Polarlacis rakstīja: Padalies ludzu pieredze vairak,jo nekad neviena Bavarijas M***u Waagi neesmu lidinajies,esmu tik dzirdejis nostastus par dzivniekiem,kuri cen$as savaldit tos?!!!! Vai tas kranelis isti paliek garaks sezot pie stures tiem??????????
Aha. Manāmi stingrāks ar tajā brīdi paliekot... 
Ebal, kaut ko tik stulbu no rīta vēl nebiju lasījis!

JLo rakstīja: kopš braucu ar BMW, krāns man ir nevaldāms
JLo, vot šitais ir kaut kas jauns! 
Bmw kā mašīnas nav sliktas, bet paredzētas diezgan agresīvai braukšanai. Esmu redzējis solīdus cilvēkus, kuri brauc ar šo modeli un zolīdi gan palaiž, gan brauc prātīgi, bet ir redzēti tādi braucēji, kurus, kā ieminējās autors, gribās slānīt un pie tam publiski. Tapēc laikam šoreiz ir svarīgāk, kas sēž pie stūres, nevis kāds autiņš. Citi fano par BMW, es atkal par citu. Katram savs.
P.S. piebilde autoram, tie brendi, kurus nosauci ir vidējais vai zem vidējā līmeņa modes vidū. Bet to tu varēji arī nezināt.
Loxs pie stūres arī Getzā būs loxs
Kāpēc visi vienmēr bļauj, ka bmw agresīvs, bmw atkal izraisa avāriju utt????
TIKAI TĀPĒC, ka lielākā daļa auto uz ielām ir BMW! Loģiski, ka visbiežāk visur līdz ar to redzēsim bmw. Latvijā ir 10 maybach - uz visa fona proporcionāli tas nav nekas.... līdz ar to kamēr nebūs tūkstošiem maybachu, mums ir ļoooooooooooooooooti maza iespēja redzēt nocrashojušos maybachus, ne?????

CyberGhost rakstīja:
JLo rakstīja: kopš braucu ar BMW, krāns man ir nevaldāms
JLo, vot šitais ir kaut kas jauns!
mani pašu šī reakcija uz BMW pārsteidza 
JLo rakstīja:
TIKAI TĀPĒC, ka lielākā daļa auto uz ielām ir BMW!
nemelo, lielaka dalja ir GETZI 

Graafs rakstīja: P.S. piebilde autoram, tie brendi, kurus nosauci ir vidējais vai zem vidējā līmeņa modes vidū. Bet to tu varēji arī nezināt.
pats ar ko parvietojies
?
Pats pārvietojos ar SAAB 9-5 aero
Graafs rakstīja: Pats pārvietojos ar SAAB 9-5 aero
un kurai klasei tu vinju pieskaiti ? 
Graafs rakstīja: Pats pārvietojos ar SAAB 9-5 aero
tas laikam pie DG piekritiigs - DOROGO i GLUPO 

Esmu novērojis interesantu paradību 90% BMW vadītāji (tie kas brauc ar BMW cenu kategorijā līdz ~10k/eur) vienmēri ir ar cepuri galvā, ziema ar adīto, tādu pieguļošu kā prezītis, vasarā ar naģeni.
Vai tiešām tajās mašīnās ir auksts? Vai tomēr kaut kas atsaldēts? 
sakaraa ar to, ka nebraucu ar BMW, bet gribas taapat garu kraanu kaa iistajiem BMW brauceejiem, vadaaju sev liidzi falla imitatoru un juutos tikpat kruts!
DM rakstīja: Esmu novērojis interesantu paradību 90% BMW vadītāji (tie kas brauc ar BMW cenu kategorijā līdz ~10k/eur) vienmēri ir ar cepuri galvā, ziema ar adīto, tādu pieguļošu kā prezītis, vasarā ar naģeni.
Vai tiešām tajās mašīnās ir auksts? Vai tomēr kaut kas atsaldēts?
man liekas, tev DESPERATELY vajag brilles 
JO - 100% visu bmw vadītāji brauc ādas prežos ziemā un keponu vasarā, turklāt kruta ir vasarā nodzīt lisaku..
Vēl mums stilīgi skaitās nēsāt milzīgu ķēdi un krustu galā. tā, lai gar pupiem berzējās un paiet grūti. Ziemā, kad mugurā noteikti bītlene, tad mēs mēdzam izkarināt to krustu ar ķēdi ārpusē, lai visi redz un baidās.
Tā mēs darām jo tā ir kruta 
JLo rakstīja: JO - 100% visu bmw vadītāji brauc ādas prežos ziemā un keponu vasarā, turklāt kruta ir vasarā nodzīt lisaku..
Vēl mums stilīgi skaitās nēsāt milzīgu ķēdi un krustu galā. tā, lai gar pupiem berzējās un paiet grūti. Ziemā, kad mugurā noteikti bītlene, tad mēs mēdzam izkarināt to krustu ar ķēdi ārpusē, lai visi redz un baidās.
Tā mēs darām jo tā ir kruta
Forši, ka kāds, to visu normāli paskaidro.
DM rakstīja: Esmu novērojis interesantu paradību 90% BMW vadītāji (tie kas brauc ar BMW cenu kategorijā līdz ~10k/eur) vienmēri ir ar cepuri galvā, ziema ar adīto, tādu pieguļošu kā prezītis, vasarā ar naģeni.
Šī lieta točna ir novērota, pārsvarā jaunēkļiem, kuri vizinās ar e36 troikām.
Pilla Rīga ar šitām kastēm, bet purčikā tāpat skaitās kruta.
Kas attiecas uz BMW braukšanas stilu, pēdējā laikā ir gadījies uz ceļa sastapties ar vairākiem pieklājīgiem e39 un semjorku (ap 2000g.) braucējiem. Tā ka ir arī tāds zolīdo BMW braucēju slānis.
Kopējais secinājums - kā kingi uz ceļa parasti uzvedās lētā gala un visjaunāko BMW īpašnieki.
Jā jā! Man arī vienubrīd bija BMW. Tas bija sen.
Tas bija '85. gada 520i.
Kopš viņš vairs man nav (nu jau nepilni 10 gadi), es nereizi vairs neesmu juties tik kruts ka tajos labajos laikos!
Urlans_Cinga rakstīja: man reizem ar gadas braukt ar 5. Behu, dizeli gan......525 D
bet tad, kad izkapju no ta, man papriekshu jasarulle savs krans ieksh bikshu kabatas, citadi pa zemi velkas......
tik neaizmirsti vispirms izlaist gaisu!
Urlans_Cinga rakstīja: tatad- visi Bembisti ir atsaldeti
Ja vārdu atsaldēti lieto, kā sinonīmu vārdam kruti, tad jā. 
ar BMW brauc arī pavecāka gada gājuma cilvēki, no tiem arī jābaidas? parasti auto ir no 80 gadu beigām.