Seene rakstīja:
OskarsR rakstīja:
VWBraucejs rakstīja: Tak tagad jau neviens vairs uz tiem auto nekrāso.
līmē speciālas apdrukātas plēves un miers, ja vajaga arī kaut kādu daļu pēc tam atjaunot, piem. pēc nelielas avārijas, krietni vieglāk ir pārlīmēt plēvi nevis visu pārkrāsot.
Ja ir interese var visādus mākslas darbus izveikt
Jap, es arī tā domāju! Bet es savu auto, jau kādu laiciņu atpakaļ pats aplīmējis! Mazliet burbuļi bija, ja nezin kur viņi, neredzēsi! Redzēju, kā profiņi strādā pie Kvillera, angārā, firma 3punkti.lv, tur tādi mākslas darbi izbrauc.. Tagad pedējo ko redzējis aplīmēti ar "carbonu plēvi" vai matēti melni.. labs!
Nu redz... Neesmu vēl saticis nevienu, kas kaut ko saprot no tehnikas, kura pirmā reakcija šobrīd, pirmo reizi ieraugot sievas autiņu, nebūtu pārbaudīt ar pirkstu, ka tā patiešām nav plēve. Un atzinība, konstatējot, ka NAV.
Nu jā - beigās gan tas viss zīmējuma specifikas dēļ netika izveikts ar aerogrāfiju, bet gan šabloniem.
Mjā, visi tādi profiņi, ka bail. atbrauc pie manis, es tev iedošu tik plānu, izturīgu un staipīgu plēvi, ka varēsi ar pirkstiņu braukāt un priecāties cauriem vakariem
Nevajag jau domāt, ka visas plēves ir centimetra biezas, ja neko citu kā oracal 641 neesi dzīvē redzējis
Aerogrāfija
Ir kādi gali ar labām rekomendācijām cilvēkam, kas var ar vienu krāsu uzpūst zīmējumu uz jau sagatavota auto?