Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Honda NX650 Dominator

fokz Reģ.: 22.05.2006

Sveicināti moču fani un ne tikai... Tātad jautājums man sekojošs... Jūsu domas par šo Hondiņu...nu tā īsumā plusi un mīnusi, kā arī labāki varianti no šīs "zortes"..

Paldies..

1 2
Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

garaam. viens cilindrs un gaisa dzese. attiecigi vairaak vibree un sudigak iet. nenjem. labak njem transalp. man tads ir un galigi nenozheloju. V2 rulle vairaak, pietam transalpam cena nav daudz lielaka.

senuks Reģ.: 02.02.2006
0 0 Atbildēt

Pa kurieni brauksi?

+ :

1.Honda

2.Labs iesācēja aparāts -viegla vadāmība, pieļauj kļūdas

-:

1.Svars

2.Daudz plastmasu kuras aplauzt

3.Nav kikstartera

0 0 Atbildēt

Mjā...tik traki? Bet kā ir ar kvalitāti? Lūzt bieži? Kas ar to jaudu? Maza? it kā 650ccm ir... Braukāšanai lielākoties pa pilsētu vai laukiem,ne šoseju...

0 0 Atbildēt

fokz rakstīja: Mjā...tik traki? Bet kā ir ar kvalitāti? Lūzt bieži? Kas ar to jaudu? Maza? it kā 650ccm ir... Braukāšanai lielākoties pa pilsētu vai laukiem,ne šoseju...

tadam vajadzibam varu tev piedavat suzuki dr650. salidzinoshi vieglaaks, sver kautkadus 165kg. ir kikstarteris. 1992.gada. driizumaa ienaaksies. un buus leets - 1080ls. ja interese, tad dod zinju uz hellsings@inbox.lv pa epastu pastastishu tuvaak...

Galvenais Reģ.: 02.07.2001
0 0 Atbildēt

fokz rakstīja: Sveicināti moču fani un ne tikai... Tātad jautājums man sekojošs... Jūsu domas par šo Hondiņu...nu tā īsumā plusi un mīnusi, kā arī labāki varianti no šīs "zortes"..

Paldies..

smags

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

senuks rakstīja: Pa kurieni brauksi?

+ :

1.Honda

-:

1.Svars

3.Nav kikstartera

PN... Honda nav nekāds + ...

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

labs aparats gruti,nokaujams.Man patik labak neka transalps jo augstaks.Masa 168kg.manam ir ari kikstarters bet tas ir retums.Maucu nu jau divus gadus.Droši ņem ciet.Viencilindrinieki visi vibre bet pec 3000rpm vibracija pazud.Ruc ar smukak neka divcilingrigais

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

senuks rakstīja: Pa kurieni brauksi?

+ :

1.Honda

-:

1.Svars

3.Nav kikstartera

PN... Honda nav nekāds + ...

Nu Te es Tev nepiekrītu...Honda ir kvalitāte, vismaz mašīnām... Jau kuro gadu braucu tik benzīnu leju un pa saprātīgu cenu!

Batka? a kura gada Tev? Un ko tik viegls?

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

-

Nav kikstartera

hmm, a priekš kam viņš vajadzīgs?

tas tjipa lai akumulators nav jāpērk?

0 0 Atbildēt

rt rakstīja: -

Nav kikstartera

he.. laikam..

0 0 Atbildēt

rt rakstīja: -

Nav kikstartera

da nee, lai nav jaauzstumj, kad gaismas aizmirsts izsleegt

0 0 Atbildēt

nu 168kg jau nemaz nav tik viegls.Tas tads videjs enduro svars.Krosa moči ir vieglaki ap 100kg.Nu par auto honda nepiekritu kada tur kvalitate visas malas vinam grab kad pa brugi brauc ar vacu auto nesalidzinat,bet izturiba nav no tam sliktakajam tam es piekritu

0 0 Atbildēt

no visiem 1 cilindra mochiem ar kuriem es pabraucu manuprat viskrutakais bija yamaha tenere. ljoti ass. nu tas mans subjektivais viedoklis. un parasti vinsh naak aprikots ar apsildamajam ruchkam un citiem jaukiem pribambasiem.

vilkss Reģ.: 09.10.2006
0 0 Atbildēt

Pašam jātiek skaidrībā ar jautājumu - pa kurieni tad īsti ar to moci tiks braukts, jo nemēdz būt universālu ļoti labu moču.

Ja pa mežiem - tad labāk pirkt kādu vieglo krosinieku vai hard enduro.

Ja pa vairāk pa šoseju, grants ceļiem - tad labāk divstobru aparātu, kuram motora darbība līdzsvarotāka un mazākas vibrācijas + lielāks resurss.

