raimondsm rakstīja: Amerikā pa to laiku ar mājokļu kredītiem ir dimba. Liela daļa maksās procentos vairāk, nekā tas ir vērts.
brauc atpakaļ uz Latviju... te pakaļ sviež...
raimondsm rakstīja: Amerikā pa to laiku ar mājokļu kredītiem ir dimba. Liela daļa maksās procentos vairāk, nekā tas ir vērts.
brauc atpakaļ uz Latviju... te pakaļ sviež...
Es par to, ka ir vispārēja krīze, pasaulē palielinās bezdarbs, palielinās energocenas un tā tālak un Latvija piedalās procesā.
raimondsm rakstīja: Es par to, ka ir vispārēja krīze, pasaulē palielinās bezdarbs, palielinās energocenas un tā tālak un Latvija piedalās procesā.
kāds vēl bezdarbs?????? visi, kas tiešām vēlas strādāt sen strādā, bet tie, kas rullē gurķi, tiem nekad nebūs labi....
raimondsm rakstīja: Es par to, ka ir vispārēja krīze, pasaulē palielinās bezdarbs, palielinās energocenas un tā tālak un Latvija piedalās procesā.
LV nekur nepiedalās un neko nevar iespaidot. LV seko tendencēm ...
Tagad neviens nepērk ...visi īrē
Pirmais rakstīja:
kāds vēl bezdarbs?????? visi, kas tiešām vēlas strādāt sen strādā, bet tie, kas rullē gurķi, tiem nekad nebūs labi....
+100!!!!!!!!!
... satraucošu tendenci — jauni cilvēki izdara pašnāvību nenomaksātu kredītu dēļ. Pašnāvnieki esot arī jaunie uzņēmēji. Situācija ekonomikā norāda, ka šādi gadījumi pieaugs.
Noteikumu projektā precizētas noteikumos iekļautās definīcijas un patērētājam norādāmās informācijas apjoms līgumos tādiem patēriņa kredīta veidiem kā overdraftam, kredītkaršu kredītiem, īstermiņa aizdevumiem līdz trim mēnešiem.
Tāpat noteikumu projekts paredz noteikt atsevišķu regulējumu kreditēšanas līgumiem nekustamā īpašuma iegādei un līgumiem, kuru atmaksa nodrošināta ar nekustamā īpašuma hipotēku, precizējot šajos līgumos iekļaujamās informācijas apjomu.
Ļoti savlaicīgs pasākums.
TĀ cilvēki ir pienācis laiks mājai pasūtīt logus, kādas atsauksmes no kantoriem un kuri varētu būt labākie, lētākie utt. Skaidrs ka būs PVC 5 kameru ārpuse nepieciešama brūna, iekšuse balta bez iekšējās vai ārējās apdares.
Komentāri idejas
Glaskek likās laba, bet ne lēta izvēle
es pasen sev sūtīju iekš MPS logi.
ielika uz 7 no 10, toties cipars bija labs.
boliks rakstīja: TĀ cilvēki ir pienācis laiks mājai pasūtīt logus, kādas atsauksmes no kantoriem un kuri varētu būt labākie, lētākie utt. Skaidrs ka būs PVC 5 kameru ārpuse nepieciešama brūna, iekšuse balta bez iekšējās vai ārējās apdares.
Komentāri idejas
pasaki par cik tu vari dabūt un es pateikšu vai es varu palīst zem šitās cenas (šūko profili)
Tjipa vidējais piedāvājums +- 3200 - 3300 LVL ar ielikšanu.
Pirmais rakstīja:
boliks rakstīja: TĀ cilvēki ir pienācis laiks mājai pasūtīt logus, kādas atsauksmes no kantoriem un kuri varētu būt labākie, lētākie utt. Skaidrs ka būs PVC 5 kameru ārpuse nepieciešama brūna, iekšuse balta bez iekšējās vai ārējās apdares.
Komentāri idejas
pasaki par cik tu vari dabūt un es pateikšu vai es varu palīst zem šitās cenas (šūko profili)
liec pats - ietaupīsi ap štuku.
Master_D rakstīja: liec pats - ietaupīsi ap štuku.
+1
Loga ielikšanai maģistra grāds nav vajadzīgs - pat tāds biroja tirliņš kā es ar prātu un pīpēšanu to izdarīs, patērējot ne vairāk kā 30 minūtes uz vienību.
Alumīnija/PVC profila logu ielikšana vispār ir špicka - viņš tev pēc definīcijas (protams, ja tēvocis Vasja dāzra mājiņā nav lipinājis kopā) ir kantains, ne tā kā koka logi (ne līmētie pakešu, parastie no dēļa iztēstie) - sagriezušies un ļurkaini, kur ilgi jādomā uz kuru pusi to vērpi iztaisnot un kurā virzienā vēl tas logs sadomās šķiebties pēc ielikšanas.
Aizņemsies miljardu...
Master_D rakstīja: liec pats - ietaupīsi ap štuku.
bet tad logiem parasti nav garantija
raimondsm rakstīja: Aizņemsies miljardu...
Malacis raimi, vot tas ir vēriens, kas ta mums būs metināmo megarūpnīca vaj backup parks?
Ziņas skatāmies.
Kam traucē tas, ka kadi 5 cilveki uzzina, kā rēķina stieples padeves ātrumu un spriegumus?
Nesen mājai (jaunbūvei) sūtīju logus, pirms tam taisot aptauju kādos 12 kantoros. Vidēji visi solīja 2800 - 3300 LVL (ar darbu), atradu Ogrē SIA "ABC Logi" (info ir google) un ar visu darbu sanāca precīzi 2500 LVL
Ielika ļoti kvalitatīvi, REHAU profili. Par to pašu naudu vēlreiz atbrauca no Ogres meistari uzlikt palodzes (pēc apmešanas un fasādes pabeigšanas).
Nu pa pirmo zorti !
raimondsm rakstīja: Ziņas skatāmies.
Kam traucē tas, ka kadi 5 cilveki uzzina, kā rēķina stieples padeves ātrumu un spriegumus?
Es ar nesaprotu
Mazliet par tēmu!
Saņēmu jauno trīs mēnešu grafiku kredīta maksājumam par dzīvokli un biju patīkami pārsteigts - kredīta maksājums ir samazinājies par 34 eiro (-0,8 %), kas ir aptuveni 11 % no kredīta maksājuma. Arī par mašīnu ikmēneša ļīzinga maksājums ir samazinājies par kādiem 5 eiro.
Patīkami, ka nu jau degviela arī zem 60 santjikiem litrā.
nomiks rakstīja: Mazliet par tēmu!
Saņēmu jauno trīs mēnešu grafiku kredīta maksājumam par dzīvokli un biju patīkami pārsteigts - kredīta maksājums ir samazinājies par 34 eiro (-0,8 %), kas ir aptuveni 11 % no kredīta maksājuma. Arī par mašīnu ikmēneša ļīzinga maksājums ir samazinājies par kādiem 5 eiro.
Nu nez laukos 95e vel maksa ap 61 santimu
lukoilaa ar atlaizu karti 58,9 sanji laikam.
par to pašu tēmu mīnus 700eur šomēness
Ja būtu tādas dīzeļdegvielas cenas kā vasaras maksimumā, tad man par dīzeļdegvielu būtu jāmaksā vidēji 99 latus mēnesī, bet pie tagadējām cenām sanāk vidēji 76 lati mēnesī.
Latv. praktiskais kreditētais!
Vakar ziņās teica, ka auto kredīti Latvijā kopā esot laikam 320 miljoni, tas ir 50 000 tūkstoši pa 6 K katrs. Savukārt vakardienas Domburšovā par nekustamajiem tika pieminēts, ka nekustamo īpašumu kreditēšana esot dižākā Latvijas ražošanas nozare un patēriņa - apēšanas kredīti esot par kārtu lielāki, nekā ražošanas līdzekļiem un modernizācijai ņemtie. Savukārt iegādāto dzīvokļu cena ir uzpūsta un daudzi no tiem nekad par tādu cenu netiks pārdoti, ja nu pēkšņi kas notiek. Daudzi no kredītņēmājiem esot ar problēmām samaksāt tos jau pēc vienas algas nesaņemšanas. Un ja nu šitas burbulis plīst!!!