Gregers rakstīja:
Tev to stiklu vajag vai nē?
Ja rīkosies kā teicu viss būs kā vajag!
Vispirms rakstisku pieprasījumu servim uz ko viņiem ir jāsniedz 10 dienu laikā pieprasījums vai atteikums!
Dabūsi atteikumu dabūsi no Kasko stiklu tajā pašā dienā.
Ja principa pēc vēlies no servja tad runā ar Kasko juristiem vai galīgi ja neiet zvani man.
Nu vispaar tagad jau ir juutama neliela kustiiba.
Vakar ap pl 17.00 man zvana no MC nu laikam jau kaada svariigaaka persona par tiem 3 calliem kas auto apskatiija.
- Un prasa vai es nevareetu aizbraukt pie vinjiem lai vareetu to stiklu nofotografeet.
- Es ssim prasu a ko ta vakar nevareejaat nofotografeet?
- Kaa? Juus jau vakar bijaat atbraucis?
- Jaa.
- Un jums to massiinu kaads jau apskatiija?
- Jaa. Veseli 3 cilveeki.
- Un nenofotografeeja nemaz? Un vispaar mums ir tikai 1 garantijas speciaalists.
- Es saku ka vinjss viens atnaaca un saaka man sprauzt batonus ausiis un meegginaaja mani atssuut. Bet es nelikos mieraa un turpinaaju teikt ka tas ir garantijas gadiijums. Un tad vinjss atsauca veel 2 ccallus un pa visiem mani meegginaaja paarliecinaat ka tas pliisums ir no akmens.
- Jaa. LLoti diivaini. Nu bet vai juus vareetu kaadu dienu atbraukt....
Tagad vinji gaida kad es atkal pie vinjiem aizbraukssu. Bet par cik es neesmu Riidzinieks tad aizmirsu paprasiit vai vinji man par otru braukssanu apmaksaas cellu. Jo kaut kaa stulbi vienu reizi aizbraukt pa tuksso un tad vinjiem nevajag ne fotografeet ne ko. Bet naakossajaa dienaa vinji zvana un prasa ka vinjiem tomeer vajag fotografeet un man tomeer jaabrauc veel vienu reizi. Un peec tam buus jaabrauc atkal lai uzliktu kaut kaadu aizmirstu parakstu kaut kur un nomainiitu stiklu vai veel nez kaadu iemeslu peec.
Paliidziet ar padomu par veejstiklu
Vai var kaads pateikt kaa riikoties sekojossaa situaacijaa.
Vakaraa aizbraucu uz laukiem. Nolieku massiinu seetas viduu. No riita taisos braukt un man prieksseejaa stiklaa ir paraadiijusies aptuveni 30 cm gara plaisa. Uz massiinas nekas nav uzkritis un neviens arii nav stiklu speciaali sasitis. Plaisa saakas no stikla malas.
Massiinai ir garantija. Un protams arii KASKO.
Ko iesakat ssajaa situaacijaa dariit? Pie kura man veersties?