Ja tikai pa pilsētu - tad var arī Dominator, bet jāņem vērā, ka īstiem bezceļiem tas ir par smagu, savukārt tāliem gabaliem - nav nekāda vēja aizsardzība.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: no visiem 1 cilindra mochiem ar kuriem es pabraucu manuprat viskrutakais bija yamaha tenere. ljoti ass. nu tas mans subjektivais viedoklis. un parasti vinsh naak aprikots ar apsildamajam ruchkam un citiem jaukiem pribambasiem.

ar bmw F650 esi braucis?

0 0 Atbildēt

Galvenais rakstīja:

Shiirs rakstīja: no visiem 1 cilindra mochiem ar kuriem es pabraucu manuprat viskrutakais bija yamaha tenere. ljoti ass. nu tas mans subjektivais viedoklis. un parasti vinsh naak aprikots ar apsildamajam ruchkam un citiem jaukiem pribambasiem.

ar bmw F650 esi braucis?

vot ar BMW neesmu gan braucis. ja vari palidzet atrisinat sho problemu, butu pateiciigs.

0 0 Atbildēt

vilkss rakstīja:

Ja pa vairāk pa šoseju, grants ceļiem - tad labāk divstobru aparātu, kuram motora darbība līdzsvarotāka un mazākas vibrācijas + lielāks resurss.

nuu, manam viencilindra bembim, sakanjaa ar ierakstiem vaacu forumos, resurss esot 100 t.km. un vairaak bez jebkaada remonta. Arii vibraacija nav nekaada lielaa. Nav briinums - Made in Austria

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

Galvenais rakstīja:

ar bmw F650 esi braucis?

vot ar BMW neesmu gan braucis. ja vari palidzet atrisinat sho problemu, butu pateiciigs.

uz pavasara pusi varam satikties un izteesteet viens otra mocus

0 0 Atbildēt

Galvenais: bmw tomer ir udens dzese un tas daudz ko izsaka un ja nemaldos, rotax dzinejs, lidzigs ka aprillia pegasso.

0 0 Atbildēt

Galvenais: protams ka vajag sarikot iauto mocistu tusinju. labaa zinja ir ta, ka pavasaris jau tulit bus

0 0 Atbildēt

es uzskatu ja pa pilsetu gribi tad nem transalpu bet pa meziem dominators labak jo griezes moments sakas no apaksas jau turpreti divcilindrigie mil apgriezienus vairak.Jamaha ir laba tikai vel mazliet smagaka.Man čomam ir bmw650 tas tads vairak turisma mocis.Garam augumam ir gruti ar bmw jo zems sedeklis un profils nelauj parsesties talak uz aizmuguri kad kajas ir notirpušas,bet tas tikai uz talakiem gabaliem.isam augumam ir ok

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: es uzskatu ja pa pilsetu gribi tad nem transalpu bet pa meziem dominators labak jo griezes moments sakas no apaksas jau turpreti divcilindrigie mil apgriezienus vairak.Jamaha ir laba tikai vel mazliet smagaka.Man čomam ir bmw650 tas tads vairak turisma mocis.Garam augumam ir gruti ar bmw jo zems sedeklis un profils nelauj parsesties talak uz aizmuguri kad kajas ir notirpušas,bet tas tikai uz talakiem gabaliem.isam augumam ir ok

Nu nav jau tik sudigi, man ir 1,88 un viss ir oki. Vot mans otrs mocis (savage), tas gan nav liels - nostajoties vinam blakus, sedeklis ir drusku augstak par maniem celjiem Bet toties ar tik zemu smaguma centru pilseta es varu loznat starp masinam tapat ka ar rolleri + plus pavert rucku, lai nak kartigs dardiens (ja nu kads negrib vakties mala)

0 0 Atbildēt

batka:

dalja taisnibas tev ir, bet tavs viedoklis ir diezgan subjektivs un varetu pat teikt, nepareizs. 2 cilindru motora gaitas ipashibas vienmer bus labakas, neka 1 cilindra ar tadu pashu kubaturu. tas, ka teiksim 1 cilindra mocis maksimalo griezes momentu sasniedz pie mazakiem apgriezieniem, vel neko nenozimee. ja salidzinam transalpa un dominatora momenta liknes, tad transalpam lielaka grieze ir pieejama daudz lielaka apgriezinu diapazonaa. taka es neteiktu, ka griezes moments ir dominatora +

0 0 Atbildēt

šeit jau var izteikt tikai subjektivus viedoklus.Es jau neesmu braucis ar visiem pasaules močiem.Man labak patik dominators jo piemeram 1500rpm braucot ar otro atrumu un iedodot ručkā viņs aiziet bez aiztures.Transalpam vajag vismaz 2500rpm.Bet bezcelam tomer dominators labaks.(mans subjektivais viedoklis)Labak lc4 tadu es sev kadreiz nems

0 0 Atbildēt

Nu Jūs man te jau galvu sagriezāt..) Man to moci vajag ar ko no Teikas līdz Cēsu ielai aizbraukt un reizi mēnesī uz laukiem aizgāzt lai var paārdīties ar! lauki 200 km no Rīgas...) Thats it!

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti