Kandžas aparāts

Master_D Reģ.: 29.09.2004

Ir doma uzkonstruēt.

Lūdzu dalieties ar padomiem, recePtēm, linkiem, manuāĻiem utt.

Paldies!

 
1 2 3 4
Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: ā, karoč vajag pāris lielas buteles no mistiskas ārzemju šmigas, vēlams ar tikpat mistiskām akcīzes markām. un tajās glabāt.

ja nepieķer dzīšanas procesā, tad pēc tam jau neviens nepateiks par izcelsmi bez sūrās ekspertīzes.

pašu aparātu jau glabāt drīkst.

Priekš kam? Lai dabūtu kratīšanas orderi, ar aizdomīgu smaku nepietiks. Kemēr nevienam netirgosi, vari dzīt uz un dzert nebēdu un sūtīt nah visus pārbaudīt gribētājus.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

Ronalds_ rakstīja: Diemžēl pagjšgad likumi ir pamainījuši un tagad ir paredzēti sodi arī par dzīšanu paša lietošanai....

tiesi tā:

9.pants. Alkoholisko dzērienu izgatavošanas (ražošanas) un uzglabāšanas noteikumi

(1) Alkoholisko dzērienu ražošana mājas apstākļos, izejvielu sagatavošana, iegāde vai uzglabāšana alkoholisko dzērienu izgatavošanai mājas apstākļos, kā arī to ražošanai paredzētu aparātu, ierīču, iepakojuma, etiķešu, korķu un vāciņu izgatavošana vai uzglabāšana ir aizliegta.

(2) Šā panta pirmajā daļā noteiktais aizliegums ražot alkoholiskos dzērienus mājas apstākļos neattiecas uz alu, vīnu un citu likuma "Par akcīzes nodokli" 3.panta ceturtās daļas 1.punktā minēto raudzēto dzērienu izgatavošanu personiskajam patēriņam.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: ā, karoč vajag pāris lielas buteles no mistiskas ārzemju šmigas, vēlams ar tikpat mistiskām akcīzes markām. un tajās glabāt.

Bij kaut kadi noteikumi, cik l drīkst glabāt mājās bez čeka.

aeg Reģ.: 02.08.2004
0 0 Atbildēt

Tieši vakar sakārtoju un noglabāju bēniņos - gadus 12 atpakaļ viens vīriņš ar zelta rokām izgatavoja tādu - nerūsējošā tēreuda, ar "atstoiņiku"pirmajam fūzelim. Un tikai tad tiek uz dzesētāju. Pašam nav sanācis, bet tēva darītais ar šo pašu patiešām ir labāks par dažu labu "franču konjaku"

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

anonimikis rakstīja: ā, karoč vajag pāris lielas buteles no mistiskas ārzemju šmigas, vēlams ar tikpat mistiskām akcīzes markām. un tajās glabāt.

Bij kaut kadi noteikumi, cik l drīkst glabāt mājās bez čeka.

Čeki nav problēma, ja vajag varu padalīties Neviens jau neprasa pirmā svaiguma čeku.

krabuchio Reģ.: 31.07.2008
0 0 Atbildēt

Nopeerc shitaadu:

www.vigopresses.co.uk/...

noliec sekcijaa kaa dizaina elementu. tas nekas,ka pa sveetkiem iekurinaasi

fh1 Reģ.: 23.10.2002
0 0 Atbildēt

Ņemam piena kanu,laikam bija 25l,gāžam iekšā 3kg kartupeļu mizas(mazgātas protams),3l piena ,6kg cukura,1/3no mazās rauga paciņas,dalejam situ ūdeni un uz 2nedēļām siltumā(kamēr pārstāj rūgt).Pēctam uz rorēm un 6l ugunsūdens gatavs.Pirmos 50gr no iegūtā šķidruma iegāžam izlietnē,tāds duļķains sķidrums,pārējo padzērienu var lietot.Ja gribas konjaku,tad sagrauzdējam cukuru uz pannas un izšķīdinam iegūtajā šķidrumā.Pirmā burka būs ap 55-60% otra jau vājāka.

fh1 Reģ.: 23.10.2002
0 0 Atbildēt

Tikai nezinu vai veikala piens derēs,tika izmantots tikko no govs.Aizdomas,ka veikala pienā visas tās rūgšanas baktērijas jau nomušītas.

Jo mazāk rauga,jo garšīgāks padzēriens.

Klasiskā recepte jau ir 1kg rauga,6kg cukurs ūdens un uz priekšu.

