Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

40Ls par toneeumu

mx_black Reģ.: 19.05.2004

jaunaakaas izmainjas APK paredz palielinaat sodus par toneetiem prieksheejiem saanu logiem liidz 40Ls. vai tad vinjiem tag ir iekaartas, ar kuraam uz celja izmeeriit gaismas caurlaidiibu?

1 2 3 4
Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Nu vēl nevar nomierināties! Kam tas traucē??? Sodam arī visus trolejbusus, smagos un citus "necaurredzamus" transportlīdzekļus. Mans auto, mans īpašums, es nevēlos, ka kāds skatās iekšā manā īpašumā. Komunikācijai ar citiem vadītājiem es izmantoju pagriezienrādītājus, nevis acu piemiegšanu! Iesaku aizliegt arī aizkarus, lai visām mājām var redzēt cauri, vai gadījumā tur iekšā kāds negatavojas darīt kko sliktu!

CP tādas ierīces šķiet tiešām nav, bet iespējams, ka var likt braukt uz CSDD "pārbaudīties", nezinu gan uz kāda pamata. Kad uz šo kontrolēja kopā ar CSDD, tad gan varēja sodīt, jo tiem bija aparāts, TIESĪBAS UN ZINĀŠANAS pārbaudīt auto tehnisko stāvokli.

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Nu vēl nevar nomierināties! Kam tas traucē??? Sodam arī visus trolejbusus, smagos un citus "necaurredzamus" transportlīdzekļus. Mans auto, mans īpašums, es nevēlos, ka kāds skatās iekšā manā īpašumā. Komunikācijai ar citiem vadītājiem es izmantoju pagriezienrādītājus, nevis acu piemiegšanu! Iesaku aizliegt arī aizkarus, lai visām mājām var redzēt cauri, vai gadījumā tur iekšā kāds negatavojas darīt kko sliktu!

pilnībā piekrītu

arī gribēju notonēt. neizdarīju to, jo diemžēl dzīvoju banānu republikā riebjas

no ptras puses- ietaupīju nedaudz $

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Vienīgais labums no tonējuma ir tāds, ka mašīna mazāk piekarst. Bet sliktuma ir vaiāk - redzamību apgrūtina, sevišķi tumsā.

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja: Vienīgais labums no tonējuma ir tāds, ka mašīna mazāk piekarst. Bet sliktuma ir vaiāk - redzamību apgrūtina, sevišķi tumsā.

ir tadas podzinjas, kuras nospiezhot, logs atveras. ja nakts viduu mezhaa ir jaagrozaas aizmuguriski, tad shitas triks paliidz

labumi:

+mazaak piekarst

+neizbalee salons

+shakaalji neredz, kas iekshaa

+maajiigaaka sajuuta iekshaa

un galu galaa, izskataas tak labaak!

pinguin Reģ.: 13.11.2004
0 0 Atbildēt

tev ir baigi izbalējis salons kādreiz?

shakāli neredz kas sēž iekšā?

0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja:

Napalms rakstīja: Vienīgais labums no tonējuma ir tāds, ka mašīna mazāk piekarst. Bet sliktuma ir vaiāk - redzamību apgrūtina, sevišķi tumsā.

ir tadas podzinjas, kuras nospiezhot, logs atveras. ja nakts viduu mezhaa ir jaagrozaas aizmuguriski, tad shitas triks paliidz

labumi:

+mazaak piekarst

+neizbalee salons

mazaak piekarst - taisnība

neizbalee salons - who cares? neviens nebrauc ar vienu auto 7 vai 10 gadus

shakaalji neredz, kas iekshaa - gribēs - ieraudzīs

maajiigaaka sajuuta iekshaa - sviests

un galu galaa, izskataas tak labaak - subjektīvi un manuprāt nepamatoti

A redzamība neizbeidazas ar apgriešanos mežā. Laba redzamība ir npieciešama visu laiku.

Personīgi man liekas idiotisma kalngals kaut ksalīmēt uz loga, lai pēc tam ziemā to virinātu ciet-vaļā, tādēļ lai varētu kaut ko redzēt

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

pinguin rakstīja: tev ir baigi izbalējis salons kādreiz?

shakāli neredz kas sēž iekšā?

Vācijā laikam arī pilnīgi idiņi pieņēma tādus pašus noteikumus...

pinguin Reģ.: 13.11.2004
0 0 Atbildēt

es pat teiktu ka vēl vērtīgāk par priekšējiem stikliem būtu netonēt aizmugurējo - lai var redzēt priekšā braucošam auto cauri...

