pinguin rakstīja: gāzes energoatdeve ir par 15 % naz;aka, nevis par 30!!!
Tik vēl ņem vērā to,cik 1 litrā ir kg gāzes un cik benzīna.
pinguin rakstīja: gāzes energoatdeve ir par 15 % naz;aka, nevis par 30!!!
Tik vēl ņem vērā to,cik 1 litrā ir kg gāzes un cik benzīna.
pinguin rakstīja: es runāju par litru!
cik sver litrs gāzēs un cik litrs benzīna?
Baisulis rakstīja:
pinguin rakstīja: es runāju par litru!
cik sver litrs gāzēs un cik litrs benzīna?
panjem nosver loh, nevis uzdod stulbus jautajumus
Es ar vecu Audi A6 2.5 TDI ar 50 litriem saļarkas varu nobraukt 1000 km - neteroretizēju.
hmm... labot savu postu nevar? Pāris gadus t eeko neesmu rakstījis, esmu atpalicis no dzīves
Vārdiņš neteroretizēju jālasa kā neteoretizēju
rubbdzi rakstīja: hmm... labot savu postu nevar? Pāris gadus t eeko neesmu rakstījis, esmu atpalicis no dzīves
A LATviski?
rubbdzi rakstīja: Es ar vecu Audi A6 2.5 TDI ar 50 litriem saļarkas varu nobraukt 1000 km - neteroretizēju.
ar jauno V6 tas teu neizdosies turies pie vecaa kameer iet
rubbdzi rakstīja: Es ar vecu Audi A6 2.5 TDI ar 50 litriem saļarkas varu nobraukt 1000 km - neteroretizēju.
gan jau tikai pa lielcelju.
vot nemuldi!
gastello rakstīja:
vot nemuldi!
Mierīgi,tas ir vecais Audi 5 cilindrinieks, braucot uz Vāciju kādi 5,2 litri var sanākt. Ar nosacījumu,ja nebrauc ar pedāli grīdā.
rubbdzi rakstīja: hmm... labot savu postu nevar? Pāris gadus t eeko neesmu rakstījis, esmu atpalicis no dzīves
taa ir vecais 2.5tdi-R5 afigetj labs
Slinkais: 90% pa lielceļu. Es reiz vasarā braucu Ventspils-Rīga-Jēkabpils-Rīga-Ventspils. Neatceros cik km nobraucu, bet vidējais sanāca < 5 litriem - braucu ievērojot visus noteikumus, jo mašīnā bija mazs bērns.
A tā, kad brauc normālā ātrumā, Ventspils-Rīga (ar visu vazāšanos pa to)-Ventspils - pietiek ar ~22 litriem saļarkas. Tas ir tagad, vasarā vajag mazāk. Patēriņu noteicu ne jau pēc kompja, bet pēc pilnās bankas/tankštelles metodes, pie tam ne vienu reizi vien šp procesu atkārtojot
Ja kāds netic tādam patēriņam, lai netic - netaisos ne ar vienu kasīties.
P.S. Atvainojos par Offtopic...
Vot neticu, ka ar R5 var braukt
iauto nogļukoja, bet tagad slinkums visu atkārtot.
Fridrihs rakstīja: Vot neticu, ka ar R5 var braukt
brauc viņš ļoti labi ,bet par patēriņu neticu man ir 140zs izpildījums par 6,,, mazāk nesanāk
Ar benzīna sābu var nobraukt 500 km ar 30 litriem.
2.7 gaze/benz automāts 4X4 14 līdz 15 Litri gāzes uz 100km nekad nav bijis mazāk, jārēķina arī klāt tas, ka auksts motors darbojas uz benzīna sanāk kkas 50Litri benz uz 2000 - 2500 km braucot tikai pilsētas režīmā no rīta 40 km un vakarā 40.... rēķini pats vai ir izdevīgi vai nē.
Ja negribat rēķināt - sanāk 15X0.4 + apm 2L Benz/100 km apmēram 7.5Ls uz 100km uzskatu, ka normāli, priekš 2.7 pilsētā...
Baisulis rakstīja: cik sver litrs gāzēs
Normālos apstākļos - dažus gramus.
Centis_Nuudele rakstīja:
Par maz.
Cilājot pilnu un tukšu gāzes balonu atškirība tomēr jutamāka.
Siksparnis rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
Par maz.
Balonos gāze ir sašķidrināta.
Centis_Nuudele rakstīja:
Siksparnis rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
Par maz.
Balonos gāze ir sašķidrināta.
Tas gan.
Ford Galaxy 2,3 BRC gāzes šprice nu jau 2 gadus. Nobraukti 40t km ar absolūto vidējo patēriņu 11l gāzes uz 100km. Absolūtais tāpēc, ka benzīns tiek rēķināts, ka patērē 20% mazāk. Auto tiek braukts par Rīgu un tuvējo apkārni, reizi gadā aizbraucot uz R-Eiropu. Iekārta izmaksāja 640Ls un līdz šim kalpo godam. Rēķināju, ka atpelnījās ap 30t km, ta ka tagad baudu ekonomiju
Manā gadījumā LPG rullez.
gastello rakstīja:
Fridrihs rakstīja: Vot neticu, ka ar R5 var braukt
brauc viņš ļoti labi ,bet par patēriņu neticu man ir 140zs izpildījums par 6,,, mazāk nesanāk
man bij 115z/s 6.7 L 70% pilseeta, pusliidz agresiivi braucot
AUTO - BENZĪNS/GĀZE
Sveikinji!
Dazhi saka, ka gaazi mazāk 'eed' aoto ar lielāku motora tilpumu nekaa mazāku, piem., 2l motors - 11 l/100km, bet 2,4 l motors 9 l/100km. Protams jaanjem veeraa arii kaa noreguleeta 'sisteema!'