar nelielu sietienu nolika merivu uz sāniem. Korejietim bojāts bampers, lukturi un motora pārsegs, bet blakus Meriva uz sāniem... un sitiena vietā tik vien kā redzama skramba uz auto sliekšņa ;D
Kādam ir pieredze ar tiem auto ledusskapīšiem, ko var ap 30-40Ls dabūt? Ir kaut kāda jēda no viņiem - siltu alu viņš arī var atdzesēt vai tikai kaut cik uzturēt temperatūru, ja ieliek kaut ko, kas jau ir auksts?
Noteikti, ka kādam tādas kastes īpašniekam ir arī Meriva.
man jau kā reiz merivas īpašnieki izskatās pēc tipiskiem silta alus dzērājiem.
Nu Merivas īpašnieki tādā gan jau glabā desmaizes ar olu.
ValdiM, nav Meriva nestabila. Vienkaarshi tajaas divaas avaarijaas taada nelaba apstaaklju sakritiiba. Merivu auto zhurnaalisti atziist kaa izcilas vadaamiibas paraugu.
VWfans rakstīja: ValdiM, nav Meriva nestabila. Vienkaarshi tajaas divaas avaarijaas taada nelaba apstaaklju sakritiiba. Merivu auto zhurnaalisti atziist kaa izcilas vadaamiibas paraugu.
jā taisni tā, arī Džeremijs Klarksons tā teica
Man bija reiz ceļojumā tāds ledusskapītis līdz. Kamēr brauc, viss ir forši. Kādus +10 atdzesē un uztur. Ja pa dienu nebrauc, tad nākamās nakts vidū šis jau izrijis aķi un apstājies. Labi, ka iekšā bija funkcija atslēgties pie noteiktiem voltiem, lai varētu vēl autiņu no rīta piešķilt. domājams visiem tāda ir, bet vēlams pārbaudīt, lai nav pārsteigumu. Bet jā, ja regulāri braukā, sevi attaisno. Ja neregulāri, tad mož var aizņemties no kāda.
JankaV rakstīja:
labi, un naX man viņam jātic?
Yetti rakstīja:
JankaV rakstīja:
labi, un naX man viņam jātic?
es jau tikai ņirgājos..
Šodien manam baudāmajam Passat B6 aprit 2 mēnešu un 8 dienu jubileja. Nobraukums - cienījami 97 844 km. Urrrāāāāā!
Nu jau Merivas ir nopērkamas par saldu cenu... Ļoti saldu cenu...
www.ss.v/msg/lv/transport/cars/opel/meriva/befkin.html
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs