- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vispār jautā Googlei pats:
gonzalless rakstīja: Palielijies, ak tev ir Bembis ar krutitu nobraukumu? Eljas specifikaacijas ir taajaa gudrajaa gramatinjaa,kas naak liidzi auto
tas tak skaidrs,ka vaidzeeja uzshefot :d
incanti kedas un trennuuzenes jau iepircis?
Kaspersky rakstīja: Sap*sto audiku draiveri nu var mesties virsū
neraudi
palasi saldajaa
pzdjc...
Pa 5Ls ( ar kaulēšanos ) varot arī trenūzenes ar 3 strīpām un arī BMW logo dabūt. Bet sukas garantiju nedaudz, ka šalavas pievērsīs uzmanību! Tapēc tām neesot tik laps noiets.
HIPPY rakstīja: Castrol ir vislabaka! Tad vel Mobil vari liet.
kigas rakstīja: Var redzēt ka stulbais Gonzaless braukā ar savu 70 - tā gada TALBOT un aiz skaudības sprāgst nost,
Kur to var redzēt?!
gonzalless rakstīja: Kas ir apvainojies primaat? Nesatraucies, braukaaju ar 2.8 motoru, elju mainas jautaajumus neapspriezhu i-neta,bet gan uzticu normaalam servisam
Zirgi cik, zirgi?,...
Cēliens kāds?
gonzalless rakstīja: Cik tad man to zirgu, knapi 200 Liidz Bembja zirgiem taalu Vieniigi man kaut kaada 4x4 sistema, tjipa Kvatra, bet droshi vien jau BMW ir kaut kas labaaks
mani te pamaaciija ka behaam ir X
gonzalless rakstīja: Cik tad man to zirgu, knapi 200 Liidz Bembja zirgiem taalu Vieniigi man kaut kaada 4x4 sistema, tjipa Kvatra, bet droshi vien jau BMW ir kaut kas labaaks
Labāk 200 zirgi un pilnpiedziņa, nekā 300 sivēni un bezpiedziņa ( aka pakaļ-piedziņa aka BMW ) ![]()
![]()
![]()
Kas kopīgs bembistiem ar BMW - tak abiem viss caur pakaļu ![]()
![]()
![]()
gonzalless rakstīja: Va ,vellos, vai tik X nenoziimee to magisko pagarinaataaju
tad jaabuut
XX
XXX
XXXX
un mega X ![]()
ursis rakstīja:
gonzalless rakstīja: Va ,vellos, vai tik X nenoziimee to magisko pagarinaataaju
tad jaabuut
XX
XXX
XXXX
un mega X
Tie X nozīmē, cik kilometri atlikuši līdz kapsētai![]()
![]()
![]()
batka rakstīja: Nu Bmw vismaz negrab visas malas atsķiriba no subara.Ps nav man bmw.Ir audi
Kas kas grab???? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Man jau ceturtais subārs un nevienam nekas nav grabējis!