Vēl bik to lapeli papētīju, izskatās ka ir baigi sviestaina un ar neprecīziem datiem, bet nu ursim krievu valoda mīļāka.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vēl bik to lapeli papētīju, izskatās ka ir baigi sviestaina un ar neprecīziem datiem, bet nu ursim krievu valoda mīļāka.
Piekabes āķis, praktiski nav rūsas, regulāras apkopes (ir servisa grāmata un ražotāja rokasgrāmata). Benzīna patēriņš ap 8 litri/100km vasarā + 1 litrs/100km ziemā. Ar bāku 75 litri var nobraukt nepilnu 1000km (~960km), tas ir līdz rezervei. Sākumcena 1700 ls (būs lētāk, ja uzreiz pērkat).....
ņem tik ciet fantastisko auto....
modena rakstīja: Piekabes āķis, praktiski nav rūsas, regulāras apkopes (ir servisa grāmata un ražotāja rokasgrāmata). Benzīna patēriņš ap 8 litri/100km vasarā + 1 litrs/100km ziemā. Ar bāku 75 litri var nobraukt nepilnu 1000km (~960km), tas ir līdz rezervei. Sākumcena 1700 ls (būs lētāk, ja uzreiz pērkat).....
www.ss.lv/...
Preiļi un raj.... tb granti nav redzeejis...ekspluateets saudziigi uttt
Vakar nojaucu purnu-lanzheru gali pokoljá-vajag stendu,un izskatijàs ka shì jau naw pirmá reize.
Nu tad nodod lūžņos un ņem no Sviestca saabu
Kaspersky rakstīja: Nu tad nodod lūžņos un ņem no Sviestca saabu
vèl ne.tas ir labojams,bet ne tagad.A ko es ar saab lai daru?braukt tàpat newar
modena rakstīja: Piekabes āķis, praktiski nav rūsas, regulāras apkopes (ir servisa grāmata un ražotāja rokasgrāmata). Benzīna patēriņš ap 8 litri/100km vasarā + 1 litrs/100km ziemā. Ar bāku 75 litri var nobraukt nepilnu 1000km (~960km), tas ir līdz rezervei. Sākumcena 1700 ls (būs lētāk, ja uzreiz pērkat).....
www.ss.lv/...
nupat apskatìju-ja nemaldos un àtrumà pa minioperu browsèjot tad b230fb bija jàbùt zemspiediena turbìnai,bet es neko tamlìdzìgu tur nemanìju.
stends manupraat vajadziigs ja aizgaajushi nevis gali-bet lonzjeri kompljektom... ritenji ta Tev normas robezjaas bij... attieciigi- atliek pusautomaatu kaukur izrakt lai galus paarmetinaatu
Vai tad Jaunmārupē neviena donora nav?
VOLVO Ozzam
taatad- mekleeju sev- 200-900 seerijas volvo...
saprotu ka no pacaniem reaalu pačotu un respektu nesagaidiisu, bet man taas masiinas patiik...
spams accepted!