RHINO rakstīja: šis raksts ir spilgts piemērs tam kapēc es nepērku jaunu mašinu. Nu protams novēlu pacietibu taisnības meklējumos, bet no pieredzes zinu ka patiesība ir kautkur tur ārā - tur teorētiski, bet reālā dzīvē ticība likumam ir uz nulles.
Nu teikssu godiigi. Arii man peec vakardienas piedziivojumiem taa saak likties ka jaunu massiinu privaatpersonai labaak nepirkt.
Nu katraa zinjaa nevar pirkt massiinu ar garantiju jo tad jaaiet visas apkopes obligaati pie diilers kas ir reizes 4 daargaakas. Nu vismaz darbaspeeks.
Un es vienu tocc zinu. Ka es jau nu nevienam peec ssii atgadiijuma neieteikssu sadarboties ar MOTORCENTRU. Un vinji var buut drossi ka sso staastu es izstaastiissu visiem kas no man zinaamajiem taisiisies pirkt jaunu massiinu.
Jo man jau veel ir arii nepatiikama pieredze ar apkopi MOTORCENTRAA.
Paliidziet ar padomu par veejstiklu
Vai var kaads pateikt kaa riikoties sekojossaa situaacijaa.
Vakaraa aizbraucu uz laukiem. Nolieku massiinu seetas viduu. No riita taisos braukt un man prieksseejaa stiklaa ir paraadiijusies aptuveni 30 cm gara plaisa. Uz massiinas nekas nav uzkritis un neviens arii nav stiklu speciaali sasitis. Plaisa saakas no stikla malas.
Massiinai ir garantija. Un protams arii KASKO.
Ko iesakat ssajaa situaacijaa dariit? Pie kura man veersties?