Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Latv. praktiskais kreditētais!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

Vakar ziņās teica, ka auto kredīti Latvijā kopā esot laikam 320 miljoni, tas ir 50 000 tūkstoši pa 6 K katrs. Savukārt vakardienas Domburšovā par nekustamajiem tika pieminēts, ka nekustamo īpašumu kreditēšana esot dižākā Latvijas ražošanas nozare un patēriņa - apēšanas kredīti esot par kārtu lielāki, nekā ražošanas līdzekļiem un modernizācijai ņemtie. Savukārt iegādāto dzīvokļu cena ir uzpūsta un daudzi no tiem nekad par tādu cenu netiks pārdoti, ja nu pēkšņi kas notiek. Daudzi no kredītņēmājiem esot ar problēmām samaksāt tos jau pēc vienas algas nesaņemšanas. Un ja nu šitas burbulis plīst!!!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: Nu ko lai saka Pats vainīgs!

Kas meklē, tas atrod. Man fasādi taisīja viens cilvēks mēnesi, par 50 Ls.

dod telefonu...

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Magistrs rakstīja:

Pirmais rakstīja: celtniecības tehnika tiek auhjenna pzigīta

tāpēc arī lombardi stāv pilni....

kārtīgs celtnieks nepērk lombardā zagtu perforātoru jo apzinās, ka var nopirkt savu

Tur jau tā lieta, ka nav vairs ko pizģīt. Celtniecība stāv uz vietas. Celtnieki paši nes tehniku uz lombardiem.

tā nu gluži nav....

darba ir dauhjā...tikai celtnieki pēc vecas tradīcijas grib dabūt pāris štukas uz rokas, pie tam īpaši neiespringstot uz strādāšanu

man, piemēram, vajag fasādi uztaisīt... kādus 400 kvadrātmetrus.... visi tikai gruzī nivjibemmos ceņņikus... lētāk par 15 lohiem metrā nemaz nerunā... reāli tas ir 2-3 cilvēkiem kāds mēnesis darba

6 štukas

, nu moins tie Tev laikam vismaz lodereesanas Magjistri ja ne Doktori ir bijusi,...

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Būvuzņēmēji flīzētājiem maksā 8 ls metrā

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: Man pieteicās viens flīžu licējs. Ķip strādājot ar jaunākajām tehnoloģijām, instrumentiem, blā, blā, blā. Piepūta pilnas ausis. Bet par kvadrātu gribot 25 Ls. Pasūtīju viņu *******. Atradu vienu vietējo alkānu par 5Ls dienā + lielais alus katru dienu un polšs ik pa pārdienām. Strādā kā zvērs. Pie pakaļas, ka strādā divas dienas, divas dzer un trešajā tikai vakarā ierodas. Zato kvalitāte kā tam 25 Ls metrā. Un māk darīt arī citus darbus.

dod telefona numuru

0 0 Atbildēt

arba rakstīja: Būvuzņēmēji flīzētājiem maksā 8 ls metrā

taisnu sienu 1.8m augstumā un 100 garumā var noflīzēt 3 dienās

tas ir pāri par 400ls dienā

bet pamēģini tādu apjomu dabūt flīz

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

Ir redzēts arī par 5ls. Savulaik mani līdzīgi gribēja un daļēji arī piešmauca. Starpnieks kretīnels pasaka vienu, bet strādnieks pēc tam atklāj, ka viņam no tā tikai 5 vai 6ls. Nu nekas, no kļūdām jāmācās vai arī pašam jādara Patreiz daudz ko darītu savādāk nekā pirms diviem gadiem.

0 0 Atbildēt

taisnu sienu 1.8m augstumā un 100 garumā divatā var noflīzēt 3 dienās....

tas ir pāri par 200ls dienā uz seju

bet pamēģini tādu apjomu dabūt flīzējot 86cm X 107cm tualetes, kurām stūrī vēl ir 23X18cm kaste aiz kuras noslēpatas trubas

0 0 Atbildēt

edžuli, negribi flīzes nākt man līmēt?

0 0 Atbildēt

ja lombarda sortiments ir kritērijs celtniecibas apsīkumam, tad tiešām tagad var redzēt labākus un vairāk instrumentus. Interesanti, cik zviedru bankas ir devušas % tos kredītus tipa attīstībai, tehnoloģiju, ražošanas iekārtu pirkšanai ?

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

Pirmais rakstīja:

taisnu sienu 1.8m augstumā un 100 garumā divatā var noflīzēt 3 dienās....

tas ir pāri par 200ls dienā uz seju

bet pamēģini tādu apjomu dabūt flīzējot 86cm X 107cm tualetes, kurām stūrī vēl ir 23X18cm kaste aiz kuras noslēpatas trubas

Ja ir labs flīžu griežamais, tad problēmu nav.

kuj tu noflīzēsi vairāk par 10mxm dienā....

theerny Reģ.: 08.02.2004
0 0 Atbildēt

maz ka noflīzēt, tad vēl nošuvot un uzpucierēt.

un pirmais ieej www.building.lv tur tagad FORUMĀ fasādnieki pa 8Ls/m2 ar mieru darboties.

0 0 Atbildēt

theerny rakstīja: maz ka noflīzēt, tad vēl nošuvot un uzpucierēt.

un pirmais ieej www.building.lv tur tagad FORUMĀ fasādnieki pa 8Ls/m2 ar mieru darboties.

kur problēma nošuvot? taisnu gabalu bez stūriem....

p.n.

es jau to pašu saku, ka ir fasādnieki, kas pēc vecas tradīcijas pras 15+

un brīnās, ka ķelles jānes uz lombardu ieķīlāt

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Siksparnis rakstīja:

Ozz rakstīja: Lietuvietees pat par 50 ls var jau saakt....

jaapagaida kameer veel nokritiis....

Rēķinies, viena iztaba caurstaigājama, skaņas un siltuma izolācija nu ņikāda, virtuve maziņa, toletē jāsperās ar pakaļu ar priekšu, sienās var būt plaisas. bet nu 50 kaut kā neticās

Nu 3 mēn ir pagājuši un relaitāte ir tāda ka vien dzīvokļa īpašniece ar lielām mokām nopārdeva 3 istabu dzīvokli ar visām mebelēm pa 56tk eiro- tas ir kautm kur pie 39-40tk Ls.

Dzīvoklis tieši blakus skolai, 50m no tramvaja pieturas, 500m no Rimi lielveikala, 3km no rīgas centra (bez korķiem).

NI cenas burtiski lido zemē...

0 0 Atbildēt

www.delfi.lv/...

SVF: Zviedrijas banku darbība Baltijā kļuvusi vēl riskantāka

Ekonomiskās izaugsmes tempa palēnināšanās gan pašlaik, gan arī nākotnē daļēji skaidrojama ar sarežģīto situāciju Baltijas valstu banku sektorā, kur Zviedrijas kredītiestādes iegulda daudz līdzekļu.

Kreditēšanas apjoma samazināšana augsta kredītriska apstākļos varētu mazināt Baltijā strādājošo banku ienesīgumu un veicināt aktīvu vērtības samazināšanos, tādējādi šīs kredītiestādes cenšas pēc iespējas pasargāt sevi no riskiem.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Tagad pēc tās 10% pirmās iemaksas atcelšanas kredītus dabūt ir vēl grūtāk nekā pirms tam. Bankas baigi grib nodrošināties pret risku.

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

labs, paldies

www.building.lv/...

0 0 Atbildēt

pa 8ls metrā āmie ir gatavi līmēt putuplastu.... vati nē... un papildus nāk klāt visādi slēpti nosacījumi, ķipa stalažas pa naudu un bleķu montāža papilsus.... es sarunāju kā gabaldarbu..... prognozēju, ka šodien jau būs uzlīmēts armējošais siets....

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt

beigās 'tāpat samaksāsi kā parasti - paplidus par stūru apdari, palodzēm logu ailēm utt. vīri tak ar māk rēķināt, a pasūtīt'ju lielajam vairumam interesē tikai plika kvadrātmetra cena, a to var saukt cvik zemu vien gribas, pecak cenu pieliekot iepriekšminētajiem "papilddarbiem" bez kuriem tāpat neko nevar paveikt

0 0 Atbildēt

_PN_ rakstīja:

Pirmais rakstīja:

pa 8ls metrā āmie ir gatavi līmēt putuplastu.... vati nē... un papildus nāk klāt visādi slēpti nosacījumi, ķipa stalažas pa naudu un bleķu montāža papilsus.... es sarunāju kā gabaldarbu..... prognozēju, ka šodien jau būs uzlīmēts armējošais siets....

Armējošo sietu līmē tikai haltūristi un mājām uz pārdošanu.

un ko līmē īsti pacani?

0 0 Atbildēt

_PN_ rakstīja:

Pirmais rakstīja:

_PN_ rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Armējošo sietu līmē tikai haltūristi un mājām uz pārdošanu.

un ko līmē īsti pacani?

Īsti pacani nelīmē. Līmēšana ir pats sūdīgākais sieta nostiprināšanas veids.

pareizi

ar naglām piestiprināts siets turas 100reiz labāk

tev vispār ir poņa par to kā tiek taisīta fasāde?????

0 0 Atbildēt

davaj padalies pieredzē kā pareizi piestiprināt sietu

Smart7 Reģ.: 16.11.2005
0 0 Atbildēt

Par flīzem..

man, kad flīzēja, tas bija pirms zsvētkiem un visiem vajadzēja naudu. Es izspēlēju ļaunu joku :hehe: Paņēmu divus flīzētājus prasu cik gribi šis 12 metrā, es zvanu otram saku pirmais grib 10 metrā, nu tas otrais nu labi es pa 8 metrā, bļē kāds es ļauns :hihi:

Smart7 Reģ.: 16.11.2005
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: davaj padalies pieredzē kā pareizi piestiprināt sietu

Uzspļauj un pielipini :hvz:

0 0 Atbildēt

Amerikā pa to laiku ar mājokļu kredītiem ir dimba. Liela daļa maksās procentos vairāk, nekā tas ir vērts.

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Amerikā pa to laiku ar mājokļu kredītiem ir dimba. Liela daļa maksās procentos vairāk, nekā tas ir vērts.

Tu neesi no meeness nokritis?

Taa ir arii Latvijaa, ka njemot krediitu uz 20 gadiem sanaak paarmaksaat apmeeram 2x vairaak, nekaa tas iipashums ir noveerteets..

Lasītākie raksti

Jaunie raksti