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

mx_black rakstīja:

labumi:

+mazaak piekarst

+neizbalee salons

mazaak piekarst - taisnība

neizbalee salons - who cares? neviens nebrauc ar vienu auto 7 vai 10 gadus

shakaalji neredz, kas iekshaa - gribēs - ieraudzīs

maajiigaaka sajuuta iekshaa - sviests

un galu galaa, izskataas tak labaak - subjektīvi un manuprāt nepamatoti

A redzamība neizbeidazas ar apgriešanos mežā. Laba redzamība ir npieciešama visu laiku.

Personīgi man liekas idiotisma kalngals kaut ksalīmēt uz loga, lai pēc tam ziemā to virinātu ciet-vaļā, tādēļ lai varētu kaut ko redzēt

nekas nav jaavirina ciet un valjaa, ja toneejums ir sapraata robezhaas. pie tam labas kvalitaates pleeves no iekshpuses ir labi caurredzamas, bet no aarpuses nekaa. aciimredzot esi braucis tikai ar mashiinu, kas ar viljnjas tirgus pleeveem apliimeeta, kuras ar laiku paliek violetas laiki mainaas.

0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja:

nekas nav jaavirina ciet un valjaa, ja toneejums ir sapraata robezhaas. pie tam labas kvalitaates pleeves no iekshpuses ir labi caurredzamas, bet no aarpuses nekaa. aciimredzot esi braucis tikai ar mashiinu, kas ar viljnjas tirgus pleeveem apliimeeta, kuras ar laiku paliek violetas laiki mainaas.

Tas ko teicu balstīts uz personīgo pieredzi ar Darts liktajām plēvēm uz LC 95. Sūdīgi tev redz tās acis, losīt

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

mx_black rakstīja:

Tas ko teicu balstīts uz personīgo pieredzi ar Darts liktajām plēvēm uz LC 95. Sūdīgi tev redz tās acis, losīt

par redzamiibu sheit tikai tu suudzies

hacis Reģ.: 03.04.2003
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Nu vēl nevar nomierināties! Kam tas traucē??? Sodam arī visus trolejbusus, smagos un citus "necaurredzamus" transportlīdzekļus. Mans auto, mans īpašums, es nevēlos, ka kāds skatās iekšā manā īpašumā. Komunikācijai ar citiem vadītājiem es izmantoju pagriezienrādītājus, nevis acu piemiegšanu! Iesaku aizliegt arī aizkarus, lai visām mājām var redzēt cauri, vai gadījumā tur iekšā kāds negatavojas darīt kko sliktu!

CP tādas ierīces šķiet tiešām nav, bet iespējams, ka var likt braukt uz CSDD "pārbaudīties", nezinu gan uz kāda pamata. Kad uz šo kontrolēja kopā ar CSDD, tad gan varēja sodīt, jo tiem bija aparāts, TIESĪBAS UN ZINĀŠANAS pārbaudīt auto tehnisko stāvokli.

tiiraakaa demagogjija...ar savu dziivokli tu crashu nevari izraisiit un lielaakai daljai toch vienalga ko tur tur dari. ar auto ir citaadi. Ja gaishaa dienas laikaa pilseetaa, bliivaa satiksmee ja es redzu tavu seju no savas mashiinas es kriizes situaacija varu paredzeet kas notiks taalaak. tas pats arii braucot no aizmugures. ja es redzu cauri tavam caram, tad es varu pamaniit potenciaalaas briesmas un neuztasiit lieku annaa liishanu.

un vispaar nesaprotu ko tur sleepties ar taam pleeveem. laikam sleepjas tas kam par kautko ir kauns...

gintss Reģ.: 14.09.2004
0 0 Atbildēt

to hacis

Aizmugures logus jau var tonēt,tā kā cauri jau redzēt nevar.Tāpat sēžot vieglajā aiz bulku vāģa vai džipa arī neko neredziUn par iedupsēšanu-ievēro distanci.

hacis Reģ.: 03.04.2003
0 0 Atbildēt

gintss rakstīja: to hacis

Aizmugures logus jau var tonēt,tā kā cauri jau redzēt nevar.Tāpat sēžot vieglajā aiz bulku vāģa vai džipa arī neko neredziUn par iedupsēšanu-ievēro distanci.

