OCTA

Yetti Reģ.: 28.11.2007

Kāds zinošāks apgaismojiet lūdzu:

Čoms pārdeva auto, tagad griežas pie sava OCTA (ERGO)pārstāvja, lai dabūtu atpakaļ neizmantoto prēmiju.

Jā, tas esot iepējams, bet vajagot izziņu (papīra formātā, par Ls ar kapeikām, +laiks,+nauda) no CSDD, ka auto mainījis īpašnieku vai tehniskās pases kopiju ar jaunā īpašnieka datiem, kas apliecinātu īpašnieka maiņu.

Kas tas ir par sviestu?

Cik man ir bijusi saskarsme, pietiek ar manu iesniegumu, viņi taču paši redz, ka auto mainījis īpašnieku, jeb esmu, ko palaidis garām?

Un ja es vienkārši gribu lauzt līgumu (auto "lieku pie pāļa", da maz kādu iemeslu dēļ) no kurienes, tad vajag izziņu?

 
1 2
Dark_Side Reģ.: 25.06.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Dark_Side rakstīja:

c) nezinu kā ar brāli, bet liekas ka ģimenes locekļu strarpā apdrošināšana nestrādā. Resp. ja sastrīdēsies ar sievu un jamai ievilksi dupsī (ar mašīnu pa mašīnu es domāju ), tad šajā gadījumā tas netiks uzskatīts par CSNg... ar visām no tā izrietošajām sekām. Vismaz ar KASKO bija tā, ka šefs satirsās ar krāvēju un tas ar autokāru izbakstīja A8 logus... KASKO atteikums - tas nav CSNg, bet gan krimināllieta. Nezinu kādi panti, bet tā bija...

kapēc netiks? ja negadījumu pareizi noformē, tad tiks gan, jo KASKO jau tieši to paredz/ Protams, nevajag teikt, ka sastrīdējies un ievilki dupsī (ar mašīnu )

A par to šefu un auģiku... Nezinu, kā bija noformēts peiteikums, bet pēc idejas KASKO izmaksāt vajadzēja. KASKO maksā par trešās personas prettiesiskām darbībām. Tiesa gan, ja zināms, ka tas bija konkrētais krāvējs, tad aptirsinātājs pēc tam šo ar regresu var sveicināt. Bet, nu, ja pieteikumā nesaraksta muļķības, pēc idejas maksāt vajadzētu.

palasi ko es teicu... un tad ko tu... izskataas, ka wnk spamo un domu neuzķer nekur

Dark_Side Reģ.: 25.06.2003
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Dark_Side rakstīja:

Pirmais rakstīja: a nauhj tev numuri, ja tu netaisies braukt?

tev ir tik daudz nosprāgušu sābu, ka bez numuriem tu viņus sētmalē nespēj atšķirt? un tāpēc daži truši var aiziet bojā no aptaukošanās un citi nosprāgt badā????

es neuzķēru tavu domu man saab nekad nav bijis. un truši ne tik...

skaidroju domu tiek, kas tankā....

kāpēc tev vajag NENODOT numuru csdd, ja tev autiņš stāv pie sētas un tu viņā audzē trušus?

tāpēc ka citi domā, ka pietiek noņemt no uzskaites... un kad pēc 4 gadiem kāds iegādājas šo autiņu, tad ne tikai 4 gadu nodeva jāmaksā, bet vēl visādi brīnumi peld ārā

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti