4oto neiet.
Šim gan jāiet
uz bildes jau smux , nes kaac buus dabaa un cik skarbi buus jaa$$$$o lai vinju ieguutu
viagris rakstīja: Atvainojos par reklāmu, bet beidzot atradu bildi, kā izskatīsies jaunais Nissan parketnieks.
Un kas tālāk??????
Galvenais, ka būs 2.0 diizelis 150zs a/t , ko tauta tik dikti grib
viagris rakstīja: Galvenais, ka būs 2.0 diizelis 150zs a/t , ko tauta tik dikti grib
tas diesels ar aut., vaj beszz ,diemzjeel kaa jau pierazscs
TDI rakstīja:
viagris rakstīja: Galvenais, ka būs 2.0 diizelis 150zs a/t , ko tauta tik dikti grib
tas diesels ar aut., vaj beszz ,diemzjeel kaa jau pierazscs
Nu labi 2.0 benja ar CVT
kārtējais šķibacainis ar nežēlīgi dargajām detaļa un izmaksām, un 30 gadus veco stacijas pulksteni viduskonsolee, kas skaita līdz 12h.. phe...
Modricimus rakstīja: kārtējais šķibacainis ar nežēlīgi dargajām detaļa un izmaksām, un 30 gadus veco stacijas pulksteni viduskonsolee, kas skaita līdz 12h.. phe...
Tu ar vēl dzīvs, žēl gan...................................................
Gnoms rakstīja: Izskatās ka Murano izdrāzis Kyron... un piedzima... Viagris, tjeh parametri, davaj!
Nav vēl, ko dot. Parīzē prezentēs, februārī varēs nopirkt.
Zināmi tikai dzinēji:
2wd 1.5 dCi 106zs
2.0 140zs m/t& CVT
4wd 2.0 140zs m/t& CVT
2.0 dci 150zs m/t& a/t
Pēc izmēriem kā RAV4
Raus4 manai resnai d__sai i par mazu , dajosh kautko CR-V lielumaa . Un lai buutu diesels/aut .
CeeUuu sanjeemi , faxo uz zavodu .
length 4310; width 1780; height 1610; wheelbase 2630
no aizmugures velk uz jauno KIA
Galvenais, lai salonā nekādus brīnumus netaisa, kā Murano un X-trail
A kā to nosaukumu izrunāt???
Pa burtiem Vēlams no otra gala
TO Viagrim. Kad pie otra dīleri pirku sev Patrol, (3 nedēļas atpakaļ) , tad tā kā interesējos par auto sievai, man parādīja šī auto bildes gan no ārpuses gan arī salona. Dīvaini, ka itkā esi tāds Nissan specs bet bildes meklē kaut kur internetā. Un nezini pat par visiem šī auto dzinējiem , būs arī 1,6l benzīnieks....
rurks rakstīja: TO Viagrim. Kad pie otra dīleri pirku sev Patrol, (3 nedēļas atpakaļ) , tad tā kā interesējos par auto sievai, man parādīja šī auto bildes gan no ārpuses gan arī salona. Dīvaini, ka itkā esi tāds Nissan specs bet bildes meklē kaut kur internetā. Un nezini pat par visiem šī auto dzinējiem , būs arī 1,6l benzīnieks....
Jā būs arī 2wd 1.6 115zs un 2wd 2.0 dci
Bildes oficiālas nekur nav, ja jau viņi ir kaut kur kaut ko dabūjuši, tad ir baigie malači. Noteikti labākie Nissan dīleri Europā, ja ne visā pasaulē. Varu parādīt Tev prototipa bildes 2 gadus vecas un vari cerēt, ka viņš būs tāds pats 4 vietīgs.
Ticamības moments ka tās ir reālās bildes ir tuvu 0.
Te vari apskatīties prototipu:
P.S. Stipri maldos vai Tu esi pircis Patrol, jo nicks ir nesen reģistrēts un pēkšņi tik labi pat atceries, ka būs arī 1.6 dzinējs. Šitas smahivajet uz traktorcentru. Ja esi pircis Patrol, iemet pēdējos sešus šasijas ciparus
Rurks:
Mana mājas lapa: /...
Pilsēta: Rīga
Nodarbošanās: autobizness
Intereses: 4x4
Ļoti interesanti, cilvēks strādā autobiznesā un interesējas par auto sievai. DDDDDDDDDDDDDDDDD
to Viagrim. Un ko Tev dos mana Patrol šasijas nr 0151313, automāts. Nodarbošanās autobizness , jo 4 gadus nodarbojos ar auto nomu...
rurks rakstīja: to Viagrim. Un ko Tev dos mana Patrol šasijas nr 0151313, automāts. Nodarbošanās autobizness , jo 4 gadus nodarbojos ar auto nomu...
Tātad 5vietīgs?
Who cares? Neticu Jums i vsjo, ticamības moments ir zudis, kā saka
To Viagrim - Vai tad ir arī 5 vietīgi? Man ir garais un 7 vietīgs ,jo citi cik zinu netiek piedāvāti .
rurks rakstīja: To Viagrim - Vai tad ir arī 5 vietīgi? Man ir garais un 7 vietīgs ,jo citi cik zinu netiek piedāvāti .
Neesmu tik liels specs, pajautā traktorcentrā. Tur speciālistu netrūkst. Esmu gan dzirdējis, ka kaut kur aiz trejdeviņām zemēm it kā esot garie 5vietīgie un pat kaut kādi īsie, bet vai tā ir taisnība, nezinu.
Nissan Qashqai
Atvainojos par reklāmu, bet beidzot atradu bildi, kā izskatīsies jaunais Nissan parketnieks.