nav ko teikt, pirmo reizi tādu marku dzirdu
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nav ko teikt, pirmo reizi tādu marku dzirdu
parketa auto "dacia logan"!
praktiski pierādās - jo vairāk reklāmas, jo "labāks" auto
qashqai un kia ceed manuprāt bija visreklamētākās mašīnas
manuprat pamatota nominacija - labi izskatās, kompakts, ekonomiski motori, laba pilnpiedzina (tada pat ka X-Trail) un visam klat labakaa cena par tadu izstradajumu
palasiju, nakas īpašs...
superb rakstīja: manuprat pamatota nominacija - labi izskatās, kompakts, ekonomiski motori, laba pilnpiedzina (tada pat ka X-Trail) un visam klat labakaa cena par tadu izstradajumu
Manā skatijumā nav īsti lielas jēgas no tādiem "pusdžipiem", ja nissan - tad tikai patrol...
Kā jau parasti, gada auto baigā kaka...
schizo rakstīja: Kā jau parasti, gada auto baigā kaka...
kaka esi tu, un par gada auto obligāti jau nevajag būt kaut kādam luksusklases auto, bet gan tādam, kas ir plaši pieejams lielai daļai publikas ir praktisks utt.
kaka esi tu
Ne-e, kaka esi tu
Kā par gada auto var kļūt mašīna, kurai pēc pus gada lietošanas ir mirusi hadene? Braukts 50/50 šoseja/pilsēta
vizuaalie un tehniskie momenti -gaumes jautaajums
citaadi kaa koncepcija - kompaktklase ar 'parketa' iespeejaam ir ok. taads pepeloc nodroshina lietotaajam lielaakas iespeejas tai pat pilseetas videe ,nekaa 'parastais' kompaktnieks tjip.golps ,astra utt .
man ikdienaa labi noder CR-V 'parketisms , gan noparkot varu kur 'parastie' nevar , tobish parkings man ir garanteets gan 'visakoo sizjuu daljekoo gljazjuu' korkjeejot ir ok , gan 4x4 nesausaa laikaa ir patiikamaak nekaa monopiedzinja .
taxshto zjuurijas verdikts izbriinu neizraisa
ja nu gribas palasiit:
kompetenti un zinoshi cilveeki. secinam katrs pats kaa veelamies.
2 schizo/tev ir qashqai ka taa saki vai arii no seerijas....Ja patiesi esi ipsanieks tad ludzu informe smalkak kas par vainu utt.
Visbaudāmākais Qashqai ir ar 1,5 litru dCi motoru.
visbaudāmākais ir Hummer ar 1.1D motoru
VWfans rakstīja: Visbaudāmākais Qashqai ir ar 1,5 litru dCi motoru.
pi...zjgjecc
Lūk, pierādījums Nissan-Qashqai 1,5 dCi (105 zirgspēki) neticamajam ekonomiskumam:
VWfans rakstīja: Lūk, pierādījums Nissan-Qashqai 1,5 dCi (105 zirgspēki) neticamajam ekonomiskumam:
www.nissan.lv/...
autoritatīvi ziņoju, ka VISU ražotāju uzrādītais patēriņš ir kuiņa...
tajos ciparos iebraukt var tikai un vienīgi vēvēfans :
VWfans rakstīja: Lūk, pierādījums Nissan-Qashqai 1,5 dCi (105 zirgspēki) neticamajam ekonomiskumam:
www.nissan.lv/...
kuinucsa
www.nissan.lv/...
Vislabāk man patīk šis te: "67,35 galoni uz jūdzi!"
arheos rakstīja:
www.nissan.lv/...
Vislabāk man patīk šis te: "67,35 galoni uz jūdzi!"
labs tilkojums... ja ņemt vērā ka galons - ir ap 3 litriem...
Kādā veidā tiek organižēta tā noskaidrošana? Tīri subjektīvi man tas auto atgādina modernizētu ņivu...
www.nissan.lv/...
(67,35 galoni uz jūdzi) - juus ko - un tas ir ekonomiski????? - pat T34 eeda mazaak!
254.947 litri uz 1.609 kilometriem!
rupji rēkinot pusotra tonna degvielas uz 100 km - WOU! vot tas tik i monstrs
... njā, savdabīgs tulkojums jeb interpretācija par "miles per galon"
protams, viss tas gada auto ir shit pilnīgākais, taču vismaz uzvarētāji mums nav tik liiieeeeliiii shiiit kā Eiropas gada auto
Man personīgi arī tas kaskaiš šķiet pilnīgi nekāds. Neņemtu arī pa velti. Ford focus imo labāk atbilst gada auto.
Qashqai Gada auto 2007
ko teiksiet?