ir taa, ka veelos iegaadaaties savu personisko auto, bet nevaru izveeleeties, jo piedaavaajums ir liels... es apjuku... varbuut varat ko ieteikt?
veelamie mashiinas parametri: 1000-2000eur, ne lielax par 2.0, virs 1994. gada, veelams sedans un veelams diizelis. tas taa laikam viss.
runaa, ka 3. golfi ruuseejot vairak par 2. golfiem, mitsu daargas detaljas. tad nu shitie divi taa kaa atkriit. volvo un ford manaa izpratnee vispaar nav mashiinas... japaanju izcelsmes auto arii neprasaas... no tiem, kas paliek, ko varat ieteikt?
White_Trash rakstīja: interesanti, kaapeec tu negribi vinjai to golfu atdot?
vecaakiem cilveekiem ir gruuti celties aaraa no 'zemiem' benjkjiem + gribaas automaatu , jo ~1/2gadu , nelatvijaa , tiek juuzeec tomaats , kaadu esot veelmes lietot arii LV . taalb arii ira doma par PT waj MBa.
Smart7 rakstīja: Esmu dzirdējis, ka PT neesot diez ko uzticīgi!
es zinu ka Chrysler ira suuc un serviss vinjam arii smird , bet tajaa $$$$ kategoorijaa nau paaraak liela modelju izveele + nau paredzami taali ( Juurmala -Riiga ) braucieni un liels ikgadeejais noskreejiens , tobish iespeejamie izdevumi par ejakuaatooru un servizu nevareetu buut paaraak bargi
neperciet sievaam auto. vinas to nenovertes. tapat beigaas sasitiis. labaak noperciet suni. lai staiga pa aru un dirsina, nebus laika kad chiksteet hahaha
Shiirs rakstīja: neperciet sievaam auto. vinas to nenovertes. tapat beigaas sasitiis. labaak noperciet suni. lai staiga pa aru un dirsina, nebus laika kad chiksteet hahaha
visi jau nau zoofiili vaj praidisti , veel jau daudzi lieto sievas
ej tu tirst, es no pieredzes saku ka nav jeega. tu gribi ka labak a sanak ka vienmer. bija divi megjinajumi, abi divi garam. ir auto, ir problemas. nav auto, nav probleemu.
Shiirs rakstīja: ej tu tirst, es no pieredzes saku ka nav jeega. tu gribi ka labak a sanak ka vienmer. bija divi megjinajumi, abi divi garam. ir auto, ir problemas. nav auto, nav probleemu.
tajos divos mēģinājumos tu biji sievas vai vīra kārtā?
Shiirs rakstīja: ej tu tirst, es no pieredzes saku ka nav jeega. tu gribi ka labak a sanak ka vienmer. bija divi megjinajumi, abi divi garam. ir auto, ir problemas. nav auto, nav probleemu.
sievietei ir jaaperk JAUNA mashiina , nevis schrottmobiilis ne vinju interesee kas tur grab waj chab , ne kaa tas viss straadaa un tas ir labi jo vinjas pienaakums ir maajsaimnieciiba , ne pishcha ar schrottiem
Ideālā gadījumā piekrītu, TDI. Manā gadījumā sievieti neinteresē jaunas (maz)mašīnas, kuras varētu atļauties jaunas, ja kāds piemestu kādus 30kEUR, tad gan
gribu auto
ir taa, ka veelos iegaadaaties savu personisko auto, bet nevaru izveeleeties, jo piedaavaajums ir liels... es apjuku... varbuut varat ko ieteikt?
veelamie mashiinas parametri: 1000-2000eur, ne lielax par 2.0, virs 1994. gada, veelams sedans un veelams diizelis. tas taa laikam viss.
runaa, ka 3. golfi ruuseejot vairak par 2. golfiem, mitsu daargas detaljas. tad nu shitie divi taa kaa atkriit. volvo un ford manaa izpratnee vispaar nav mashiinas... japaanju izcelsmes auto arii neprasaas... no tiem, kas paliek, ko varat ieteikt?