nu ir lietas ko nevar izmainiit, autobuss caurspiidiigs nekad nebuus, you know... bet taas ko var izmainiit uz labu, tak labaak pamainiit... un distance pilseetaa ir taads nosaciits jeedziens. dinamiski paarvietojoties un neseenjojot varu sadereet ka reti kursh piedomaa cik man metru distance ir jaaietur, bet cheko kas notiek apkaart, priekshaa.

pameegjini aiz taada notoneeta vilkt pa salenieku piikja stundaa, visai neomuliigi, un kaada tur distance, visi kaa tiek no kortja aaraa, taa ar taadu pashu distanci arii velk uz 90, tur neredzot kas notiek priekshaa pagruuti noreagjeet ieprieksh. nu karoche kaadreiz uzrausies, sapratiisi

gintss Reģ.: 14.09.2004
0 0 Atbildēt

hacis rakstīja:

gintss rakstīja: to hacis

nu ir lietas ko nevar izmainiit, autobuss caurspiidiigs nekad nebuus, you know... bet taas ko var izmainiit uz labu, tak labaak pamainiit... un distance pilseetaa ir taads nosaciits jeedziens. dinamiski paarvietojoties un neseenjojot varu sadereet ka reti kursh piedomaa cik man metru distance ir jaaietur, bet cheko kas notiek apkaart, priekshaa.

pameegjini aiz taada notoneeta vilkt pa salenieku piikja stundaa, visai neomuliigi, un kaada tur distance, visi kaa tiek no kortja aaraa, taa ar taadu pashu distanci arii velk uz 90, tur neredzot kas notiek priekshaa pagruuti noreagjeet ieprieksh. nu karoche kaadreiz uzrausies, sapratiisi

Liekas ,ka Tu pārvietojies drīzāk haotiski ne dinamiski,jo "chekojot kas notiek apkaart, priekshaa'neredzi cik atlicis līdz priekšā braucošajam auto

0 0 Atbildēt

hacis rakstīja:

Reģ.: 26.11.2024
0 0 Atbildēt

Normāli. Nedrīkst tonēt,tātad nedrīkst. Kas tur vēl ko lauzīt paurus?? Ja nepatīk,savācam domu biedru grupu,vācam parakstus,mainam likumus.

Ne tā? Purpelējot te,ticiet man,nekas nemainīsies. Nu,kuram ir uzņēmība izmantot demokrātiskas valsts iespējas?

0 0 Atbildēt

hacis rakstīja:

tiiraakaa demagogjija...ar savu dziivokli tu crashu nevari izraisiit un lielaakai daljai toch vienalga ko tur tur dari. ar auto ir citaadi. Ja gaishaa dienas laikaa pilseetaa, bliivaa satiksmee ja es redzu tavu seju no savas mashiinas es kriizes situaacija varu paredzeet kas notiks taalaak. tas pats arii braucot no aizmugures. ja es redzu cauri tavam caram, tad es varu pamaniit potenciaalaas briesmas un neuztasiit lieku annaa liishanu.

un vispaar nesaprotu ko tur sleepties ar taam pleeveem. laikam sleepjas tas kam par kautko ir kauns...

Šito izskaidrojiet man nejēgam nedaudz plašāk - krīzes situācijā Tu redzēsi manu seju. Un???? Es krīzes situācijā centīšos savākt auto, varbūt cenšoties ar acs kaktiņu novērtēt, kur virzās Tavs auto, nevis skatīšos vai gadījumā nemiedz vai neesi aizvēris(-usi) acis! Es neatceros tādu gadījumu, kad būtu centies ieskatīties kādam citā auto braucošam šoferim sejā, lai gan ar maniem tumšajiem logiem to izdarīt ir vieglāk Nesaskatu vajadzību. Vai \"slēpjos\" tāpēc, ka man ir kauns? Hmm, ļauj padomāt, bet šķiet, ka nē, drīzāk es nevēlos katram garāmgājējam izrādīties Te jau bija uzskaitīti pāris iemesli, kāpēc auto ar tumšiem logiem ir patīkamāks un man patīk tieši tāds. Es nevienu nataisos uz ielas galināt, bet nevēlos piekrist tai \"caurskatāmībai\". Arī smagos un autobusus ir iespējams taisīt caurspīdīgus, - ja jau daram, tad daram kā pieklājas, pārtaisam un ieviešam citus standartus, aizliedzam visu necaurzpīdīgo, jo tas apgrūtina braukšanu, nevis tikai pa druskai aizliedzot tonēt tikai vieglo auto priekšējos logus.

Kāpēc visu laiku kā piemērru min Vāciju? Ir daudz civilizētu valstu, kur logu tonēšana nav aizliegta, ASV ieskaitot. Kāpēc mēs nekopējam tās valstis?

P.s.visdrošāk satiksmei būtu aizliegt cilvēkiem vispār pārvietoties, jo tas ir bīstami. Kur ir tā robeža, kur sākas saprātīgi aizliegumi un kur tie traucē?

P.s.s. citēšanas guru.

P.s.s.s. šoreiz Dex taisnība, lieki pieklabināti KB un patērēts laiks. Vot šitie čaļi www.traffic.lv/... lai gan ir padīvaini, bet tiešām kautko dara, ne tikai lieki klabina topikos

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Normāli. Nedrīkst tonēt,tātad nedrīkst. Kas tur vēl ko lauzīt paurus?? Ja nepatīk,savācam domu biedru grupu,vācam parakstus,mainam likumus.

Ne tā? Purpelējot te,ticiet man,nekas nemainīsies. Nu,kuram ir uzņēmība izmantot demokrātiskas valsts iespējas?

pashlaik jau likuma veel nav - ir visas iespeejas lobeet " savus" deputaatus, frakcijas vai komisijas, lai nobelso pret... veel ir vismaz nedeelju laiks, ja es pareizi saprotu Saeimas kartiibas rulli

Reģ.: 26.11.2024
0 0 Atbildēt

Te tiek palielināts sods. Cik saprotu,dažiem dikti nepatīk tas tonējuma aizliegums vispār kā tads. Tātad,ierosinām atcelt. Palūdzam redaktoram uztaisīt aptauju,vai rakstu,lai cilvēki izsakās par un pret. Tad,ja ir atsaucība,taisam parakstu vākšanu. Cik tur bija jāsavāc? 10 000? Nu,un iesniedzam un taisam referendumu. Tas izmaksās kādus 1,5 miljonus no valsts kases. Kā izteicās kāds no 'augšas' vienā intervijā ' nu,tur ir nedaudz,kādi 2-3 miljoni naudas palikuši pāri,tas nekas liels nav'

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

ja tieshaam kaadu no punktiem negribas likumaa iebalsot tad to dara taa:

1)savaac domubiedru grupu,

2)noformulee pamatojumu - kaapeec stulba shaada redakcija un izdomaa kaadu vajag

3) izdrukaa deputaatu sarakstu

4) katrs piepuulee smadzenes un atcers ar kuru deputaatu vinja kaadreiz ir kas bijis, t.i. sadala, kursh kuram var piezvaniit un sarunaat tikshanos (pasaule ir maza)

5) paarbauda, vai ir "aptverts' pa deputaatam arii no vairaakuma frakcijaam, izlemj, pie kuriem deputatiem doties,

6) katrs iedod "savam" deputaatam rokaas pamatojumu

7)Paraleeli var izsuutiit preses pazinjojumus un samekleet kaadus vipus, kas buutu gatavi argumentus aizstaaveet publiski - lai balsojuma riitaa arii aviizees buutu vajadziigais fons

6) plenaarseedes laikaa noklausaas, paarliecinoshas runas ar saviem argumentiem un attieciigi priecaajas par balsojuma rezultaatiem..

Chesterfiiilds Reģ.: 20.09.2006
0 0 Atbildēt

situācija analoga tai par kuru jūs, dārgie mazuļi, vismaz reizi nedēļā ceļat brēku šī brīnumjaukā portāla ietvaros t.i. - no sērijas 'blondīne atstāja savu balto 6er BMW, teikdama:'nje tuda postavila nu i za je bisj'' Kurš grib un var to atļauties - tas tonēja un tonēs savu braucamo, liekot virsū CSN un jums, mīļie ķērcēji un fotografētāji.

Kā tu domā ūsainā p.idrila?

P.S.

tas pēdējais jautājums jūsu vadonim, lai viņš netēlotu, ka nezin, kurš tas ir.

shahids Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja: pat raimi un fanu, no attiecīga punkta var lasīt...

vakar,ka ta nosvinejies?

0 0 Atbildēt

šitie,www.iauto.lv/... pa nulēm trapiju

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja: a tu atkal pendeli dabūji?

kur ta var redzet cik vel palicis

1 2 3 4

Lasītākie raksti

Jaunie raksti