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt
Sandis_UR Reģ.: 26.01.2003
0 0 Atbildēt

Za ruljom žurnaalaa reklamee jau gatavu kandzas aparaatu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Man tāds čujs, ka Master_D taisās tajā savā "māja un dārzs" vai kā tur jamam to žurnālu sauc, nodrukāt raksteli "kā izdzīt kandžu"...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: www.zlatodar.ru/...

kandzjas aparaatu maibahs

Cena arī kā maibaham

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nu jau tā kā bija runa, ka atļaus dzīt mājas apstākļos un pat tirgot. tā kā ir liels ābeļdārzs, tad sāk tā lieta interesēt

linki internetā ir viena lieta, bet kā ir ar reālu pieredzi.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

biohazard būs kā tirdzniecības marka?

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Ir pieredze ar dzeršanu Ir labi.

Čoms santhniķis būdams no trubu atgriezumiem verķi saskrūvēja, izmaksas bij tuvu 0 sant. Ja dzen no cukura ar visādam ogām kas dārzā tad pašizmaksa uz 1l 70% rezultāta ir kautkur 1,2-1,5Ls.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

kamēr ver dabūt, par ls2,5l ,nau dižas jēgas ampelēties

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Latglītē var nopirkt kandžas dzenamos aparātus, padārgi gan.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

pirkt latgalītē negribu. taisīšu pats. un ne jau naudas 'žēl - process interesē pašlaik vairāk.

Bench Reģ.: 06.01.2003
0 0 Atbildēt
TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: pirkt latgalītē negribu. taisīšu pats. un ne jau naudas 'žēl - process interesē pašlaik vairāk.

par procesu pilnigi piekrītu man ar tācc velniņš urķē

infai-no forumos lasītā izriet, ka santehnikas misiņš nau tas labākais trubām vajagot ņeržaveiku arī raugam labak der alus/vina raugs- lielāks spirtta saturs brāgā

kad busi ''projektu '' realizējis , padalies pieredzē

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Pirms gadiem 25 RTU ķīmiķos bija aparāts no mācību materiāliem izveidots. Sīks būdams skatījos kā pa stikla caurulītēm process notiek

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

kandzasaparati.lv/...

kaut kas liidziigs ir uzbuuveets un straadaa, aaraa tek 94 graadi. fuuzelji visi paliek mucaa, darba temperatūra 79 graadi, dzeseeshana ar baseina suukni. gandriiz pilniiigi automaatisks process, maajaa biku smakjele ir, bet nu tas netraucee, ieguutaa dzira ir kristaaltiira kaa beerna asara, litots tiek shkjaidot peec recepteem ar dazhaadaam esenceem, dzeeriens maigs miiksts un neprasaas uzdzert vai ostiit padusi. kopsh gada veikalaa peerku tikai alu.

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja: kandzasaparati.lv/...

kaut kas liidziigs ir uzbuuveets un straadaa, aaraa tek 94 graadi. fuuzelji visi paliek mucaa, darba temperatūra 79 graadi, dzeseeshana ar baseina suukni. gandriiz pilniiigi automaatisks process, maajaa biku smakjele ir, bet nu tas netraucee, ieguutaa dzira ir kristaaltiira kaa beerna asara, litots tiek shkjaidot peec recepteem ar dazhaadaam esenceem, dzeeriens maigs miiksts un neprasaas uzdzert vai ostiit padusi. kopsh gada veikalaa peerku tikai alu.

Cik pašizmaksa spirtam? Doma bija, ka varētu uzbūvēt mājas apkuri uz viena milzīga kandžas aparāta bāzes - ziemā kurini, sildi māju un vēl iegūsti degvielu auto...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

fh1 rakstīja: Ņemam piena kanu,laikam bija 25l,gāžam iekšā 3kg kartupeļu mizas(mazgātas protams),3l piena ,6kg cukura,1/3no mazās rauga paciņas,dalejam situ ūdeni un uz 2nedēļām siltumā(kamēr pārstāj rūgt).Pēctam uz rorēm un 6l ugunsūdens gatavs.Pirmos 50gr no iegūtā šķidruma iegāžam izlietnē,tāds duļķains sķidrums,pārējo padzērienu var lietot.Ja gribas konjaku,tad sagrauzdējam cukuru uz pannas un izšķīdinam iegūtajā šķidrumā.Pirmā burka būs ap 55-60% otra jau vājāka.

Nez cik feina receptūºa neizklausās un alumīnija trauki dod savu piegaršu. Ja vien piena kanna nav no ņeržas...

Labāk jau no veciem ievārījumiem - kā reiz nācās tikt pie fantastiskas mantas - "Maročnij samogon iz assorķi vareņja pjatnadcaķiļetņei viģeržki". Bija prīmā!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

alumīnija trauku piegarša? al oksīds tak nereaģē ar nekādiem parastajiem oksidētājiem.

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti