- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Girc44 rakstīja:
tadsjautues rakstīja: ar degvielas filtru viss kartiibaa taa vinjsh neleca pirms mainjas, taa nelec arii tagad.
bet esmu shokeets kaa tas dzineejs var buut taa piededzis. kaads tad ir resurss tam d4d, manam vecajam sotakam 2.5tdi93.g nav vairs taalu pus ljimons bet veel pat ellju nav jauzlej no mainjas liidz mainjai, a shitam 130tkm un taadi uzdegumi, bija pat saķepis taads kunkulis pirksta gala lielumaa
Tev tam audi laikam degviela būs gājusi karterī, ka eļļu nemaz netērēja. neesu sastapis nevienu turbo motoru kas netērē eļļu.
tiek lieta castrol gtd pussinteetika, kuru maina ik pa 10tkm tam audi, uz beigaam no 8tkm-10tkm pazuud varbuut pus liimenis, seenjots netiek nemaz ar to audi,
Girc44 rakstīja:
tadsjautues rakstīja: ar degvielas filtru viss kartiibaa taa vinjsh neleca pirms mainjas, taa nelec arii tagad.
bet esmu shokeets kaa tas dzineejs var buut taa piededzis. kaads tad ir resurss tam d4d, manam vecajam sotakam 2.5tdi93.g nav vairs taalu pus ljimons bet veel pat ellju nav jauzlej no mainjas liidz mainjai, a shitam 130tkm un taadi uzdegumi, bija pat saķepis taads kunkulis pirksta gala lielumaa
Tev tam audi laikam degviela būs gājusi karterī, ka eļļu nemaz netērēja. neesu sastapis nevienu turbo motoru kas netērē eļļu.
Maz esi redzejis vnk
Sretsked rakstīja:
Girc44 rakstīja:
Ir arī tādi turbomotori, kuriem nobraukums ir zem 200 000 km
msn pēdējās divas mašīnas ir pilnīgi jaunas, un tāpat pie 8tkm jāuzlej līmenis, kādi 300g.
Sretsked rakstīja:
Pirmais rakstīja:
ursi.... NAV TUR BĀKĀ SŪKŅA!!!!!!!
saderam....
p.n.
topica autoram - man liekas, ka es zinu kur ir vaina
29365064, izstāstīsi precīzi simptomus, un iespējams, ka es tev pateikšu ko vajag izdarīt
Nu tad, saremontēji džekam to kāru? vai viņš nespēja pastāstīt tev PRECĪZUS simptomus?
tu, pamuļķi, lasīt māki??? ko tu pesējies? domā, ka esi baigais spečuks un pērējie vispār ņiuhjā nejēdz???
kad tev būs komonreila dīzelis un nevarēsi iedarbināt, vari pat nezvanīt ![]()
Gachs rakstīja:
batka rakstīja:
tadsjautues rakstīja:
Chankaishi rakstīja: Neiedziļinoties elektronikās, dikti izklausās, ka degvielas padeves moments nepareizs, varētu būt par agru, bet to tak vajadzēja diagnostikā redzēt. Sakrīt simptomi - ar starteri purinās, ievelkot(bišķiņ lielāki apgriezieni motoram) pielec momentā.
nee bet bija variants kad dabuja vilkt labu gabalu kameer pielec
tas ir mainiigi
Ja tev viņai ir komonreils tad vari pameģinat nelekšanas bridi noņemt sprauslam atpludes trubiņa.Startejot tur nedrikst nakt neviena pile degvielas.Ja pa kadu tek degviela tad ta sprausla ir kirdikt.Tada veida sistema neuzkačajas spiediens un tikmer neveras sprauslas vaļa.
wrong. un ahā lai atskrūvē gan atplūdes trubiņu un pēc tam lai mazgā seju un motoru no dīzeļdegvielas. kas tad tā par superloģisku diagnostikas metodi? tur ir ap 15000-2000bar spiediens smidzinot un krietni lielākā daļa atplūst no sprauslām/degvielas sliedes(akmulatora) atpakaļ uz degvielas tvertni
ved atpakaļ uz wess vai amserv lai skatās aizdedzes momentu vai arī sensoru/vārstu darbību pie startēšanas ar starteri.
