Smuki slīd

io Reģ.: 25.03.2003
 
LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Bļin, izskatījās ka tas pirmais drapaks vēl gāzi grīda mauca, ja jau šitā aizlidoja pa šķērsielu.... Pilnīgs mūlāps! Bet nu slīdēja visi ne pa jokamm.....

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Kāds var apgalvot,ka tur ir saprātīgas būtnes pie auto stūres?

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

tur laikam smuks kalns sanaca tapec ta visi sļuca

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Te kāds meteorologs vai fiziķis varētu pastāstīt, kāpēc pie viņiem tik traki slīd? Pie mums nekad neesmu novērojis TIK slidenus ceļus, arī nekaisītos un ar vasaras riepām. Par to, ka braukt pa slideniem ceļiem viņi nemāk, ir cits stāsts.

joop Reģ.: 21.04.2006
0 0 Atbildēt

Aprobežotā burgerēdāju tauta...patiesi,izpratne par auto vadīšanu ir pietuvināma nullei!!!...

kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

youtube.com pēc šī video noskatīšanās piedāvāja vēl pārīti labu video kā idioti krāmē kaudzēs autiņus. lai atbrauc uz LV pēc 2 nedēļām, kad sniegu solīja. būs extreme driving school pa pirmo! jātaisa business!

BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: Te kāds meteorologs vai fiziķis varētu pastāstīt, kāpēc pie viņiem tik traki slīd? Pie mums nekad neesmu novērojis TIK slidenus ceļus, arī nekaisītos un ar vasaras riepām. Par to, ka braukt pa slideniem ceļiem viņi nemāk, ir cits stāsts.

Ir pie mums arī bijuši gadījumi...

Vistrakākais manā pieredzē laikam bija posms uz Tallinas šosejas. Lija lietus, kas tūlīt pat piesala pie zemes. Pats ar labam ziemas riepām (bez šipiem) pārvietojos ar atrumu līdz 40 km/h, bet posmā gar Ādažiem un līdz Pleskavas šosejai saskaitīju 9 autiņus grāvī.

Ļoti īpatnējs skats, kad tu redzi, ka pārsimts merus tev priekšā gaismas staru kūļi novirpuļo naksnīgajas debesīs nevis paralēli zemei, bet virzienā uz augšu... Vienīgais labums, ka ātrumi visiem bija ļoti lēni, tapēc nebija cietušo.

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Gadus 15 atpakaļ līdzīgu varēja nofilmēt Vecrīgā pretī tirgum, ja pareizi atceros Vecpilsētas iela, slīpums , apledojis bruģis, ziemas riepas vēl nebija, šļūkāšana bija tieši tāda pati.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

io rakstīja: Portlendā ieradušies sniegs ar ledu ... www.youtube.com/...

Sorry, bet taa nau braukshanas nemaaceeshana, ja tu redzeetu sniegu reizi gada un tad veel tikai sapnjos, tad

1) kaart tev nebuutu atbilstoshas riepas

2) attieciigie dienesti kam taadam principaa nebuutu gatavi

3) ja sniegs tur paraadas ljooooti reti tas noziime ka ir pietiekoshi silts, un temperatuuras kas ir tuvas nullei ir LJOOOOTI biistamas arii pei mums.

4) arii ABS shaja situaacija neko neuzlabo - izveicu es shogada tajaas paaris sniega dienaas testu ( protams ar savaam platajaam puslisajaam vasareneem). Aiz Vecpiebalgas uz Madonas pusi ( pirms krusta uz Cesvaini taisni, Madona pa labi) ir celsh diezgan staava kalnaa uz Ineshiem IMO. Tad luuk pameegjinaaju shaja kalnaa vilkties augshaa -ar 2-o un 3-o robu nekaada vaina ar visaam vasareneem, tad pus kalnaa ( kur taads mazliet liidzenaaks apstaajos) apstaajos ("dariishanas" ziniet). Peec tam meegjinaaju uzskaat - ne maazaako iespeeju izkusteeties, tikai leenam un paarliecinoshi shljuucam atpakalj naacas vien lietot breamzes ( labi ka ABS atpakaljgaitaa neshancee). Taalaak protams forshi apgriezos (kaa pa sviestu) un ripinaajos lejaa. Lejaa braucot protams arii "testeeju" - bremzi riktiigi griidaa( kaa to maaca visi autorazjotaaji) un autinsh mierigi turpina ripot lejaa - vieniigais bonuss aatrums nepalielinaajas ( vismaz ne juutami), bet par apstaashanos vareeja aizmirst. Tikai protams tas ka auto stuureejas. Un tas viss piedevaam nevis pa ledu, un pat ne ideaali piebrauktu un nemaz nekuustoshu sniegu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

io rakstīja: Portlendā ieradušies sniegs ar ledu ... www.youtube.com/...

Piek kam ja auto sliid pat saaniski kaa te izpildaas tas otrais brauceejs, tad savaakt kaut ko praktiski nav iespeejams. Bet laikam viens (BMW ???) gan tiiri veiksmiigi nobrauca un pat pagriezaas.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

io rakstīja: Portlendā ieradušies sniegs ar ledu ... www.youtube.com/...

interesanti, kas traucē tiem hamburgermūļiem vienkārši braukt???? kāpēc jamie iedomājas, ka ar nospiestām bremzēs viņi veiksmīgāk varēs iestūrēt nevis citās mašīnās, bet vienkārši kādā stabā???

artislan Reģ.: 22.02.2002
0 0 Atbildēt

SSeitvar labi redzett ka jennki brauc pamataa ar automaatiskaam kaarbaam un maak tikai spiest bremzes.

art

tt Reģ.: 02.01.2003
0 0 Atbildēt

es arī ar prātu nespēju saprast, kā no bezmaz nekustīga stāvokļa var tā sākt slīdēt ... vai nu ir baigais slīpums, ko no augšas neredz, vai kaut kas cits ...

Hesus Reģ.: 13.02.2002
0 0 Atbildēt

hello, pridurki, everything and the only one that matters in america regarding tires is milage, so imagine how suitable these tires are for winter driving. The harder the tire the more miles it can go, suckers

bembermember Reģ.: 27.11.2001
0 0 Atbildēt

ņemot vērā, ka amīšiem tu neesi cilvēks, ja tev nav car, tad apgalvojumi par to, ka viņi nemāk braukt, ir stipri pārspīlēti.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti