- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
DeSuns rakstīja:
modena rakstīja: psc..... nabaga meitene..... www.youtube.com/... ://hitech.newsru.com/article/28Dec2007/best2007
Kaada Tev meitene?! Paskaties veeriigaak. Tas ir puisis.. nu vismaz anatomiski ir.
meitene... meitene... kkurš vel puisīs zem segas raudadāms brauks visrsu visai pasaulei..
Samilzusi problēma... ap 8:02
uudza rakstīja:
Samilzusi problēma... ap 8:02
www.tvnet.lv/...
slēgt ielu transporta kustībai.... lai visi ar kājam iet..
![]()
Darvina balva spārda ![]()
Nu re, perpertum mobile ir gatavs. Tikai kāpēc šis vien 100 metrus nobrauca???
)))
viktors1961 rakstīja: auto.newsru.com/...
Nu re, perpertum mobile ir gatavs. Tikai kāpēc šis vien 100 metrus nobrauca???)))
Dazhus simtus metru!
Nu noteikti jaudas truukuma deelj vairaak nepavilka. Bet pareizi jau izteicaas- tie jau tehniskie siikumi, galvenais ka straadaa ideja!
Hummer forums:
Ko man darīt, VW vabole iestrēgusi H2 gaisa tvērējā, vai drīkst braukt tālāk?
DeSuns rakstīja:
Nu re, perpertum mobile ir gatavs. Tikai kāpēc šis vien 100 metrus nobrauca???)))
Dazhus simtus metru!
Nu noteikti jaudas truukuma deelj vairaak nepavilka. Bet pareizi jau izteicaas- tie jau tehniskie siikumi, galvenais ka straadaa ideja!
manuprāt losis izgudrotājs, a žurnālists vēl lielāks
kā tad! Mūžīgais dzinējs! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Учительница задала детям написать сочинение на тему "Как я провел выходной день".
Вовочка написал:
Проснулся, вытер х$й. Принял душ. Вытер х$й. Помог маме приготовить завтрак. Вытер х$й. Позавтракал. Вытер х$й. Пошел гулять. Вытер х$й. Вернулся. Вытер х$й. Пообедал. Вытер х$й. Поиграл в компьютер. Вытер х$й. Позвонил Маше, спросил уроки. Вытер х$й. Поделал домашку. Вытер х$й. Посмотрел телек. Вытер х$й. Поужинал. Вытер х$й. Лег спать.
Офигевшая учительница
- Вовочка, ты что болен, у тебя что какие-то выделения? Ты к врачу ходил?
- Да не Марь Ивановна со мной все в порядке. Просто отец в ГАИ работает, вечно какой-нибудь урод на двери "х$й" напишет.
Smart7 rakstīja: ss.ss.lv/...
Nu tur numurs vien ko maksā...
Kas tur jocīgs? Par to autiņu neesi neko dzirdējis, vai? Pat es kā audists zinu, ka jāiet uz www.piranha.lv/...
![]()
msh rakstīja:
Kas tur jocīgs? Par to autiņu neesi neko dzirdējis, vai? Pat es kā audists zinu, ka jāiet uz www.piranha.lv/...
Dzirdējis esmu, bet nu cīpars, bet nu cīpars j.ebio mio!!! Un vēl piecas sekundes kamēr ieskrienas, saprastu 3.5 sekundes...
msh rakstīja: Padomā, kāds cipars un darba apjoms tur ielikts
Tagad tas ir kāds arguments? Kuru tas interesē, ka tu 10 štukas esi ielicis - gads & nobraukums ir mēraukla visam?
msh rakstīja: Padomā, kāds cipars un darba apjoms tur ielikts
Un tad? Labāk par to ciparu būtu apzeltījis to miskasti, vismaz vērtība nekristos tik strauji.
arba rakstīja: Un tagad pastāstiem man , ko ar šo auto var darīt ?
Ja tev ir šitāds, nav jāpērk peņa pumpis penispumpwarehouse.com/...
Bet var jau būt, ka atrodas arī otrs tikpat saspiedies.
un verķim, par kuru grib TĀĀDU naudas čupu pat nav skates....
Kaut kā jocīgi, ne?
Šitāc megaķūns, bet skati iziet nevar...
Turēt mājās, garažā uz klučiem var!
Reizēm iedarbināt, pabraukāt pa pagalmu - ja pagalms nav liels nolietosies tikai 1. robs un atpakaļgaita... ![]()
Palaidniex rakstīja:
Kaut kā jocīgi, ne?
Turēt mājās, garažā uz klučiem var!
Reizēm iedarbināt, pabraukāt pa pagalmu - ja pagalms nav liels nolietosies tikai 1. robs un atpakaļgaita...
Nu nu... Vajag tikai noņemt numurus un tad maukt, menti nenoķers
Vēl var arī reizēm uzdzīt uz treilera un aizvilkt uz kādu dragu ![]()
ibio rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Kaut kā jocīgi, ne?
šim auto ir iekšā karkass, kas neļauj iziet skati, kā parastam ielas auto. der tik kā sporta auto. pa 30k eiro manuprāt var paņemt ko labāku iekš mobile.de
Kādam sportam viņš ir derīgs ?
(ja tas nav noslēpums)
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
22
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
3
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
17