kanna rakstīja: Aiz gara laika jautājums man radās....vai nav kāds normatīvais akts, kas nosaka, cik ilgā laikā policijai būtu jāierodas pie cietušā?
Stāsts: Šodien pirms plkst. 15 konstatēju, ka manam auto Olimpya lielveikala stāvvietānozagtas abas reģistrācijas numura zīmes. Izsaucu policiju - šie saka gaidi, būsim. Nu tā es jau gaidu 4,5 h uz šo brīdi un nesparotu vai gaidīšanas laiks apdzīvotas vietas pašā centrā var būt neierobežots jeb tomēr kaut kāda loģika te apakšā arī ir?
ps
svoloči tie numuru zagļi ir. Ja kāds no zagļiem lasa, lai zin, ka labprāt viņu redzētu lielās mocībās.
pss
kādam ir pieredze ar numuru nozagšanu - kāds gemorojs mani vēl sagaida?
tik un tev par numuriem būs jāmaksā
visticamāk, ka menti arī pateiks - "ej uz csdd un saki, ka pazaudēji"
nesip prātu mentiem, uzskati, ka viņi jau ir atbraukuši un dari kā viņi tev pateiks
būtu laicīgi sācis, būtu jau tagad braucis ar jauniem numuriem
Cik ilgi jāgaida policija?
Aiz gara laika jautājums man radās....vai nav kāds normatīvais akts, kas nosaka, cik ilgā laikā policijai būtu jāierodas pie cietušā?
Stāsts: Šodien pirms plkst. 15 konstatēju, ka manam auto Olimpya lielveikala stāvvietānozagtas abas reģistrācijas numura zīmes. Izsaucu policiju - šie saka gaidi, būsim. Nu tā es jau gaidu 4,5 h uz šo brīdi un nesparotu vai gaidīšanas laiks apdzīvotas vietas pašā centrā var būt neierobežots jeb tomēr kaut kāda loģika te apakšā arī ir?
ps
svoloči tie numuru zagļi ir. Ja kāds no zagļiem lasa, lai zin, ka labprāt viņu redzētu lielās mocībās.
pss
kādam ir pieredze ar numuru nozagšanu - kāds gemorojs mani vēl sagaida?