nu šāda pati kaite bij paziņam ar franču meistardarbu - citoenu c2 hdi dīzeli, bet atrisinājām to ar klemmes nonemšanu no akmulatoru un atpakaļ uzliekot jaunu akmulatora bateriju, bet tas jau citroens tam tā var
Atplude nekadi tukstoši baru spiediena nav.Un startejot tur degviela nedrikst nakt araa.
batka rakstīja:
Atplude nekadi tukstoši baru spiediena nav.Un startejot tur degviela nedrikst nakt araa.
ko esmu palaidis garām? Commonrailam atplūde? Kādēļ tāda vispār vajadzīga?
Seene rakstīja:
batka rakstīja:
ko esmu palaidis garām? Commonrailam atplūde? Kādēļ tāda vispār vajadzīga?
To jauta inženieriem
tadsjautues rakstīja: pameeginaashu veelaa, bet veel noveeroju to ka peec iilgas mociishanaas kad nu pielaidaam to drapaku vinjam ruucot pa izpuuteeju naaca araa kondensaats (saakumaa sabijos ka tosols, bet nee pagarshoju) pat peļķīte maziņa sakrājās tas normaali? dzineejs bija auksts
Un kā garšoja tā slāpekļskābes zupa?????????![]()
uldiskru rakstīja:
tadsjautues rakstīja: pameeginaashu veelaa, bet veel noveeroju to ka peec iilgas mociishanaas kad nu pielaidaam to drapaku vinjam ruucot pa izpuuteeju naaca araa kondensaats (saakumaa sabijos ka tosols, bet nee pagarshoju) pat peļķīte maziņa sakrājās tas normaali? dzineejs bija auksts
Un kā garšoja tā slāpekļskābes zupa?????????
tika testeets vai nava salds, nebija
uldiskru rakstīja:
motoram mūsdienās NOx ir gana maz lai par slāpekļskābi runātu.
Seene rakstīja:
uldiskru rakstīja:
motoram mūsdienās NOx ir gana maz lai par slāpekļskābi runātu.
Ei nu ei, ko tu neteiksi !!! CO, CO2 u.c."labumi" gan ir maz, bet pie mūsdienu motoru jaudām un temp. kādās sadeg degviela, kas tad tur nāk ārā un pat vairāk nekā vecajiem motoriem, ja ne NOx ????
tad nu taa- vaina bija starterii- tas bija piededzis un liidz ar to ne tik jaudiigs palicis, starteejot vinjsh panjeema visu spriegumu bet spriegums nepietika lai atveertu forsunkas, tika salabots starteris un aizgaaja, nu jau meenesi lec bez probleemaam
bet smiekliigaakais tas ka pat diileris to vainu nevareeja noteikt ![]()
tadsjautues rakstīja: vaina tam d4d tika atrasta jau kaadu laiku atpakalj, bet es noleemu uzrakstiit kaa bija
tad nu taa- vaina bija starterii- tas bija piededzis un liidz ar to ne tik jaudiigs palicis, starteejot vinjsh panjeema visu spriegumu bet spriegums nepietika lai atveertu forsunkas, tika salabots starteris un aizgaaja, nu jau meenesi lec bez probleemaam
bet smiekliigaakais tas ka pat diileris to vainu nevareeja noteikt
Nu ta tada nestandarta vaina.
tadsjautues rakstīja: vaina tam d4d tika atrasta jau kaadu laiku atpakalj, bet es noleemu uzrakstiit kaa bija
Nez tas Wess gadienā nav tas kurš uz Siguldas šosses ?!?!?! Jā tā tad ka viņu velns - jau kurā sliktā atsauksme par to WESS kantori.
WALA rakstīja:
Nez tas Wess gadienā nav tas kurš uz Siguldas šosses ?!?!?! Jā tā tad ka viņu velns - jau kurā sliktā atsauksme par to WESS kantori.
favorit wess ventspils
kaut kaa taa
batka rakstīja: www.turbocompressori.net/... ![]()
If you are interested in professional turbo actuator manufacturer, the brand SACER is a smart choice. For more information, you could search SACER on google.