Aerogrāfija - Forums - iAuto

Aerogrāfija

Seene Reģ.: 18.12.2002

Ir kādi gali ar labām rekomendācijām cilvēkam, kas var ar vienu krāsu uzpūst zīmējumu uz jau sagatavota auto?

1 2 3
VWBraucejs Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

OskarsR rakstīja:

VWBraucejs rakstīja: Tak tagad jau neviens vairs uz tiem auto nekrāso.

līmē speciālas apdrukātas plēves un miers, ja vajaga arī kaut kādu daļu pēc tam atjaunot, piem. pēc nelielas avārijas, krietni vieglāk ir pārlīmēt plēvi nevis visu pārkrāsot.

Ja ir interese var visādus mākslas darbus izveikt

Jap, es arī tā domāju! Bet es savu auto, jau kādu laiciņu atpakaļ pats aplīmējis! Mazliet burbuļi bija, ja nezin kur viņi, neredzēsi! Redzēju, kā profiņi strādā pie Kvillera, angārā, firma 3punkti.lv, tur tādi mākslas darbi izbrauc.. Tagad pedējo ko redzējis aplīmēti ar "carbonu plēvi" vai matēti melni.. labs!

Nu redz... Neesmu vēl saticis nevienu, kas kaut ko saprot no tehnikas, kura pirmā reakcija šobrīd, pirmo reizi ieraugot sievas autiņu, nebūtu pārbaudīt ar pirkstu, ka tā patiešām nav plēve. Un atzinība, konstatējot, ka NAV.

Nu jā - beigās gan tas viss zīmējuma specifikas dēļ netika izveikts ar aerogrāfiju, bet gan šabloniem.

Mjā, visi tādi profiņi, ka bail. atbrauc pie manis, es tev iedošu tik plānu, izturīgu un staipīgu plēvi, ka varēsi ar pirkstiņu braukāt un priecāties cauriem vakariem

Nevajag jau domāt, ka visas plēves ir centimetra biezas, ja neko citu kā oracal 641 neesi dzīvē redzējis

OskarsR Reģ.: 26.11.2009
0 0 Atbildēt

Mjā, visi tādi profiņi, ka bail. atbrauc pie manis, es tev iedošu tik plānu, izturīgu un staipīgu plēvi, ka varēsi ar pirkstiņu braukāt un priecāties cauriem vakariem

Nevajag jau domāt, ka visas plēves ir centimetra biezas, ja neko citu kā oracal 641 neesi dzīvē redzējis

Tak tālu pat iet nevajag, par tām plēvēm, jau pat internetā var pasūtīt! Žēl tikai internetā neaplīmē, reālas mašīnas!

0 0 Atbildēt

VWBraucejs rakstīja:

Nevajag domāt, ka visi ir akli un nespēj jau pa gabalu atšķirt krāsotus matus, silikona krūtis un līmplēves.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

VWBraucejs rakstīja:

Nevajag domāt, ka visi ir akli un nespēj jau pa gabalu atšķirt krāsotus matus, silikona krūtis un līmplēves.

tos pupus toch pa gabalu var redzeet vienmeer

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DeaDMoroZZZ rakstīja:

bildes studjiaa !

ja vakarā atcerēšos, varu kādu ielikt

nu ieliec, ieliec. man vienam vecam labam sābim jāpiepucē virsbūve, pie reizes mož sadūšosos uz kādu "tatoo" priekš opīša kā nekā - saabis draud kļūt par nebūtībā zudušu raritaati

0 0 Atbildēt

nu ieliec, ieliec. man vienam vecam labam sābim jāpiepucē virsbūve, pie reizes mož sadūšosos uz kādu "tatoo" priekš opīša kā nekā - saabis draud kļūt par nebūtībā zudušu raritaati

Skatoties, ko tu gribi, panākt.. kur doma taisīt "tatoo"?

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

OskarsR rakstīja:

nu ieliec, ieliec. man vienam vecam labam sābim jāpiepucē virsbūve, pie reizes mož sadūšosos uz kādu \"tatoo\" priekš opīša kā nekā - saabis draud kļūt par nebūtībā zudušu raritaati

Skatoties, ko tu gribi, panākt.. kur doma taisīt \"tatoo\"?

pagaidām nav ne mazāko ideju. Saabis paaraak labaa kondiicijaa un peedeejo 5 gadu laikaa gadaa noripo max 3 tkm. Paardod vinju bezjēdzīgi, līdz ar to atliek atstāt sev un kādreiz sakopt, pie reizes varētu kaut ko inčīgu ar ārējo izskatu izdarīt... bet koncepcijas pagaidaam nav + dižķibele

www.autoaprupe.lv/...

0 0 Atbildēt

vēlamajā

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

VWBraucejs rakstīja:

Ja, nu tad pasaki lūdzu, kāda'krāsā ir jaunie lidostas takši?

Un kādā krāsā viņi bija no rūpnīcas, ja reiz protams esi tāds atpazīšanas specs.

0 0 Atbildēt

VWBraucejs rakstīja:

Seene rakstīja:

VWBraucejs rakstīja:

Un kādā krāsā viņi bija no rūpnīcas, ja reiz protams esi tāds atpazīšanas specs.

Vai es jebkādā veidā teicu, ka ir iespējams redzēt, kas ir ZEM plēves? Vai to, kādi mati bja pirms krasošanas? Vai arī spēju noteikt krūšu izmēru pirms operācijas?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

VWBraucejs rakstīja:

Seene rakstīja:

VWBraucejs rakstīja:

Vai es jebkādā veidā teicu, ka ir iespējams redzēt, kas ir ZEM plēves? Vai to, kādi mati bja pirms krasošanas? Vai arī spēju noteikt krūšu izmēru pirms operācijas?

Bet redzot šos taksīšus braukājam pa ielām, tu protams uzreiz pa gabalu pateici, ka viņi ir ietīti plēvē nevis krāsoti?

Varēji pateikt ieraugot?

0 0 Atbildēt

tos takshus momentaa vareeja atpaziit. jo nav spiduma krasai.

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: tos takshus momentaa vareeja atpaziit. jo nav spiduma krasai.

Protams, ka varēja, tikai visiem, kuriem teicu, ka viņi ir aplīmēti teica, tiešām?

Iespējams,ka pamanīt var, nesaku, ka nevar, bet domāju, pamanīs tikai tad, ja kāds pateiks, ka šis ir apvilkts ar plēvi neviss krāsots

0 0 Atbildēt

VWBraucejs rakstīja:

Slinkais rakstīja: tos takshus momentaa vareeja atpaziit. jo nav spiduma krasai.

Protams, ka varēja, tikai visiem, kuriem teicu, ka viņi ir aplīmēti teica, tiešām?

Iespējams,ka pamanīt var, nesaku, ka nevar, bet domāju, pamanīs tikai tad, ja kāds pateiks, ka šis ir apvilkts ar plēvi neviss krāsots

Laikam nepareizajiem esi teicis. Atbildot uz tavu jautāumu - protams, ka pa gabalu. Līdz šim ar tādu nav sanācis braukt.

0 0 Atbildēt

a kam deelj vinjus vipabaa aplimeeja? lai peec 4 gadiem nonjemt peevi un paardot kaa jaunu?

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: a kam deelj vinjus vipabaa aplimeeja? lai peec 4 gadiem nonjemt peevi un paardot kaa jaunu?

Tapēc, ka tas ir lētāk un vienkāršāk.

0 0 Atbildēt

kas tur vienkaarshaak? ok. teiksim cik maksaatu A6 avanta aplimeeshana ar melno mateto? tas taa interesei, jo kaut kad jakraaso jau buus, kapeec lai neapliimeet. cik ir kalposhanas laiks? kaa jamazgaa?

scope Reģ.: 16.09.2005
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: kas tur vienkaarshaak? ok. teiksim cik maksaatu A6 avanta aplimeeshana ar melno mateto? tas taa interesei, jo kaut kad jakraaso jau buus, kapeec lai neapliimeet. cik ir kalposhanas laiks? kaa jamazgaa?

Uzjautā šim džekam strazdins.janis.googlepages.com/... .

Par mazgāšanu un ~ cenām turpat lapā rakstīts.

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: kas tur vienkaarshaak?

Nu sākot jau ar to, ka kvalitatīvai krāsošanai auto virsbūve praktiski ir jāizjauc pa detaļām.

0 0 Atbildēt

Pilnīga auto aplīmēšana 500.00 - 800.00Ls

Individuāla dizaina izstrāde un aplīmēšana 150.00 - 800.00Ls

pie muusdienu cenaam, leetaak un forshaak tomeer ir parkrasot.

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: Pilnīga auto aplīmēšana 500.00 - 800.00Ls

Individuāla dizaina izstrāde un aplīmēšana 150.00 - 800.00Ls

pie muusdienu cenaam, leetaak un forshaak tomeer ir parkrasot.

KUR var kvalitatīvi pārkrāsot auto par 500Ls? 800... nu ok, var mēģināt, ja vienā krāsā. Bet nah tad vispār? Līmē jau tad, kad vajag ko vairāk par vienu krāsu.

0 0 Atbildēt

tagad var atrast 35ls pa detalju. ar mega kvalitati var pa 50ls detaljaa nokrasot.

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: tagad var atrast 35ls pa detalju. ar mega kvalitati var pa 50ls detaljaa nokrasot.

Un cik detaļas ir pilna auto pārkrāsošana?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Slinkais rakstīja: tagad var atrast 35ls pa detalju. ar mega kvalitati var pa 50ls detaljaa nokrasot.

kaa nu kuram pie tam ja kraso visu, sarunaa arii atlaidi, jo kopumaa letaak.

0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

Seene rakstīja:

kaa nu kuram pie tam ja kraso visu, sarunaa arii atlaidi, jo kopumaa letaak.

Par aplīmēšanu, 3punkti.lv piedāvāja ap 30Ls aplīmēt detaļu(skatoties kādā stāvokli ir tā detaļa )! Un karbona plēve ir 1,52 platumā! Visu kapotu var ietīt!

1 2 3

Jaunākais forumā

Lasītākie raksti

Jaunie raksti