opelis rakstīja: Vispār pārsteidza mani leišu ceļu policisti... Braucu no Polijas un netālu no Kauņas un uzrāvos uz ātrumu. Antiradars nenostrādāja un leiši lepni paziņoja, ka šiem tagad esot jauni lāzerradari. Aparāts pats līdzīgs pēckara amatieru kinokamerām ar diviem objektīviem un cik sapratu, tad kaut ko bildē arī, jo uz manu mēģinājumu apelēt pie tā, ka braucu plūsmā, ments solījās parādīt kino, kurā redzams, ka mans auto brauc ar tiem 91km/h, kamēr pārējiem esot 89km/h. Kino neskatījos, jo ātrumam piekritu un bez tielēšanās nopiķoju 50 poļu zlotus, jo pilnais sods esot 300 liti. Varbūt kāds kko zina par šitiem brīnumiem, kādā frekfencē strādā utt.
300 liti par ko - par +1 km/h? Jeb kā?
Leišu radari
Vispār pārsteidza mani leišu ceļu policisti... Braucu no Polijas un netālu no Kauņas un uzrāvos uz ātrumu. Antiradars nenostrādāja un leiši lepni paziņoja, ka šiem tagad esot jauni lāzerradari. Aparāts pats līdzīgs pēckara amatieru kinokamerām ar diviem objektīviem un cik sapratu, tad kaut ko bildē arī, jo uz manu mēģinājumu apelēt pie tā, ka braucu plūsmā, ments solījās parādīt kino, kurā redzams, ka mans auto brauc ar tiem 91km/h, kamēr pārējiem esot 89km/h. Kino neskatījos, jo ātrumam piekritu un bez tielēšanās nopiķoju 50 poļu zlotus, jo pilnais sods esot 300 liti. Varbūt kāds kko zina par šitiem brīnumiem, kādā frekfencē strādā utt.