atslega pagriezhas, iededzina paneli un talak sak griezties pa riņķi.
iznemu atslegu, bet panelis paliek degt.
atselgas pults vairs nestradaa.
7dienaa apzvaniju servisus (cik nu taadi 7dienaa ir)
kames gaidu chomu, tikmer nolemu atvienot klemmi
peec klemmes atvienoshanas aiztaisiju aizmugrejo bagazhnieku un tagad vairs to nevaru attaisit, jo atslegai vajag poweru.
bagazhnieka atslega izradas, ka nestradaa
dienas jautajums:
kaa lai attaisa aizmugureejo bagazhnieku?
es pienemu, ka var iedot poweru caur priekshu, bet vai tas ko lidzes, ja ir nonemtas klemmes? vai vispar var iestartet auto no purna, ja klemmes pakaljaa ir nost? man gan startet nevajag, man vajag tikai pakalju dabut valjaa
es to vakar vel neizmeginaju, jo krokodilji stav aizmugureejaa bagazhniekaa
Jeb kurā gadijumā (nezinu kā BMW) mašīnām no akumulatora nāk speka vads uz starteri (ceru ka BMW tāds ir) un masa parvietojas pa kuzovu - tātad njemam spaini ar baterijām kas kopā sastāda 12v bet drošības pēc ir ar niecīgu jaudu pievienojam plusu pie plusa un minusu pie minusa un taisam bagaznieku valjaa ar pogu
P.S. ar tik līkām rokām labāk ir nopirkt abonimentu uz autoservisu
man šķist, ka vajadzētu izdoties ar to piepīpēšanu caur motortelpu, jo es kā BMW nejūzeris domāju, ka BMW jau nebūs tas, kurš ļaus mašīnai rūkt bez AKB, bet viss notika- vasarā bija neieciešams nomainīt rūcošam e39 3.0d no viena aķa uz otru- viss notikās
Centis_Nuudele rakstīja: Cigarešu piepīpētājā var iedot spriegumu.
iedot jau var caur jebko, tas driizaak ir fantazijas, nevis liko roku vai taisno roku jautajums.
manuprat barot caur lukturi, ispuuteeju vai mekleet kautkadu sarkano vadu var visadi ekektronikas entuziĀzisti, bet man gan vairak interesee kaa to visu var izdarit esot uzvalkaa un bez tūļu kastes pie rokas.
vmaxer rakstīja: manuprat barot caur lukturi, ispuuteeju vai mekleet kautkadu sarkano vadu var visadi ekektronikas entuziĀzisti, bet man gan vairak interesee kaa to visu var izdarit esot uzvalkaa un bez tūļu kastes pie rokas.
Nu tev tak saka attaisi kapotu. Apturi kaimiņu vai taksi. Un pieliec krokodiļus pie klemmēm. Ja tev + klemme nav atspiesta pret korpusu viss būs ok. Ja ir – tad būs dzirksteles.
Nikaragva rakstīja: Cik man ir bijuši bembji, tik esmu pārliecinājies ka lielāku problēmu auto neatrast.Nu kuram auto izņemot atslēgu degs panelis??? Pilnīgs auts.
Nikaragva rakstīja: Cik man ir bijuši bembji, tik esmu pārliecinājies ka lielāku problēmu auto neatrast.Nu kuram auto izņemot atslēgu degs panelis??? Pilnīgs auts.
Jebkuram brinumam, kuram ir kāds sakars ar elektrību un mitrumu tādas lietas var gadīties, jo elektrība ir tumša lieta, kas gaiši spīd un sit pa pirkstiem.
end naaaaaaaaaaaau pareizaa atbilde uz dienas jautajumu:
pieliekot krokodiljus motortelpaa, pakalja atveraas gandriz vai pati tobish piespiezhot rokturi vai arii ar pulti.
uzskatu, ka shis ir pats pareizakais variants, jo tas pat neparasija man atsalbinat shlipses mezglu un iznemt no mutes serkocinu
aa un jaa, piedodu visiem tiem servisu bedrees seedoshajiem, kas jebkuraa situacijaa visiem citiem saskata liikas rokas.
kas attiecas uz to, ka panelis deg bez atslegas, tad izradijas, ka sledzeni biju salauzis parak strauji kurbulejot auto.
tagad, kad atkal viss ruuc, varu nodoties pardomaam par to, cik shadaas situacijas ir izdevigi saukt savus draugus paligaa, lai aizevakueetu auto uz servisu un kuros gadijumos labak saukt LAMBveidigos
Pareizi piemetināji - DRAUGUS - bet parasti draugi ir lidzigi pasham ja nevelies redzēt ka kadam draugam ierauj ventilatorā šlipsi un izsķaida galvu pret motoru tad draugu tuvumā labāk kapotu nemaz valjā netaisi priekš tam ir lohi LAMBā
vmaxer rakstīja: kas attiecas uz to, ka panelis deg bez atslegas, tad izradijas, ka sledzeni biju salauzis parak strauji kurbulejot auto.
Nu tad laiks padomāt un pieslēgt vēl vienu fīču kura jau tāpatās dzīvo BMW kompī bet ir neaktīva.
Fīča sekojoša: pagriežam aizdedzes atslēgu uz 1 sekundi lai palaistu starteri un atlaižam vaļā. Kamēr motors nav iedarbojies starteris griežas. Motors iedarbojas un starteris atslēdzas. Sīkums, bet patīkami. Nav jātur atslēga startera pozīcijā pašam.
deg panelis bez atsleegas
bmw525, e39
vakar lecu zirgaa, griezhu atslegu un skuju.
atslega pagriezhas, iededzina paneli un talak sak griezties pa riņķi.
iznemu atslegu, bet panelis paliek degt.
atselgas pults vairs nestradaa.
7dienaa apzvaniju servisus (cik nu taadi 7dienaa ir)
kames gaidu chomu, tikmer nolemu atvienot klemmi
peec klemmes atvienoshanas aiztaisiju aizmugrejo bagazhnieku un tagad vairs to nevaru attaisit, jo atslegai vajag poweru.
bagazhnieka atslega izradas, ka nestradaa
dienas jautajums:
kaa lai attaisa aizmugureejo bagazhnieku?
es pienemu, ka var iedot poweru caur priekshu, bet vai tas ko lidzes, ja ir nonemtas klemmes? vai vispar var iestartet auto no purna, ja klemmes pakaljaa ir nost? man gan startet nevajag, man vajag tikai pakalju dabut valjaa
es to vakar vel neizmeginaju, jo krokodilji stav aizmugureejaa bagazhniekaa