Liekas, ka nav varianti....Kapēc jaunai mašīnai atstāt pašrisku..?Tagad taču Ls 100,- aizies, jo šrotā dabūt man liekas bezcerīgi..
2004.1,6 STW
Liekas, ka nav varianti....Kapēc jaunai mašīnai atstāt pašrisku..?Tagad taču Ls 100,- aizies, jo šrotā dabūt man liekas bezcerīgi..
2004.1,6 STW
mhm, tā ir - esmu 3 reizes apzvanījis 3 mēnešu laikā... varbūt kādam mājās... garāžā... pilnīgi jauni mazlietota kā reiz nevajadzīga mētājas
elektro rakstīja: mhm, tā ir - esmu 3 reizes apzvanījis 3 mēnešu laikā... varbūt kādam mājās... garāžā... pilnīgi jauni mazlietota kā reiz nevajadzīga mētājas
jā, katram kārtīgam saimniekam pa vienam lukturu komplektam garāža priekš Lancera
šito mēs noteikti pieprasīsim iekļaut darba kārtībā jaunajam premjeram.
bet līdz tam ES GAIDU TEVI UN TAVU LANCERA LUKTURI, kuram jākļūst MANAM!
..........moš kādam ir kāda leišu šrota koordinātes, kaut kur tepat Šauļos vai Paņevežos, vai kā to iespējams atrast...
Te parādās latviešu mentalitāte. Auto nopirka, uzturēšanai naudas nav.
Tad priekš kam bija to auto apdrošināt? Varēja uz ietaupīto naudu visas lampas jaunas sapirkt.
elektro rakstīja: ..........moš kādam ir kāda leišu šrota koordinātes, kaut kur tepat Šauļos vai Paņevežos, vai kā to iespējams atrast...
pļē, tev ceļš turp/atpakaļ ko maksās + vēl tas srannijs lukturis...
latvieša mentalitāte, braukšana, ceļš, pļē.....
drīzāk vajadzēja kontaktu vai vietu, kur tādu atrast, kādam tuvam leišu šrotam.
problēma nav naudā bet laikā.
Problēma laikā un trīs mēnešus zvanies pa šrotiem? Pašam smiekli nenāk? Pa to laiku no Japānas būtu atnākuši 10 jauni lanceri.
LANCER aizmugurējā lampa
interesē LANCER 2006. gada aizmugurējā lampa - universāls (wagon), kreisā puse. Apdrošināšana nesedz, jo pašrisks 100 lati. Skandi maksā 96 lati, šrotā - 40. Visi šroti, kas liek reklāmu www.reklama.lv apzvanīti, vienam bija labā puses - gatavs atdot par Ls 40. Nu, kurš palīdzēs veikt apšaubāmas darbības ar SANTīMU?