e kur viss proodžeks bildēs
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
e kur viss proodžeks bildēs
Master_D rakstīja: 209.85.135.104/...
paldies!
ko prasīja, to atbildēju, tā kā bez cepiena davai. Es to rakstu uztveru kā prikolu, uz neko labāku viņš nepretendē...
edzulis rakstīja:
ibio rakstīja: visvaitrāk man patika - nākamais kolekcijas auto būs M1, bet tas jau maksā 6ciparu skaitli...
Patīk cilvēkiem dzejot pasakas Es tā neteicu. Es vēl pirms publicēšanas teicu lai ņem tādu murgojumu ārā, bet nu tur viss slikti. Palasiet citus tā auto rakstus. Visi tādā frīstailā, ka vienkārši psc. Būtu zinājis ka tādu rakstu uztaisīs, būtu pasūtijis Tie ir atsevišķi izvilkumi no intervijas un kopumā pilnīgs murgs. Vislielā škrobe, ka par pašu auto nekā nav. Labi, po, negribu par to domāt. It kā prestižs žurnāls
Bet nu varat sprēgāt par ko gribat jum stāpat nenokļūt žurnālā
esmu jau tur bijis pirms tevis
Arī es tur esmu bijis, tikai citā nodaļā.
edzulis rakstīja: ko prasīja, to atbildēju, tā kā bez cepiena davai. Es to rakstu uztveru kā prikolu, uz neko labāku viņš nepretendē...
nekaadu briinumu ka sadrukaa ko grib mosh atceries tos murgus kas par aerograafiju bij...un ko tjip Edgars esot teicis
Master_D rakstīja: Arī es tur esmu bijis, tikai citā nodaļā.
meenesha meitene ?
smaidiigais rakstīja:
edzulis rakstīja:
ibio rakstīja: visvaitrāk man patika - nākamais kolekcijas auto būs M1, bet tas jau maksā 6ciparu skaitli...
Patīk cilvēkiem dzejot pasakas Es tā neteicu. Es vēl pirms publicēšanas teicu lai ņem tādu murgojumu ārā, bet nu tur viss slikti. Palasiet citus tā auto rakstus. Visi tādā frīstailā, ka vienkārši psc. Būtu zinājis ka tādu rakstu uztaisīs, būtu pasūtijis Tie ir atsevišķi izvilkumi no intervijas un kopumā pilnīgs murgs. Vislielā škrobe, ka par pašu auto nekā nav. Labi, po, negribu par to domāt. It kā prestižs žurnāls
Bet nu varat sprēgāt par ko gribat jum stāpat nenokļūt žurnālā
esmu jau tur bijis pirms tevis
un ne tikkai tur un ne tikai 1reiz , bet to jau vinjsh nespeeja ieraudziit jo ne tur bummbaari ne benteleji tik vecas volgas un bobiki
TDI rakstīja:
meenesha meitene ?
Nē, mļeķ uz vāka
Master_D rakstīja:
TDI rakstīja:
meenesha meitene ?
Nē, mļeķ uz vāka
www.vdiena.lv/...
esi sveicinaac maakonjteev
martinello rakstīja:
SteelRat rakstīja: nesmu lasiijis, bet tur toch puse nav edzas teikc tie krani pashi dzejo
pesec, nau lasījis , bet jau sūkā
brauka talak ar savu sudaino mazdu sizofreniskais dauni
SteelRat rakstīja:
martinello rakstīja:
SteelRat rakstīja: nesmu lasiijis, bet tur toch puse nav edzas teikc tie krani pashi dzejo
pesec, nau lasījis , bet jau sūkā
brauka talak ar savu sudaino mazdu sizofreniskais dauni
jebal, ja bljad butu acis japasaka kauko tadu tad butu kranu jau ieravis kajstarpee virtuaalie kingi nahuj zinu ka ban, pohuj blja
msh rakstīja: Kas stīlam notika?
mēnešreizes
(ibio)
Master_D rakstīja:
TDI rakstīja:
meenesha meitene ?
Nē, mļeķ uz vāka
www.vdiena.lv/...
Un tage visiem kas jādara? Jābaidās?
SteelRat rakstīja: *******, ja ******* butu acis japasaka kauko tadu tad butu kranu jau ieravis kajstarpee virtuaalie kingi ******* zinu ka ban, ******* blja
Vot šitas ir stils – ienākt iauto atrauties banu – 15 dienas veiksmīgi un netraucēti var strādāt — atkal ienākt iauto – atrauties bannu...... atkal var mierīgi strādāt
uupis rakstīja:
SteelRat rakstīja: *******, ja ******* butu acis japasaka kauko tadu tad butu kranu jau ieravis kajstarpee virtuaalie kingi ******* zinu ka ban, ******* blja
Vot šitas ir stils – ienākt iauto atrauties banu – 15 dienas veiksmīgi un netraucēti var strādāt — atkal ienākt iauto – atrauties bannu...... atkal var mierīgi strādāt
patiesiibaa steels ir lohs ar mazu kraanu, brunu plekji apenees un tizlu datorikja smaidinju jus arii drikstat isteikties, vins tapat nelasa
uupis rakstīja:
veel jau ira arii kloni
uupis rakstīja:
Par kādām 15 dienām tu murgo?
Master_D rakstīja: 209.85.135.104/...
labs raksts
Es labāk būtu par edzuli palasījis
msh rakstīja:
Par kādām 15 dienām tu murgo?
Nav svarīgi. Un nezinu uz cik dienām iauto dod banu.
TDI rakstīja:
veel jau ira arii kloni
Nu ja nav slinkums tad caur prokšiem var brouzēt iauto.
Visu izšķir stils. Lai nebūtu te jātorčī tad vajaga banu.
Shiirs rakstīja:
patiesiibaa steels ir lohs ar mazu kraanu, brunu plekji apenees un tizlu datorikja smaidinju jus arii drikstat isteikties, vins tapat nelasa
Parsi redam lai dzēš ārā. Savādāk stells pēc cik tur tām dienām ienāks un būs spiests atrauties atkal bannu...
BMWPuff.lv
Vai tikai kāds gadījumā nav uzlauzis bmw power mājas lapu?