- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Hirsch rakstīja:
Pirmais rakstīja: kur varka bankai SAVU piķi aizsist tev uz mazākiem procentiem kā eirobors, ja jamā var aizdot citai bankai pa eiriboru????
Arī taisnība, bet kura banka LV aizsit piķi LV par eiribora %?
pouhj kāda bora... ideju saprati takš
Uggga rakstīja:
shearer rakstīja: tiko panjemu krediitu. esmu bagaats (bagataaks nekaa edzulis, daudz bagataaks)
Tikko tač biji pret kredītiem, lai pie ventiņiem varētu alu dzert?
Neesi pamanījis, ka Shiiris bieži izdara to, pret ko ir bijis kādu laiku iepriekš.. Brauca ar Fiat, nolika audi, brauca ar audi, aplika visus subaru un līdzīgos, tagad viņam ir subars, a mosh saņēmies pagrābt M5.. ![]()
andzha rakstīja: a mosh saņēmies pagrābt M5..
Viņš esot saņēmies un šorīt paspējis novilkt bikses PIRMS.
Pirmais rakstīja:
shearer rakstīja: tiko panjemu krediitu. esmu bagaats (bagataaks nekaa edzulis, daudz bagataaks)
pirksi maizi vai ieliesi benzīnu???
gaaaazi jefinj, gaazi!!! ![]()
![]()
![]()
raimondsm rakstīja: Celtniekiem sakarā ar silto laiku sanāk lētāka būvēšana, nez vai tas uz cenu arī kaut kādu iespaidu atstās?
jaa vot pljeee , kas nu buus ![]()
![]()
un ko par to raxta Seederkvizsc , Muuris , Kants , Feierbachs , Markss , Engels , V.I. Uljanofs (Lenin) , nu beigu galaa Kreituss un Aaboltinjsh ![]()
![]()
![]()
raimondsm rakstīja: JA CELTNIECĪBAS SEZONAI ĀRDARBIEM NĀK KLĀT 1 VAI 2 MĒNEŠI, TAD TEORĒTISKI TAM VAJADZ';ETU IETEKMĒT IZMAKSAS.
tāmē jau iekļauj tikai to, ko dara. Par silta laika gaidīšanu neviens nemaksā (un arī neprasa samaksu). Drīzāk celtnieki ātrāk pabeigs darbus, vairāk izdarīs un vairāk nopelnīs, jo laikapstākļi ir labvēlīgi.
Vienīg izmaksas varētu samazināties uz objektu apsildīšanu, apsardzi, kaut kādu pričendāļu (sēta eg) īri ... may be..
raimondsm rakstīja: nu ja, bet vai cenā tas ieies iekšā
kāpēc, lai celtnieki dalītos ar peļņu ![]()
Shogad - laikam visu gadu var buuveet pamatkonstrukcijas.
_PN_ rakstīja: Mūsdienās var būvēt jebkurā laikā. Pielej pretsala piedevu un lej pamatus kaut pie -10.
Bet tas sadārdzīna visu pasākumu, šogad uz to var ietaupīt.
kuraa bankaa visaatraak var dabuut krediitu ???????
raimondsm rakstīja:
kuraa bankaa visaatraak var dabuut krediitu ???????
cita bankā labi maksajuma nosacījumi, be tjāgaida nedelas, cita atkla vairak jamaksā, bet naudu var dabūt paris dienu laikā
Viens paziņa sapņojis par jaunu džipu. Nu i nopircis jaunu..... KIA Sportage, tikai pat no radio atteicies, lai mēnešreize mazāka ![]()
Uggga rakstīja: Vakar man pastāstīja tipiskā latvieša kreditētā santīmjārēšanas stāstu.
Viens paziņa sapņojis par jaunu džipu. Nu i nopircis jaunu..... KIA Sportage, tikai pat no radio atteicies, lai mēnešreize mazāka
iespējams, ka cilvis saprot - tagad vai nekad, pļē nav pat smieklīgi
Uggga rakstīja: Vakar man pastāstīja tipiskā latvieša kreditētā santīmjārēšanas stāstu.
Viens paziņa sapņojis par jaunu džipu. Nu i nopircis jaunu..... KIA Sportage, tikai pat no radio atteicies, lai mēnešreize mazāka
KIA ruulz ![]()