brmbrmm rakstīja: Diez vai opels būtu pelnījis otru iespēju.
Tikai Opel benzīnmotori būtu pelnījuši otru iespēju. Varbūt šāda Meriva ar benzīnmotoru nebūtu peļama, jo vispār jau Meriva ir lielisks auto, tikai dīzeļmotori ar kvēpu filtriem bojā visu baudījumu:
www.ss.lv/...
Kā ta beigās palika , ir jāmaina tas kvēpu filtrs ?
Pazvanīju paziņam uz dīler servisu , saka ,ka man ar parasto 2,2 d nav jāuztraucas . Teorētiski toyotas D-CAT 2.2 dīzelim varētu būt problēmas , jo viņš "gudrāks", "ekoloģiskāks" , vairāk visādas elektronikas .
Gribētu iegādāties ģimenē otro auto. Esmu nonācis pie diviem variantiem - 2004.-2005.gada Honda-Civic vai Mazda-3 ar 1,4-1,6 litru benzīnmotoru un piecām durvīm cenā no 3500 līdz 5000 latiem. Vai nu šādu modeli:
www.ss.lv/...
Vai šādu modeli:
www.ss.lv/...
Kādi ir Jūsu komentāri, secinājumi, pārdomas par šiem automobiļiem?
Es Tev piedāvāju Toyota Corolla TSport. 5500 EUR, perfektā stāvoklī, ekonomiska. tie kas braukuši nenožēlo. komfortā ieliek Type-R.
Pēc vācu TUV (tehniskā apskate) Report 2010 datiem 4-5 gadīgo mašīnu grupā Mazda3 ir 4.vietā ar 4,1% atteikumiem uz 100 apskatītajām mašīnām, bet Honda Civic 41.vietā ar 8,2% atteikumu. Diemžēl arī 2-3 gadīgu auto grupā šī tendende saglabājas. Mazda3 2,6% pret Civic 4,6%.
superb rakstīja: Pēc vācu TUV (tehniskā apskate) Report 2010 datiem 4-5 gadīgo mašīnu grupā Mazda3 ir 4.vietā ar 4,1% atteikumiem uz 100 apskatītajām mašīnām, bet Honda Civic 41.vietā ar 8,2% atteikumu. Diemžēl arī 2-3 gadīgu auto grupā šī tendende saglabājas. Mazda3 2,6% pret Civic 4,6%.
iedod lūdzu linku uz pilniem 2010.gada rezultātiem.
superb rakstīja: J.D. Power analīzi veic aptaujājot lietotājus, taču TUV ir tehniskā apskate ar attiecīgu reglamentu un tur ticamība neapšaubāmi ir augstāka.
Ticamība kam? Svarīgākais taču galu galā ir apmierinātība ar iegūto, ne?
Sretsked rakstīja: Dārksaids ir tāds kā tie pustizlie pārdevēji visādos veikalos...kaut ko cilvēks grib, piemēram, balles kurpes...ne,nu mums nav tādas, bet pērciet re kur smuki gumijas zābaki.
idi.ņ, es tevi kaut kur aizskāru vai pazemoju? Ko Tu vari visur māzt savu degunu, kur neviens neprasa, pie kam aizskarot citus!!!???
un starp citu, tad tādi pārdevēji ir īstie sava aroda pratēji un visvairāk tiek cienīti no darba devēja puses, jo nestāvēs pie letes kā šis tupiņš ar trulu ģīmi, ja redz nav tieši tas ko cilvēks ir iedomājies ka viņam vajag, tad nenopārdošu neko... peace!
superb rakstīja: Te būs dati par TUV statistiku www.kurzy.cz/...
njaa.... viņš ar to lūzni tur braukās vai te?
pie mūsu apstākļiem diez vai tie šroti ilgi te nokalpos...
mūsu apstākļos nekas nekalpo ilgi... tikai šrotu izmaksas ir zemākas...
nestāsti... pašam auto noripoja 5 gados 300 t.km. pa brīnišķīgiem mūsu ceļiem... trīs gadus katru dienu baudīja veco Kalnciema ceļu... šogad tehnisko izgāju ar pirmo reizi.
PS. Auto tika paņemts lietots ar 254 t.km. uz šiltes. reāli izskatās kā toreiz bija ap 450.t.km., nu bet atbildu tikai par saviem km.
superb rakstīja: Te būs dati par TUV statistiku www.kurzy.cz/...
njaa.... viņš ar to lūzni tur braukās vai te?
pie mūsu apstākļiem diez vai tie šroti ilgi te nokalpos...
mūsu apstākļos nekas nekalpo ilgi... tikai šrotu izmaksas ir zemākas...
nestāsti... pašam auto noripoja 5 gados 300 t.km. pa brīnišķīgiem mūsu ceļiem... trīs gadus katru dienu baudīja veco Kalnciema ceļu... šogad tehnisko izgāju ar pirmo reizi.
PS. Auto tika paņemts lietots ar 254 t.km. uz šiltes. reāli izskatās kā toreiz bija ap 450.t.km., nu bet atbildu tikai par saviem km.
Man ar aptuveni 30 000 km gadā šiet daudz , jau sāk piegriezties tā braukāšana uz vienu no darbiem .
Vecais Kalnciema ceļš .... Tu domā Lielupes kreisajā krastā esošo ?? tur kur kūdru rok ? Ja tas tad, jau Tev tanks ne autiņš
Honda Civic vai Mazda 3 (2004.-2005.g.)
Honda Civic vai Mazda 3 (2004.-2005.g.)