Viennozīmīgi sintētiku, piem., no Castrol.
Vispār jautā Googlei pats:
Viennozīmīgi sintētiku, piem., no Castrol.
Vispār jautā Googlei pats:
Palielijies, ak tev ir Bembis ar krutitu nobraukumu? Eljas specifikaacijas ir taajaa gudrajaa gramatinjaa,kas naak liidzi auto
gonzalless rakstīja: Palielijies, ak tev ir Bembis ar krutitu nobraukumu? Eljas specifikaacijas ir taajaa gudrajaa gramatinjaa,kas naak liidzi auto
tas tak skaidrs,ka vaidzeeja uzshefot
incanti kedas un trennuuzenes jau iepircis?
Visticamaak vinsh staigaa Pumas treninbiksees, kaajaas lakenes,muguraa dermantiina jaka ar uzrakstu Eagle, dzivo pie maates, jo alga pietiek, lai liidz ar nagiem samaksaatu par liizingu Naakamais jautaajums buus, vai eljas mainu var noformeet uz krediita?
Sap*sto audiku draiveri nu var mesties virsū
Castrol ir vislabaka! Tad vel Mobil vari liet.
Kaspersky rakstīja: Sap*sto audiku draiveri nu var mesties virsū
neraudi
palasi saldajaa
Tādi lohi tie pempisti,...
pzdjc...
Centrāltirgū tagad modes kliedziens esot kedas pa 2,5Ls ar BMW logotipu.
Pa 5Ls ( ar kaulēšanos ) varot arī trenūzenes ar 3 strīpām un arī BMW logo dabūt. Bet sukas garantiju nedaudz, ka šalavas pievērsīs uzmanību! Tapēc tām neesot tik laps noiets.
HIPPY rakstīja: Castrol ir vislabaka! Tad vel Mobil vari liet.
Paskaidro ar ko Castrol ir labaka par piemerem Repsoil,Total,Elf,Shell,Alpine,u.c.
Var redzēt ka stulbais Gonzaless braukā ar savu 70 - tā gada TALBOT un aiz skaudības sprāgst nost, ka kāds var atļauties braukt ar 3 litru motoru un vēl apmainīt eļļu! Un ja nav nekā sakarīga ko pateikt, tad ej uz mazgadīgo forumu, varbūt tur varēsi izcelties!
kigas rakstīja: Var redzēt ka stulbais Gonzaless braukā ar savu 70 - tā gada TALBOT un aiz skaudības sprāgst nost,
Kur to var redzēt?!
Kas ir apvainojies primaat? Nesatraucies, braukaaju ar 2.8 motoru, elju mainas jautaajumus neapspriezhu i-neta,bet gan uzticu normaalam servisam
gonzalless rakstīja: Kas ir apvainojies primaat? Nesatraucies, braukaaju ar 2.8 motoru, elju mainas jautaajumus neapspriezhu i-neta,bet gan uzticu normaalam servisam
Zirgi cik, zirgi?,...
Cēliens kāds?
Cik tad man to zirgu, knapi 200 Liidz Bembja zirgiem taalu Vieniigi man kaut kaada 4x4 sistema, tjipa Kvatra, bet droshi vien jau BMW ir kaut kas labaaks
gonzalless rakstīja: Cik tad man to zirgu, knapi 200 Liidz Bembja zirgiem taalu Vieniigi man kaut kaada 4x4 sistema, tjipa Kvatra, bet droshi vien jau BMW ir kaut kas labaaks
mani te pamaaciija ka behaam ir X
Va ,vellos, vai tik X nenoziimee to magisko pagarinaataaju
gonzalless rakstīja: Cik tad man to zirgu, knapi 200 Liidz Bembja zirgiem taalu Vieniigi man kaut kaada 4x4 sistema, tjipa Kvatra, bet droshi vien jau BMW ir kaut kas labaaks
Labāk 200 zirgi un pilnpiedziņa, nekā 300 sivēni un bezpiedziņa ( aka pakaļ-piedziņa aka BMW )
Kas kopīgs bembistiem ar BMW - tak abiem viss caur pakaļu
gonzalless rakstīja: Va ,vellos, vai tik X nenoziimee to magisko pagarinaataaju
tad jaabuut
XX
XXX
XXXX
un mega X
Ja ir mega X, tad durvis autinjam nevar aizveert tik dikti ir pagarinaajis
ursis rakstīja:
gonzalless rakstīja: Va ,vellos, vai tik X nenoziimee to magisko pagarinaataaju
tad jaabuut
XX
XXX
XXXX
un mega X
Tie X nozīmē, cik kilometri atlikuši līdz kapsētai
Nu Bmw vismaz negrab visas malas atsķiriba no subara.Ps nav man bmw.Ir audi
visiem spameriem
batka rakstīja: Nu Bmw vismaz negrab visas malas atsķiriba no subara.Ps nav man bmw.Ir audi
Kas kas grab????
Man jau ceturtais subārs un nevienam nekas nav grabējis!
BMW eļļa
Sakiet lūdzu kādu eļļu labāk liet BMW 530 (benzīns, 2001.g., nobraukums 130 tk km)! Sintētika vai pussintētika, arī eļļas marka?