- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
jugasvilli rakstīja: Pat Insigniai ir tikai 260 ZS
Tā vienmēr .irš tikai tie, kas normālus auto tikai uz žurnālu vākiem redzējuši. Tu pat ar tiem 260 bikses aiz bailēm pietaisītu. Cik tavam fordelim ZS ir? Kauns atklāt tāpat kā nodarbošanos?
Cik tad ZS ir Cosworth dzinējiem
![]()
Ls 865
OPC Line pakete 1
Emblēma \'OPC Line\', Aizmugures spoileris , Aizmugures bufera uzlika, Sānu sliekšņu apdare virsbūves krāsā, Priekšējā
bufera pagarinājums
Ls 1418
OPC Line pakete 2
Emblēma \'OPC Line\', Viduskonsole ar matēta hroma apdari, Sportiska stila priekšējais un aizmugurējais
buferis, Aizmugures spoileris , Sportiska perforētas ādas stūre, Aizmugures bufera uzlika, Sānu sliekšņu apdare
virsbūves krāsā
Jautājums- kam ir jāatrodas smadzeņu vietā, lai iegādātos Merivu un atlocītu 1,5 kLs par emblēmu un spoileriem???!!!
Un ja to vēl izvēlas komplektā ar \"baudāmo\" 1.3 CDTI motoriņu, tad... tad ir pavisam traki! ![]()
kad es pirms 6 gadiem salīdzināju tačkas un skatījos, tad opelis bāzītē nāca pliks, pat bez radžiņa
jugasvilli rakstīja:
LitruBoolists rakstīja: vai meriva ir vācu mašīna?
Vispār jau tikpat cik toyota angļu vai turku.
Ja nekļūdos, Merivu Portugālē ražo.
es pa to pašu....
kautgan man liekas ka tomēr spānijā....
un vēl dažviet pasaulē jamo tirgo ar ševroleta pļambu pierē ![]()
Tas ir vecais modelis – jauno chevrolet meriva vēl neesmu redzējis.
HIPPY rakstīja:
Tas ir vecais modelis – jauno chevrolet meriva vēl neesmu redzējis.
es neesmu redzējis arī jauno merivu, bet tas uzreiz nenozīmē, ka viņa neeksistē ![]()
Var informāciju aplūkot lapā www.opel.de
brmbrmm rakstīja: Nupat ienāca sms no Adam Auto - "Tikai 4.junija no plkst. 9-24 Adam Auto Riga, Krasta 66 ekskluziva iespeja noverteet jaunaas paaudzes Opel Meriva, kas pardosana bus tikai julijaa. Tiekamies!"
Līdz 24???
HIPPY rakstīja:
brmbrmm rakstīja: Nupat ienāca sms no Adam Auto - \"Tikai 4.junija no plkst. 9-24 Adam Auto Riga, Krasta 66 ekskluziva iespeja noverteet jaunaas paaudzes Opel Meriva, kas pardosana bus tikai julijaa. Tiekamies!\"
Līdz 24???
Tā tur bija rakstīts, un nav jau brīnums - viņu mājas lapā ir info par 24h pārdošanu 4.-5. jūnijā: www.adamauto.lv/... ![]()
HIPPY rakstīja:
brmbrmm rakstīja: Nupat ienāca sms no Adam Auto - \"Tikai 4.junija no plkst. 9-24 Adam Auto Riga, Krasta 66 ekskluziva iespeja noverteet jaunaas paaudzes Opel Meriva, kas pardosana bus tikai julijaa. Tiekamies!\"
Līdz 24???
Tā tur bija rakstīts, un nav jau brīnums - viņu mājas lapā ir info par 24h pārdošanu 4.-5. jūnijā: www.adamauto.lv/... ![]()
jugasvilli rakstīja:
Pirmais rakstīja: žopeļus vispār ir jēga pirkt tikai tajā 24 stundu pārošanās laikā
reņus pat par velti nav vērts ņemt.
Tev jau sāpe – jo reņus neviens pie tevis neapdrošina ![]()
brmbrmm rakstīja:
HIPPY rakstīja:
brmbrmm rakstīja: Nupat ienāca sms no Adam Auto - "Tikai 4.junija no plkst. 9-24 Adam Auto Riga, Krasta 66 ekskluziva iespeja noverteet jaunaas paaudzes Opel Meriva, kas pardosana bus tikai julijaa. Tiekamies!"
Līdz 24???
Tā tur bija rakstīts, un nav jau brīnums - viņu mājas lapā ir info par 24h pārdošanu 4.-5. jūnijā: www.adamauto.lv/...
Tur nekur nav teikts par Merivu.
jugasvilli rakstīja:
HIPPY rakstīja:
jugasvilli rakstīja:
Pirmais rakstīja: žopeļus vispār ir jēga pirkt tikai tajā 24 stundu pārošanās laikā
reņus pat par velti nav vērts ņemt.
Tev jau sāpe – jo reņus neviens pie tevis neapdrošina
kāds sakars apdirsiāšanai ar reno?
točno, tāds pat cirvis kā pirmais.
Kāc sakars te veltiem ar reņusiem???
VWfans rakstīja: Es jau Adam Auto salonā biju un jauno Merivu ievērtēju. Rādās, ka būs baudāma, tomēr atsevišķas lietas man pašreizējā modelī šķiet labākas.
piemēram?