Klausies, Galvenais, Tev kādreiz kāds džips nav pāri pārbraucis? Vai varbūt kāds no džipa, benčiku izmetot, Tev apenēs trāpījis? Izkalusās, ka Tev bijusi bērnības trauma saistībā ar džipiem
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Orgānu donori uz priekšu !!!
Ir jau zināms, ka motociklu sezona ir atkal klāt un orgānu donori, jeb daži trakie motociklisti atkal šķiet norāvušies no ķēdes.
Situācija tāda: braucu pa Mūkusalas ielu garām "Dienas" kantorim pa otro joslu. Pa pirmo no pieturas atgājis maršruta autobuss - tā cēli... Redzu, ka no "Plazas", pirmajā joslā pirms autobusa izgriežas auto. Es pats tad jau biju blakus autobusam, kad pēkšņi no tās pašas "Plazas" iznesas ārā motociklists, un uzreiz otrajā joslā (jo pirmajā jau bija iepriekšminētais auto) - man tieši priekšā !!! Pēc tam jau protams līku-loču pa abām joslām aiznesās, pilnīgā pof.gā.
Secinājumi: Paveicās, ka man ir normāla reakcija, ka bremzes ir OK, ka ātrums tiešām bija 50 km/h un ka man aizmugurē neviena nebija.
Ieteikums motociklistiem: vadājiet līdzi vairākos eksemplārosun dažādās vietās noliktus savu analīžu rezultātus un zīmi, ka ziedojat savus pāri palikušos-veselos orgānus pārstādīšanai citiem cilvēkiem. Būs vismaz kāds labums no tādiem braucējiem.