Sretsked rakstīja: Es,ja nu tas uz mani mērķēts, neplēšu drēbes un neaizstāvu akli Repši vai kādu citu. Manī rada izbrīnu fakts,ka VISU vainu par notikušo uzliek uz JL pleciem un sagaida,ka nāks Andža un visus izglābs
Tas,ka Repsis ir kļūdījies un tur[ina to darīt,nav noslēpums.
Nu jā... Smagi ar tevi. Tiklīdz kāds pasaka, ka tavi elki nav ideāli, tā izrādās, kā tā ir VISAS vainas uzvelšana.
Nu nekas, nekas. Par vēlu filosofēt... Tagad jau ir aizgājusi ķēdes reakcija, ko neapturēs ne Andrītis baltā zirgā, ne arī kāds cits, kam kaut savtīgu interešu vārdā, bet gribas vēl saglabāt Latvijas valstiskumu.
Seene rakstīja: Nu nekas, nekas. Par vēlu filosofēt... Tagad jau ir aizgājusi ķēdes reakcija, ko neapturēs ne Andrītis baltā zirgā, ne arī kāds cits, kam kaut savtīgu interešu vārdā, bet gribas vēl saglabāt Latvijas valstiskumu.
Arī Andrīša čomi ir uzkāpuši uz tiem pašiem grābekļiem, uz kuriem JL un citi.
Un tā kapšana ir baigi intreresanta – pasviež uz priekšu jaunu grābekli – cerot ka tas nokritīs tā ka pa pieri var nedabūt, bet tie maitas vienmēr krīt ar zariem uz augšu…
Seene rakstīja: Nu nekas, nekas. Par vēlu filosofēt... Tagad jau ir aizgājusi ķēdes reakcija, ko neapturēs ne Andrītis baltā zirgā, ne arī kāds cits, kam kaut savtīgu interešu vārdā, bet gribas vēl saglabāt Latvijas valstiskumu.
Arī Andrīša čomi ir uzkāpuši uz tiem pašiem grābekļiem, uz kuriem JL un citi.
Un tā kapšana ir baigi intreresanta – pasviež uz priekšu jaunu grābekli – cerot ka tas nokritīs tā ka pa pieri var nedabūt, bet tie maitas vienmēr krīt ar zariem uz augšu…
O, nē... Tur nu tu kļūdies. JL ir pirmie, kas dara to, ko dara. Un attiecīgi arī pēdējie...
Sretsked rakstīja: Tas jau tikai skānijas šoferītim šķiet,ka Dombrovskis veic viens visus darbus Bērnu slimnīcas notikumus izmeklē citi un arī konkursus taisa citi
Luk,kārtējais pierādījums,kādi mums ir pilsoņi vēlērtāji-kakši Neko daudz nejēdz, bet auro pa visu pagastu Tūdaliņš, es tak saku.
Kurš vada valsti?
pļā
man pagalmā ir sniegs sasnidzis.... kurš praiders vada valsti? kāpēc nav sniegu novākuši?
Kaksis rakstīja: Ja par Latvenergo un vadiem, tad tur tiešām viņš var izdarīt, ja grib protams. Sen jau vajadzēja līniju aizsargjoslas notteikt max garākā koka Latvijā x2 platumā. Un to var izdarīt likumiski, tojesķ, kāreiz Dombīša zirdziņš.
… un notekti ar likumu noteikt ka kokiem un krūmiem aizliegts augt aizsargjoslā, ja ne 50 gadu cietumsods kokam, bet krūmam 70-it…
Vajag pieņemt likumu kas aizliedz globālo sasilšanu un atdzišanu. Ar likumu noteikt ka sals nedrīkst būt lielāks par mīnus 15 grādiem Latvijā. Ar likumu noteikt ka plūdu gadījumā ūdens nedrīkst appludināt māju, jo citādāk apdrošinātāji cieš zaudējumus…
Dižķibele,politika utt
kaksi arī var?